Blog

Langere avonden: 7 activiteiten om te doen in het najaar

De dagen worden korter en de avonden langer, maar dat betekent niet dat we ons moeten laten ontmoedigen door de kou en het donker. Integendeel, het is juist dé tijd om thuis te genieten van knusse momenten en fijne activiteiten die je verwarmen. Haal de gezelligheid naar binnen en maak het jezelf comfortabel, geniet van het najaar!

Een reis door herinneringen: eindelijk het fotoalbum maken

Neem een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en omarm alle mooie herinneringen. Pak je favoriete foto’s erbij en creëer een prachtig fotoalbum. Blader door de gelukkige momenten en voel de warmte van dierbare herinneringen. Het maken van zo’n album is niet alleen een creatieve uiting, maar ook een bron van geluk. Hoe fijn is het om terug te scrollen op je telefoon, maar nog zoveel leuker is het om samen door al die mooie momenten te bladeren. Ik neem het mijzelf dit jaar weer voor om een jaaralbum te maken voor en van ons gezin, zodat we alle geluksmomenten bundelen. We maken zoveel foto’s met onze telefoons, al die kostbare beelden zijn echt de moeite waard om af te drukken. Volgend jaar ga ik mij wel oriënteren op een nieuwe telefoon. Omdat er zoveel foto’s door ons gemaakt worden, is het fijn om over een goede camera te beschikken. Grappig dat je eigenlijk een telefoon neemt om in verbinding te staan met anderen, maar de camerafunctie voor mij het zwaarste weegt. Ik zal de nieuwste en meest populaire Samsung telefoons vergelijken uit de Beste Samsung A serie die mij dagelijks zal vergezellen tijdens alle avontuur. Al die momenten die ik met veel liefde en plezier vastleg.

Spelletjesavond

Gezelschapsspelletjes zijn niet alleen voor de feestdagen. Duik in de wereld van moderne bordspellen en kaartspellen. Van strategisch tot hilarisch, er is voor elk wat wils. Daag jezelf uit en ontdek nieuwe favorieten die garant staan voor een avond vol plezier.

Lekker lezen en een nieuwe cursus volgen

Geef jezelf de kans om te groeien en te leren tijdens de winterdagen. Volg een online cursus over een onderwerp dat je fascineert en verdiep jezelf in nieuwe kennis. Omarm ook de magie van boeken; laat je meevoeren naar andere werelden, of verdiep je in non-fictie die je horizon verbreedt.

DIY: van broodbakken tot aquarellen

Maak van je huis een creatieve plek waar iedereen de ruimte krijgt om nieuwe hobby’s te ontdekken en te experimenteren. Probeer ook zeker broodbakken uit: de geur van versgebakken brood is al een beloning op zich. Of grijp een penseel en ontdek de wereld van aquarellen. Je hoeft geen Picasso te zijn om plezier te hebben met verf!

Thuis make-over: budgetvriendelijke veranderingen

Je huis een nieuwe look geven hoeft niet duur te zijn. Herorganiseer meubels, voeg wat nieuwe kussens en dekens toe, of schilder een accentmuur. Print actuele foto’s uit, vervang eens een poster… Kleine veranderingen kunnen een groots effect hebben en zorgen voor een frisse, gezellige sfeer.

Ontspannen en opladen

De natuur laat los en versterkt zichzelf van binnenuit. Neem de tijd om extra goed voor jezelf te zorgen. Maak heerlijke en voedzame gerechten, neem een bad of geniet simpelweg van een rustig moment met een kopje thee. Je verdient het om op te laden en je klaar te maken voor het najaar. Rust is geen luxe, maar een noodzaak.

Laat die donkerdere dagen maar komen! Met deze tips wordt het thuis een feest van gezelligheid, warmte en positieve energie. Geniet van de knusse dagen die voor ons liggen en neem de tijd om goed voor jezelf te zorgen en te rusten. Je mag opladen, ontspannen en jezelf verrijken. Blijf in beweging, maar vergeet niet dat de natuur ook niet elk seizoen bloeit. Koester de lichtpuntjes om je heen!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.