Lichtpuntjes van april – Leesflow, balans en energie

Lichtpuntjes van april – Leesflow, balans en energie

De maand april sluiten we feestelijk af met Koningsdag, Jord en ik gaan gezellig op date én een heerlijk lang weekend vol fijne momenten inclusief een uitje naar de dierentuin van Antwerpen. Een mooie afsluiter van een bewogen maand waarin veel is gebeurd. We zochten balans tussen werk en privé, ik haalde veel energie uit mooie activiteiten die ik op werk mocht beleven én had de leesflow goed te pakken. Mijn lichtpuntjes van de maand april lees je in dit artikel. Wat vormde voor jou een lichtpuntje? 

☆ Natuurlijk staan mijn lieve mannen op de eerste plek. We vierden heel veel gezellige momenten met elkaar en Lucas zorgt ervoor dat we met een grote glimlach de dag beginnen én deze ook zo afsluiten. Wat een geluk met hem in ons leven! En wat een mijlpalen passeerden er deze maand, geweldig om van dichtbij mee te mogen maken. Ik ontving van KAYA sieraden een prachtig armbandje wat al een tijdje op mijn wishlist stond met daarop een hartje waarin de namen van mijn grote liefdes van mijn leven in gegraveerd staan. Het is zo mooi en ik draag het met veel trots. Echt een cadeautje waar ik heel erg blij mee ben en dankbaar elke dag als favoriete sieraad om heb.

☆ Ooh wat heerlijk om uren te kunnen lezen en te verdwalen in goede boeken, avonturen van hoofdpersonages mee te mogen maken en nieuwe werelden te ontdekken. Ik heb afgelopen maand weer veel mooie boeken gelezen en geniet volop van de leesflow die ik goed te pakken heb. Echt even een momentje om te ontspannen, heerlijk!

☆ In de maand mei gaan er ontzettend veel gezellige activiteiten en uitjes plaatsvinden waar we ons heel erg op verheugen en naartoe leven. Zo gaan we twee keer op vakantie en we tellen de dagen af totdat we de koffers mogen pakken. Hopen dat het zonnetje zich vaker laat zien en de temperaturen zullen stijgen. Daar zijn we denk ik allemaal wel echt aan toe!

☆ De maand april is ook een maand geweest waarin we steeds beter ons balans hebben terug weten te vinden. We zijn er natuurlijk nog niet, maar voor een kersvers gezinnetje doen we het geloof ik helemaal niet verkeerd. Hoe relaxter we zelf zijn, hoe ontspannender en soepeler alles verloopt. En dat Lucas zo’n voorbeeldig mannetje is, daar hadden we alleen maar voor durven dromen. Hij geeft ons veel slaap, eet erg goed en is lekker vrolijk. We zijn echte geluksvogels met hem!

☆ Ik ben – door de combinatie van het moederschap en werk – wat minder gaan bloggen, maar jullie reacties blijven hartverwarmend. Voor jullie vind ik het echt de moeite waard om nog lekker te blijven schrijven en fotograferen, ondanks dat het soms wat puzzelen is qua tijd. Echt heel lief dat jullie de tijd en moeite nemen om te reageren via de mail of reacties onder de artikelen en social media posts. Dankjewel daarvoor, ik lees alles met veel plezier en ben jullie heel erg dankbaar dat jullie al zo’n lange tijd mijn content waarderen en bekijken. Thank you!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 7 reacties.

 1. chucky1012

  Leuk artikel en fijn die mooie momenten samen want moeder zijn is een druk bestaan.

  Xoxo

 2. Romy

  Wat ontzettend lief, dat laatste puntje! Ik lees je blog altijd met veel plezier en word helemaal blij als er weer een nieuw artikel online verschijnt! Wat mooi om te lezen hoe erg je geniet van het werk, van het lezen, maar vooral van jullie kleine Lucas. Wat is dat armbandje ook mooi! Ik wens je een heerlijke Koningsdag toe en alvast een geweldige maand mei! :)
  Romy onlangs geplaatst…5 tips om tevreden te zijn met wat je hebtMy Profile

 3. Loes

  Goed om stil te staan bij kleine geluksmomentjes! Mijn ultieme geluksmomentje van deze maand moet nog komen: zondag komt mijn vriend eindelijk weer thuis na 8 weken! En mijn vakantie naar Aruba om hem op te zoeken was ook een ultiem geluksmomentje natuurlijk.
  Loes onlangs geplaatst…Review – Clinique Take The Day Off Cleansing BalmMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge