Blog

Lichtpuntjes van maart – Lente, Lucas en heel veel liefde

20170215_152911Hoera, het is lente! En de zomertijd is ingegaan! Letterlijke lichtpuntjes waar ik ontzettend blij van word, jij toch ook? Het is langer licht, de vogeltjes fluiten er vrolijk op los en je ziet iedereen opbloeien. We zijn aan het eind gekomen van de maand maart en ik hoop dat je vol trots kunt terugkijken op een mooie en geslaagde maand vol fijne momenten. Mijn maart was vooral een inspirerende en leerzame zoektocht. Naar balans tussen werk en privé en naar mijzelf. Daardoor heb ik onwijs veel mogen leren en bovendien werd het ook beloond met veel mooie momenten. Lees je mee wat mijn lichtpuntjes van deze maand waren? 

☆ Natuurlijk staat de reis naar mijn familie op de eerste plek. Het was een onvergetelijke citytrip naar Wroclaw vol eerste keren en we genoten volop van Lucas en de liefde die mijn opa en oma aan hem gaven bij deze eerste speciale ontmoeting. Meer over deze trip kan je hier lezen, ik geniet nog steeds na!

☆ Een lichtpuntje vond ik ook  het weer beginnen met werken. Ik heb een ontzettend mooie baan die echt voelt als een uit de hand gelopen hobby en waar ik dagelijks volop van geniet. Heerlijk om weer met mijn passie voor boeken en marketing aan de slag te mogen en te worden omringd door inspirerende collega’s, uitdagende projecten en leerzame ervaringen op te mogen doen. Ik voel mij er gelijk weer als een vis in het water!

☆ Bovenstaand puntje heeft zo zijn gevolgen, want doordat ik weer aan het werk ben, gaat Lucas naar de opvang. Dat hij het er zo naar zijn zin heeft, daar ben ik onwijs trots op en blij mee. We hebben een geweldige opvang uitgezocht en de betrokkenheid van de lieve begeleiding is echt super. Hij heeft zelfs zijn eerste schoolfotograafervaring er al op zitten haha. Het voelt zo vertrouwd en daardoor laat ik Lucas met een gerust hart achter want er wordt ook met veel warmte en liefde voor hem gezorgd, dat voel je aan alles. En het is extra dankbaar en bijzonder om na een intensieve werkdag thuis te komen en door Lucas met zijn grote glimlach welkom te worden geheten. Tsja, dan smelt ik natuurlijk helemaal weg. #mamacliché

☆ Een schoon huis en opgeruimde tuin, daar kan ik zo blij van worden! Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat. De grote lenteschoonmaak geeft echt een energieboost, heerlijk die frisse omgeving waar je dan extra van kunt genieten.

20170330_205329

☆ Ik kreeg hele leuke pakketjes voor mijn blog, een daarvan is de ontdekking van het onwijs leuke kindermerk Little Indians. De kwaliteit is echt geweldig en ik kreeg tranen in mijn ogen bij het openen; forever young. Zo mooi! Lucas zit namelijk opeens al in maatje 62 en groeit hard naar de 68. Stiekem heerlijk dat het zo goed gaat natuurlijk, maar de tekst op het shirtje ontroerde mij opeens en is helemaal waar: please stay forever young ♥

☆ Het lezen van een goed boek kan mij zo blij maken! Het geeft energie en biedt ook de nodige rust en ontspanning. Zo las ik de afgelopen dagen Mijn leven in de wildernis – echt zo’n inspirerend boek, geweldig! – en het boek van Femke Halsema Pluche en Z.G.A.N. van Debra Oswald waren ook top. Een goed boek doet wonderen!

☆ Dat Lucas de nachten doorslaapt nu ik weer begonnen ben met werken is natuurlijk ook een heerlijk lichtpuntje. Het is zo’n bijzondere timing, echt een cadeautje om er niet meer midden in de nacht uit te hoeven op de meest vreemde tijdstippen. Ideaal en echt perfect dat het precies nu zo is gelopen. Lucas is en blijft ons grootste lichtpuntje en weet ons elke keer weer positief te verrassen.

Wat vormde voor jou een lichtpuntje in de maand maart?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.