Blog

Hoogtepunten van oktober – Nieuwe werkplek, omzet record, yoga en Spanje

Vind je het ook zo fijn om aan het einde van de maand even stil te staan bij alles wat de maand te bieden had? Door te reflecteren wat er goed is gegaan, welke hoogtepunten zich hebben afgespeeld en welke lessen en inzichten je hebt opgedaan in oktober kan je deze kennis meenemen naar de nieuwe maand. Voor mij betekent het dat ik terugdenk aan alle mijlpalen die ik mocht bereiken en dat ik ook nadenk waar ik mij op kan verheugen. Door te genieten van alle grootse en kleine momenten die zijn geweest en gaan komen, ben ik mij bewuster van het nu. De tijd glipt al zo snel door onze vingers, op deze manier kan ik dankbaarder in het leven staan. Zo genoot ik bijvoorbeeld van onze vakantie naar Zuid-Spanje, maar ook van een nieuwe werkplek inclusief nieuwe laptop! Ik ben begonnen met het volgen van yoga lessen én ik bereikte met mijn onderneming een nieuw omzetrecord. Tijd om je even bij te praten!

Hoera, eindelijk een nieuwe werkplek!

Je hebt het misschien al gelezen, maar onze zolder heeft een metamorfose mogen ondergaan. Zo hebben we alle spullen een nieuwe plek gegeven die er al stonden en we hebben we heel veel naar de kringloop gebracht of aan vrienden gegeven. Ik heb een nieuw bureau uitgezocht inclusief heerlijke stoel en afgelopen weekend heb ik dan eindelijk een ontzettend snelle laptop gekocht. Het is nu al de beste investering ooit, want ik vlieg door mijn werkzaamheden heen alleen al doordat hij ongelooflijk efficiënt en snel reageert. Het is een verademing om met zo’n mooi product te mogen werken, daarnaast gebruik ik nu ook een extra scherm, toetsenbord en muis. Ik heb een heerlijke plek waardoor ik mij nog meer kan richten op het coachen van al die inspirerende ondernemers met mijn businessprogramma. De ruimte is voorzien van airco, een verwarming en grote kiepramen. De zolder is officieel omgedoopt tot mijn kantoor en door het dakkapel is de lichtinval perfect. De ruimte is overzichtelijk en lekker groot, maar ook heel rustgevend en warm. Door mijn nieuwe werkplek beleef ik nog meer plezier tijdens mijn werkzaamheden!

Nieuw omzetrecord met mijn onderneming

Deze mijlpaal mag gerust gevierd worden, want met mijn bedrijf heb ik een nieuw omzetrecord mogen bereiken afgelopen maand. Ik ben zelfs op vakantie geweest, heb kortere werkdagen dan ooit en toch de hoogste omzet kunnen behalen die ik tot nu toe mocht ontvangen. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om dit punt te kunnen bereiken en ik mag nu letterlijk de vruchten plukken. Ik ben ontzettend blij dat ik mag meewerken met zoveel bijzondere projecten en al die te gekke opdrachten in kan vullen als marketeer, tekstschrijver en businesscoach. Ik had een jaar geleden nooit gedacht dat ik op dit punt zou kunnen komen en daardoor voelt het heel bijzonder om deze mijlpaal te halen. Naast de financiële kant heb ik namelijk ook meer vrijheid gecreëerd die ik kan besteden met mijn lieve zoon én met mijn bedrijf kan ik  nu nog meer ondernemers ondersteunen tijdens hun ondernemersreis. Met mijn businesstraject kan ik daardoor zorgen voor meer impact en dat is een droom die uitkomt.

Ik ben gestart met het volgen van yoga lessen

Ik vind het echt heel erg leuk om te kunnen delen dat ik ben gestart met het volgen van yoga lessen. Al tijden staat het op mijn wishlist om deze potentiële hobby te ervaren. En nu ik een geweldige docent heb gevonden die ook nog eens op loopafstand van mijn huis zit, kan ik mijn geluk niet op. Ik heb de eerste proefles erop zitten en ik heb niet eerder deze totale ontspanning en rust in mijn lichaam ervaren. Het was echt fijn om minder in mijn hoofd en meer in mijn hart te zitten. Echt een indrukwekkende belevenis en ik verheug mij nu al op de volgende lessen.

Onze vakantie naar Zuid-Spanje

Oh wat was het geweldig om begin oktober naar Zuid-Spanje te vliegen met onze kleine. We kijken er met veel plezier op terug en we hebben er prachtige plekken mogen bewonderen. We zijn onder andere naar Gibraltar geweest en Ronda, maar hebben ook heerlijk wat uurtjes op het strand gelegen. Het appartement was gigantisch met een prachtig uitzicht op zee. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer foto’s? Bekijk dan eens mijn Instagram account, waar je onze vakantiekiekjes kunt bewonderen. Ik geniet nog helemaal na en hoop het vakantiegevoel nog even vast te mogen houden. Overigens heb ik Sinterklaas niet gespot, misschien is hij al richting Nederland met een lading pakjes en pepernoten…

Welke hoogtepunten mocht jij bereiken in de maand oktober? Waar verheug jij je op als je kijkt naar de nieuwe maand november?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.