Blog

Ik verheug mij op 2020, omdat…

Jordy Dagmar Lucas

Het jaar is bijna voorbij en met veel dankbaarheid kijk ik terug op wat 2019 ons heeft gebracht. Ook vind ik het erg mooi om na te denken over het nieuwe jaar. 2020 begint al over een paar dagen en wat verheug ik mij ontzettend op het nieuwe jaar. Vol verwachting (hoogzwanger) kijk ik uit naar alles wat het jaar ons mag brengen. Het leek mij leuk om een artikel te schrijven over waar ik mij op verheug en ik ben ook benieuwd waar jij naar uitkijkt! Lees je gezellig mee?

Het jaar waarin ik…

Clichés dat het afgelopen jaar zo snel is gegaan laten we even achterwege, maar 2020 staat voor de deur. Ik vind de decembermaand altijd een heerlijke periode om te kunnen reflecteren. Waar sta je nu en waar zou  je graag naartoe willen? Waar zou je aan kunnen werken en waar ben je trots op? Welk pad heb je bewandeld en van welk uitzicht zou je graag willen genieten? Het is voor mij vaak een maand van bezinning. zodat ik het nieuwe jaar  met een frisse start kan inluiden. 2020 wordt een heel bijzonder jaar voor mij; ik mag voor de tweede keer moeder worden. Alleen al door dit vooruitzicht maakt mijn hart zo’n sprongetje tot aan de maan en terug. Ik kan mijn enthousiasme dan ook niet verbergen, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Ik ben dolgelukkig dat ik straks in het nieuwe jaar mijn tweede zoontje in de armen mag sluiten en hem vol liefde, warmte en aandacht mag zien opgroeien. Het eerste jaar zit vol mijlpalen; ik verheug mij op het leven vieren met z’n vieren!

Onze babyboy wordt geboren!

Lucas wordt grote broer en ook hij kan niet wachten totdat hij de babyboy mag knuffelen. Ik denk dat hij erg zorgzaam en lief zal zijn, het is vooral aan ons als ouders om de juiste balans en stabiliteit weer te vinden. Het is vast even wennen om het nieuwe ritme te ontdekken n.a.v. de nieuwe gezinssamenstelling, maar ik ben vol vertrouwen dat we onze draai gaan vinden. Ik verheug mij daarom ontzettend op de lente van 2020, het eerste seizoen met elkaar!

Ik verheug mij op 2020, omdat…

Ik verheug mij op het indelen van de babykamer, de mooie opdrachten en projecten voor mijn onderneming, de nieuwe plekken die we gaan ontdekken op onze vakantie, de zomeravonden in de tuin, het laten groeien van mijn bedrijf en het vinden van balans tussen werk en privé. Ik kijk uit naar het eerste lachje van ons kindje, de ontwikkelingen die Lucas door mag maken en zijn vrolijke en wijze praatjes. Ik geniet van het vooruitzicht om te werken aan mijn herstel na de zwangerschap, van mijn vegetarische eetpatroon een gewoonte te maken, gezellige momenten met dierbaren beleven, wandelingen door de natuur, het geven van borstvoeding, onze tuin met Lucas samen laten groeien en bloeien en de spelletjesavonden. Ook kan ik niet wachten om bezig te zijn met illustreren en van Wonderzoet een succes te maken, het runnen van een webshop is zo bijzonder en fijn! Ik verheug mij op de persoonlijke ontwikkeling die ik door mag maken, het lezen van inspirerende boeken en het motiveren en versterken van anderen om verder te komen dan waar zij nu staan. Ik heb veel zin om van 2020 een onvergetelijk jaar te maken!

Waar hoop jij over een jaar te kunnen staan?

De lijst wordt langer en langer nu ik stil sta bij al het moois dat 2020 voor ons in petto heeft. Ik ben heel erg benieuwd waar ik over een jaar mag staan (of moe maar voldaan zitten na een dag met de twee kereltjes om mij heen) en verheug mij erg op het nieuwe jaar 2020. Wat hoop je dat 2020 jou mag brengen? Waar zou je graag over een jaar willen staan? Wat gun jij jezelf meer in 2020?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

P.s. Jouw persoonlijke doelen voor 2020 printable van Wonderzoet – Wil je jouw persoonlijke doelen opstellen voor het nieuwe jaar, maar weet je niet waar je moet beginnen? We hebben een speciale Wonderzoet printable gemaakt die je ondersteunt in dit proces. Het is niet alleen inspirerend om over de vragen na te denken die we in deze printable hebben verwerkt, maar ook leuk om de doelen op deze printable te noteren. Door na te denken wat jij écht belangrijk vindt en wat je jezelf gunt, kun je concreet aan de slag met deze printable. We helpen je graag bij het formuleren én bereiken van jouw persoonlijke doelen voor in het nieuwe jaar. Leg jouw ingevulde printable op een zichtbare plek (denk aan een nachtkastje of plak het in de agenda) zodat je elke dag even aan jouw persoonlijke doelen wordt herinnerd. Zo maak je er een onvergetelijk en succesvol jaar van! Klik hier voor de printable ♥

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.