Lucky List #10 – Polen, vloggen, H&M opening en Praag

Lucky List #10 – Polen, vloggen, H&M opening en Praag

herfst
Cozy sweaters, emmers thee en kaarsjes. Wat is de herfst toch een fijn en knus seizoen, vind je niet? Al ben ik echt voorstander van de zomer, ik kan aan de gezelligheid van de schattige lampjes, de warmte en knisperende blaadjes onder de voeten wel echt wennen. Het heeft een hoog lekker-cocoonen-op-de-bank-gehalte en het vooruitzicht op de feestdagen, wie verheugt zich er nu niet op? De afgelopen twee weken zijn er weer bijzonder veel hoogtepunten op mijn pad gekomen, kijk je mee naar mijn Lucky List?

Herst wandeling
Gek dansen in de blaadjes, terwijl alles knispert onder je voeten. De scherpere lucht inademen en de laatste warme zonnestralen voelen op de huid. Wat is de herfst toch prachtig en dan heb ik het nog niet eens gehad over de geweldige kleuren die je terugvindt in de natuur. Ik vond het heerlijk om samen te wandelen door het sprookjesachtige bos, het is nu zeker een aanrader! Alleen al om de kabouterdorpjes te kunnen spotten… Enjoy!

Texas party!
Het was zo gezellig om naar de verjaardag, afstuderen én housewarmingsparty te gaan van vrienden van ons. Het was een ongelooflijk leuke avond voorzien van het thema Texas. Ik heb de hele avond kunnen dansen en het was supergezellig, een paar dagen erna voelde ik nog steeds de buikpijn van het lachen. Een heel geslaagd feestje!

ByDagmarValerie.nl op Teskuh.nl 
Wat een eer om tussen andere inspirerende bloggers in het artikel van Teske genoemd te worden in haar maandelijkse tips! Het artikel ‘Help, mijn vriendin is blogger‘ geschreven door Jord vond zij erg origineel en toen ik het aan mijn vriend liet zien, was hij wel héél erg trots. Hij liep trots rond als een pauw haha, zo lief om te zien! Heel erg bedankt Teske voor deze geweldige verrassing, you made my day!

Praag, here we come!
Wat een verwennerij, ik werd door mijn vriend verrast met een stedentrip naar Praag! We gaan nog dit jaar en het was een cadeautje voor mijn afstuderen. Ik ben erg benieuwd hoe Praag zal zijn, ik ben er lang geleden een keertje geweest, maar hier kan ik mij weinig van herinneren. Wel hoorde ik dat het een ongelooflijk mooie stad is, ik ben heel nieuwsgierig geworden!

♧ Project Positief tag
Project positief is toch iets positiefs haha? Nou ik zat anders flink in tranen en dat door jullie! Echt ik ben overdonderd door de mooie antwoorden die jullie geven door de tag in te vullen, ik weet ook niet goed wat ik moet zeggen. Het is zo onwerkelijk en je voelt de warmte als je het leest, heel bijzonder. En mijn vriend vroeg waarom ik zat te huilen en dan kan hij met mijn antwoord ‘Ja, iedereen is zo lief en alles is zó *snik* mooi geschreven! natuurlijk ook niet veel haha. Wauw, had ik zoveel zenuwen voor niets haha? Ik vond het heel spannend om de Project Positief tag daadwerkelijk online te zetten. Zouden jullie het wel leuk genoeg vinden? Zijn de vragen niet te vreemd/lastig/gek? En nu blijkt dat de tag al heel vaak is ingevuld, dat is echt zo’n geweldig compliment dankjewel! Het is echt heel bijzonder dat we samen kunnen werken om anderen te besmetten met positiviteit. Dat geeft al kracht!

Opening H&M Rotterdam
Ik voelde mij vereerd om met lieve Anne aanwezig te zijn bij de VIP openingsparty van H&M in Rotterdam. De grootste flagshipstore van H&M in Europa werd hier geopend en het was een groots spektakel. Wat een méga grote winkel, echt een bezoekje waard (bekijk mijn verslag erover hier) Ook vond ik het heel bijzonder om hier dankzij mijn blog bij te mogen zijn, echt een eer.

Zelf pizza maken
Oké, dit is wellicht geen verrassing voor velen, maar wij hebben iets ontdekt. Zelf pizza maken is zó ongelooflijk lekker dat je zelfs midden in de nacht nog wakker gemaakt zou mogen worden met dit heerlijke lekkernij. En daar lieg ik echt niets mee, we maakten zo’n verrukkelijke pizza dat we niet konden stoppen met eten. Delicious!

Opa & oma knuffelen in Polen
Yay, lekker in Kraków (Polen), mijn tweede thuis, na een lange tijd weer mijn opa en oma knuffelen is zo’n fijn moment! Ik koester het dan ook heel erg, elke seconde samen is goud waard. Ik hou heel veel van hen en dan is die afstand niet gemakkelijk. Daarom ben ik extra blij dat ik de gelegenheid heb gekregen om naar hen af te reizen, zodat we elkaar weer konden zien.

Feestdagen 
Aah de feestdagen zijn zo gezellig en leuk! Het is echt heel fijn om met vrienden en familie zulke dagen te kunnen beleven, echt iets om naar uit te kijken. Extra leuk vind ik de binnenstromende persberichten met heerlijke winter collecties en feestelijke items. Daar gaat mijn hartje echt sneller van kloppen!

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 33 reacties.

 1. Allemaal hele mooie dingen weer prachtig op een rij gezet. Ik denk dat je Praag wel mooi gaat vinden, hoor er echt zoveel mensen over…. niet normaal meer. Ook de Project Positief tag, jazeker ook ik heb hem ingevuld en hij komt binnenkort online. Super leuk! xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Winactie – leuke beauty goodies!My Profile

 2. Josianne

  Wat een ontzettend fijne lijst! Hier word ik ook heel erg blij van :-) Praag vond ik zelf helaas iets minder, maar ik hoop dat jij de stad heel leuk vind natuurlijk!
  Josianne onlangs geplaatst…Tag – Project positiefMy Profile

 3. Sophie

  Heerlijke lichtpuntjes! Ik eb je TAG ook ingevuld hoor, ik werd er helemaal vrolijk van! Mijn lichtpuntjes waren passen op de kittens van mijn zus, mijn schoolwerk eens een keer goed snappen en het concert van Afrojack hihi <3
  Sophie onlangs geplaatst…Project Positief TAGMy Profile

 4. Tineke

  Wat een leuk artikel, ik word er helemaal vrolijk van! Helaas zijn er bij mij de afgelopen week geen lichtpuntjes geweest.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Outfit: Windkracht 8My Profile

 5. Joyce

  Wat een mooie lichtpuntjes! En die tag is geweldig, ik ga hem ook invullen en volgende week op mijn blog plaatsen, heerlijk! Mijn lichtpuntjes: een nieuwe baan (woehoe!), al die ontzettende lieve, mooie mensen om mij heen en al die bezoekers die mijn blog bezoeken van die ongelofelijke mooie reacties achter laten. Dat kan ik soms echt even niet bevatten!
  Joyce onlangs geplaatst…Filmpje: mijn zelfgebreide kleding stashMy Profile

 6. Frauke

  Wat een mooie en vrolijke dingen om te lezen allemaal! Wauw, Praag, héérlijk! Daar wil ik al erg lang een keertje heen. Superfijn dat je naar je oma & opa toe kon en wat leuk voor je dat Teskuh je heeft vermeld! Kan geloven dat je vriend trots was, haha! X
  Frauke onlangs geplaatst…Lade organisatie met DIY doosjesMy Profile

 7. evelien

  wat een mooi positief lijstje! Altijd zo fijn om zulke leuke momentjes op een rijtje te zetten, en wauw wat lief dat je vriend je verrast met een stedentripje praag. <3

  Liefs!

 8. Amy

  Eigen pizza maken is zooo lekker! Smaakt echt heel anders dan een random pizzaatje uit de supermarkt! ;-) Ik stond ook in Teskes lijstje.. wat een eer, echt enorm leuk!
  Amy onlangs geplaatst…Tag: wat laat mij glimlachen?My Profile

 9. Lizzy

  Wat een leuk artikel! Gaaf dat je in het artikel van Teske stond! :) En ik wil ook echt een keer zelf pizza maken! Ik word blij van dit artikel haha!
  Lizzy onlangs geplaatst…Mijn favorieten etenswaren #2My Profile

 10. Anneleen

  Leuk om te lezen! Ik heb ook al heel veel zin in de feestdagen. Ik kijk er echt naar uit om dit samen met mijn vriendje en zijn familie te kunnen vieren. En inderdaad, zelfgemaakte pizza is heerlijk!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 11. elena

  Leuke list!! En Praag is echt een geweldige stad. Ik ben er al 3 keer geweest, maar ik zou er zo weer naar toe gaan. Alvast veel plezier in Praag;)

 12. Emily

  Wat een fijn artikeltje. Ik word al blij door het enkel te lezen :) Wat leuk dat je al die dingen hebt gedaan. Ik kan vast begrijpen dat na zo een lange tijd je oma en opa terug te zien heerlijk moet zijn!
  Emily onlangs geplaatst…Poging tot cake in een mokMy Profile

 13. Bo

  Wat een leuke dingen heb je meegemaakt zeg!

Geef een antwoord

CommentLuv badge