Blog

Let’s go outside blogbox met mooie producten!

blogbox

Yes, ik werd mega verrast met een supermooie én grote blogbox! Het is een speciale editie met als thema ‘Let’s go outside’. De temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien, daarom is deze blogbox daar helemaal op afgestemd. Ik vind het zo bijzonder en leuk om een unboxing te doen, omdat je in aanraking komt met indrukwekkende merken die je misschien nog niet kent. Ook deze blogbox zat vol verrassende items waar ik heel blij mee ben. Kijk en lees je mee?

Allereerst begin ik met de handige tafelzeilen van Tafelzeil.nl. We hadden nog helemaal geen tafelzeil in huis en eigenlijk is dat juist hartstikke praktisch met een kleintje. Natuurlijk moet er geleefd worden in en om het huis, maar dat betekent niet dat er per se stift en kleiresten in de eettafel verwerkt moet worden. Nu hebben we ein-de-lijk een prachtig tafelzeil voor binnen en ook een mooie voor buiten. We zijn er heel erg blij mee en het is handig om te gebruiken bij etentjes waar veel kids bij betrokken zijn of als we een creatieve uitspatting hebben. Verven, kleien, knippen en plakken gaat nu zorgeloos, omdat we weten dat er niks mis kan gaan! De printjes en tinten zijn ook nog eens stijlvol, yes ik ben fan!

Waar ik ook helemaal gelukkig van word, is het zien van de geweldige Ted Sparks kaars. Dit is een speciale outdoor kaars, maar wat is het toch een pareltje! Met de gouden deksel en blauwe tint maakt het elke tuin compleet deze zomer. Het was liefde op het eerste gezicht om zo’n luxe kaars uit te kunnen pakken en deze krijgt vast en zeker een heel mooi plekje. In tevens een mooie tint, ontving ik de Espuma schalen van Bowls and Dishes. Het nieuwe Espuma servies is een echte eyecatcher op tafel. Het patroon van het aardewerk doet wat aan marmer denken, maar is in werkelijkheid een aaneenschakeling van luchtbellen. Hier is de naam Espuma ook aan ontleend, wat Spaans is voor schuim. De drie schalen zijn echt heel erg mooi om te zien en nog leuker om te gebruiken!

In het kader van verwennerij, zaten er drie extra speciale producten in de blogbox. Zo ontving ik een lipstick van Ariane Inden Cosmetics die er heel verrijkend en stijlvol uitziet. Wat een beauty! Ook zat er een heerlijke bamboe hamamdoek in van Hamamdoeken.com. Het design van deze bamboe hamamdoek is naturel gehouden met slechts een petrol kleuraccent aan weerszijden. Deze eenvoud versterkt de mooie glans en de luxe uitstraling van de visgraatweving waarmee deze hamamdoek is geweven. En last but not least ontving ik een verwenpakket van Sauna & Beauty Oase in Nederasselt waar ik binnenkort zorgeloos mag genieten. Ik verheug mij er nu al op!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze unboxing te bekijken en om te ontdekken wat er allemaal in deze blogbox zat. Hele fijne dag en dank je wel voor het lezen van mijn blog!

Warme groetjes en veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.