Blog

7 X Lichtpuntjes van de maand augustus

28875612545_a0e703dc71_o
Augustus was een prachtige maand met zonnige momenten wat betreft het weer. Maar ook privé volgden de hoogtepunten elkaar op en kan ik terugkijken op een heel mooie, intense, hectische, maar boven alles stralende maand. Zo gingen we gezellig naar Kopenhagen, naar familie in Polen, voelde ik de kleine steeds harder schoppen en meer. Hoe heb jij augustus ervaren? Kijk je mee naar de lichtpuntjes van afgelopen maand?

Kopenhagen – Wat begon met een wild idee werd in augustus werkelijkheid. Gezellig met z’n vieren (Anne, Stephen, Jord en ik) naar het mooie Kopenhagen. Een stad die al hoog op onze wishlist stond, maar die we nu eindelijk in het echt konden bewonderen. De voorpret was al goud waard, maar toen we er eenmaal waren (het was iets langer rijden met de auto dan we dachten) genoten we volop. Het was een heerlijke tijd en we hebben alles gezien wat we in gedachten hadden. Ik kijk er met zoveel plezier op terug, mag dit weekend op repeat please?

Naar familie in Polen – Ook keek ik uit naar de vakantie die we hadden geboekt naar Polen. Lekker bij familie in een huisje met prachtig uitzicht op de bergen en een heerlijk meer. Uren bijkletsen, kampvuurtjes maken, barbecueën, mooie tochten maken door de bergen en vooral opladen en ontspannen omdat het drukke najaar voor de deur staat. We hebben het heerlijk gehad, die week kwam op het juiste moment en we zijn helemaal klaar voor de tweede helft van 2016!

Lekker eten, spelletjesavonden en relaxen – Tussen het harde werken door (mijn to-do lijst aan projecten bleef zich maar uitbreiden in plaats van te krimpen) hebben we ook genoten van de heerlijke avonden met vrienden. Lekker uiteten, vrolijke bordspellen die uit de kast werden gehaald, gezellige uurtjes kletsen bij de tuinkachel… Ik ben dol op deze zomeravonden!

De tuin is najaarproof! – Na de vakantie gingen we aan de slag met de tuin. Samen met mijn schoonouders als echte tuinexperts hebben we alles netjes gemaakt: plantjes geknipt, onkruid verwijderd, de tegels schoongemaakt en de meubels op de juiste plek gezet. Heerlijk gevoel geeft dat en nu de mooie dagen nog steeds aanhouden kunnen we er in de avond extra van genieten. Zo fijn als alles aan kant is.

De leesflow – Ik heb sinds tijden niet zoveel boeken uitgelezen als de afgelopen maand. Wat is het toch fijn om voor een heerlijk boek echt te kunnen zitten en de ene na de andere topper uit te lezen. Ik had de leesflow goed te pakken en hoop dit ook door te kunnen trekken naar september. Aan fijne boeken geen gebrek, want ook mijn stapel met must reads blijft groeien en ik kan niet wachten om in deze titels te kunnen beginnen.

Liever met lef
naar de drukker – Hoera, mijn lifestyle boek is officieel naar de drukker! Wat een hoogtepunt, nu kan het loslaten echt beginnen en kunnen we er inhoudelijk niets meer aan veranderen. Een spannend moment, maar tegelijkertijd ook een heerlijk gevoel. Bijna bijna bijna!

Events – Wat vond ik het fantastisch om naar twee events te gaan deze maand. Zo was ik uitgenodigd voor het Woezel & Pip event in samenwerking met Etos, maar ook het event van Bruna. Twee leuke contrasten, want Woezel & Pip was voor mij het eerste event dat ik als mommy-to-be mocht bezoeken en daar genoot ik ontzettend van. Het event van Bruna vond ik fantastisch vanwege de prachtige titels die zij voor dit najaar presenteerden. Ik keek er mijn ogen uit!

Hoe kijk jij terug op de maand augustus?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.