Ik ben #LieverFIT – Squat & Plank challenge

Ik ben #LieverFIT – Squat & Plank challenge

LieverFIT
Een fit lichaam willen we allemaal, maar de motivatie om te beginnen is soms ver te zoeken. Of in mijn geval: extreem ver. Toch weten we ook dat het veel voldoening geeft om lekker te bewegen en actief bezig te zijn. Een betere conditie, een sterker lichaam en meer energie zijn de cadeautjes die je ontvangt als je eenmaal aan de slag gaat. Gewoon ergens beginnen, dat werkt bij mij niet. Ik heb simpelweg een finishlijn nodig en ik zou het ontzettend leuk vinden als jij ook met mij aan de start wilt staan van dit happy & healthy avontuur. Doe je met mij mee?

Mijn doel
Vanaf maart wil ik weer actief gaan werken aan een gezond lichaam om lekker in m’n vel te gaan zitten. Ik mag niet klagen, de zwangerschapskilo’s zijn er zo goed als af, maar om mij daadwerkelijk weer goed te gaan voelen is net wat meer nodig. Mijn doel? Om deze zomer te genieten van een fit lichaam. Wat is jouw doel? Zorg dat deze bereikbaar, realistisch en zinvol is zodat het doel jou al goed kan motiveren om te beginnen. Let’s go!

Hoe gaan we dit doel bereiken?
Of je graag zou willen afvallen, een betere conditie wilt, een sterker lichaam zou willen of gewoon zin hebt in extra beweging; om een doel te bereiken heb je een plan nodig. Voor mij vormt de basis van het realiseren van mijn doel de squat & plank challenge. In bovenstaande afbeelding zet ik krulletjes als ik het heb bereikt om mijzelf extra te stimuleren. Daarom heb ik dit schema geprint en op de deur geplakt als reminder. Ook wil ik graag één keer per week naar de sportschool, lekker blijven zwemmen en tussendoor zoveel mogelijk wandelen. Die zuurstof doet vast wonderen! Ik eet extra gezond en ook dat draagt bij aan het realiseren van mijn doel. Aan het eind van maart hoop ik weer lekker in balans te zijn en succesvol deze eerste stappen naar een fitter lichaam te hebben bereikt.

Ik ben #LieverFIT
Nieuwsgierig hoe deze tijd mij af zal gaan? Via Instagram zal ik regelmatig de hashtag #LieverFIT gebruiken om mijn activiteiten met jou te delen. Ik hoop dat het net een duwtje in de juiste richting zal geven om elkaar te inspireren om lekker aan de slag te gaan. Samen sporten en fitter worden is zoveel leuker! Doe je mee? Gebruik dan ook de hashtag #LieverFIT zodat we elkaar kunnen motiveren. Gezellig!

Wij hebben geen 1 januari nodig om met sportieve doelen te beginnen! Wat zou jij graag willen bereiken? En hoe wil je dit gaan behalen? Doe je mee?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Lisa

  Ik ben vandaag voor de eerste keer naar de sportschool geweest. Super leuk, ik doe mee!

 2. Marjan

  Ik wil wel met je meedoen, maar ik vraag me wel af… Wat doe je als je een dag niet haalt? Ga je dan toch verder?

 3. Manon

  Ik ga dit schema er eens bij pakken in de sportschool en als het lukt ook wat thuis doen, maar ik sport al regelmatig dus daar ben ik al wel tevreden over.

 4. Sophie

  Nou ik heb dus de mentale stap genomen om een aanmeldformulier van de sportschool in te vullen. Kreeg ik daarna bericht dat ze binnen één werkdag contact opnemen. Nou, pure paniek haha! Zo snel was ik hier nog niet klaar voor. En dus ging ik een bananenbrood bakken (lekker logisch) en had ik mijn telefoon niet bij me. Ze bellen morgen maar terug ;-) ENG!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #65 – Carnaval vieren en Wie is de mol!?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge