Blog

Lente Lucky List – Lammetjes knuffelen, garnalenvissen en liefde

panda dagmar valerie lucas

Het is tijd voor een gezellige lucky list! In dit artikel deel ik heel graag mijn hoogtepunten en blijmakers van de afgelopen periode, dit keer van de lente. Ik vind het een hele mooie manier om even stil te staan bij al het goede waardoor ik word omringd en stiekem is het lijstje dan opeens méga indrukwekkend. Wat voor mooie en fijne momenten heb jij de afgelopen tijd meegemaakt? Door hierover na te denken geniet je van de herinneringen die je eerder hebt gecreëerd. Wat staat er op jouw Lente Lucky List?

☆ Spelletjesavonden met lieve buren tot in de late uurtjes! Zo leuk dat alle kids heerlijk met elkaar kunnen spelen en wij als ouders  deze gezellige avonden samen kunnen beleven.

☆ Lammetjes knuffelen op Texel mag niet ontbreken op deze lucky list. Wat was het geweldig om op de Schapenboerderij met vriendinnen het boerderijleven te beleven. Echt een aanrader als je in de buurt bent!

☆ Garnalenvissen op de Waddenzee was een onvergetelijke ervaring waar ik nog vaak aan terug zal denken. Die uitzichten over de zee, ontdekken wat er allemaal in de Waddenzee leeft en die zeelucht; indrukwekkend! Ik heb er met volle teugen van genoten.

☆ Hoera, de nieuwe bank is binnen! En hij past qua kleur nóg beter bij het interieur dan we ons hadden voorgesteld. Ook zit hij onwijs lekker, we zijn er heel erg blij mee. Lucas vond het erg indrukwekkend dat onze oude bank werd opgehaald (en een nieuw leven kreeg) en we een nieuwe kregen. Wij waren enthousiast, maar Lucas sprong en zong van vreugde door de woonkamer. Haha wat was dat een feestje om te zien!

☆ Alle grappige uitspraken van Lucas zijn zo leuk! De ene na de andere is het inlijsten waard. Ik probeer ook regelmatig mijn lach in te houden, maar het is zo vermakelijk en een fase om te koesteren. Hoe hij met vreemde mensen hele gesprekken voert, de uitdrukkingen die hij thuis gebruikt, hoe hij dierbaren vertelt over zijn belevenissen… ge-wel-dig. Ik schrijf het allemaal op, het lijkt mij heel bijzonder om hem later zijn boekje te kunnen overhandigen en terug te blikken op deze tijd met elkaar.

☆ Het illustreren is zo ontspannend en fijn om te doen! Ik heb er echt een heerlijke hobby bij waar ik veel plezier door mag beleven. Extra leuk: iedereen is zo lief en enthousiast over wat ik maak! Dank je wel voor alle complimenten waardoor mijn vertrouwen mag groeien.

☆ In het echt een panda bewonderen was magisch. Het gevoel kan ik niet onder woorden brengen, maar de panda is meteen mijn lievelingsdier geworden. Geweldig om met Lucas en mijn moeder de panda te kunnen bekijken. De foto is mij dan ook heel ‘dier’baar. Oeps, slecht woordgrapje!

☆ Een onvergetelijke Moederdag beleven aan het strand. Ik kreeg lieve cadeautjes en kusjes in overvloed. We hebben genoten van de brunch, het mooie weer, het bouwen van zandkastelen met Lucas, het zoeken naar schelpen en het verplaatsen van zand met de graafmachine. Natuurlijk, altijd maar weer die graafmachine haha. Hoeveel zou Lucas er inmiddels hebben gezien in zijn jonge leven? En ik als moeder? Als de medewerkers je begroeten bij naam op de bouwplaats dan weet je dat je er regelmatig met je zoon komt haha.

☆ De tuin lenteproof maken vonden we zo fijn om te doen! Met z’n drieën zaaiden we en mogen we nu genieten van het groeiproces. De grasmaaier kreeg ik voor Moederdag en afgelopen week haalden we het onkruid tussen de tegels vandaan. Nu kan het genieten echt beginnen!

☆ Met Lucas kabouters zoeken in het Leersumse Veld tijdens onze wandeling op het Kabouterpad was heel gezellig en fijn. Het is echt zo leuk om met mijn kleinste vriendje het bos te verkennen en deze activiteiten samen te verrichten. Ik word weer gelukkig als ik eraan denk, al is hij inmiddels groter dan de kabouters!

☆ Inspirerende coachsessies, daar krijg ik zoveel energie van! Dat ik voor mijn werk andere ondernemers mag motiveren en inspireren om zakelijk en persoonlijk te groeien vind ik prachtig. Ik focus mij graag op duurzame ondernemingen, met elkaar maken we de wereld mooier.

Ik heb het gevoel dat ik nog zoveel kleine en grote gelukjes vergeten ben te benoemen, maar het is heel fijn om te beseffen dat ik deze momenten mag ervaren. Elke dag is er zoveel om dankbaar voor te zijn en blij van te worden. Wat een rijkdom in de puurste vorm! De lijst is al heel erg lang en ik hoop dat jij ook veel moois op jouw lucky list mag plaatsen. Geniet van het nu en maak mooie herinneringen.

Wat staat er op jouw Lente Lucky List?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.