Blog

Ik verheug mij op de maand juni, omdat…

Deze foto is precies een jaar geleden gemaakt aan het Gardameer, wie kan zich nog herinneren dat we er waren? Wat hebben we genoten van die eerste gezinsvakantie met Lucas. Deze zomer gaan we ook mooie reizen maken, waaronder gezellig naar Oostenrijk als gezin. We kijken er ontzettend naar uit om samen mooie herinneringen te maken! De maand juni is bijna aangebroken en het is ongelooflijk dat we dan bijna op de helft van 2019 zijn. Ik maak van juni heel graag een feestje en ik kijk uit naar deze momenten…

☆ Genieten van het buitenleven. Ik kan helemaal ontspannen door de natuur, met Lucas lekker wandelen, de tuin onderhouden, de vogeltjes horen fluiten, de warme zonnestralen op de huid voelen, een strandwandeling maken, de tuinkachel zien branden, spelletjes spelen, buiten sporten en lekker eten en drinken terwijl de zon langzaam ondergaat. Wat hou ik van deze zomerse maand!

☆ Het uitwerken van alle inspiratie en ideeën die ik mag ombuigen tot illustraties met aquarel. Mijn hoofd stroomt over van leuke plannen en ik verheug mij erop om er mini kunstwerkjes van te maken. Ik volg bovendien twee workshops deze maand om mijn stijl nog beter te ontdekken en om te leren hoe ik nieuwe technieken kan toepassen in de illustraties. De workshops volg ik bij Paper Brush Studio in Amsterdam, echt een aanrader als je het mij vraagt. Ik krijg er veel energie van en zie het echt als een uniek me-time moment waar ik heel gelukkig van word.

☆ De verticale moestuin aanleggen die al een lange tijd op mijn wensenlijstje staat. Zo leuk om nog meer plek te creëren voor het laten groeien van nieuw (plantjes)leven. Al die vrolijke insecten die meegenieten van het groen, kunnen mij ook erg blij maken.

☆ Meer quality-time met mijn mannen. Deze maand staat nog meer in het teken van mijn lieve gezin en daar verheug ik mij heel erg op, we hebben superleuke activiteiten op de planning staan met z’n drieën en we gaan mooie belevenissen ervaren. Can’t wait!

☆ Mooie foto’s maken met mijn nieuwe telefoon. Ik heb net de Samsung S10 en daar kan je zoveel kanten mee op! Mijn vorige telefoon had helaas al een tijdje een slechte (want kapotte) camera en daardoor maakte ik veel minder foto’s. Echt leuk om het weer op te kunnen pakken.

☆ Luisterboeken ontdekken via het nieuwe Kobo Plus abonnement. Wat een feestje, ik mag de nieuwe dienst van Kobo Plus testen waarmee je ook luisterboeken kunt beluisteren. Mijn review volgt binnenkort zodat je mijn bevindingen erover kunt lezen. Ik denk dat het echt een aanrader is als je bijvoorbeeld onderweg bent of om lekker nog even in bed naar te kunnen luisteren. Ook ben ik nieuwsgierig naar het aanbod, maar daarover dus gauw meer!

☆ Nog meer bewegen en ook rusten. Het klinkt als een contrast, maar aan beide kanten wil ik meer aandacht besteden. Ik wil meer ‘echt’ uitrusten en opladen (dus niet meer af en toe half half) en ook lekker veel blijven bewegen. Daar voel ik mij goed bij en het geeft energie!

Verder staan er gezellige feestjes en fijne momenten in de agenda met vrienden en familie. Ik verwacht dat we heerlijk gaan genieten van het mooie weer, onze omgeving, ons huis en nieuwe plekken gaan ontdekken. Ik verheug mij op de ontwikkelingen die Lucas door mag maken, de kletspraatjes, samen lachen en leren en de pret die we gaan hebben. Op naar een onvergetelijke nieuwe maand vol fijne momenten!

Heb jij al mooie plannen gemaakt voor de maand juni? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.