Blog

Hoogtepunten van de maand mei 2022

Dagmar Valerie Antwerpen

Ik hoop dat je geniet van de lente en je energie krijgt van alles wat je mag ontdekken en beleven. Verheug jij je op de nieuwe maand? En hoe kijk je terug op mei? Wat mocht je deze maand leren en hoe ben je gegroeid? Heb je nieuwe ervaringen opgedaan en durfde je uit jouw comfortzone te stappen? Lukte het om voldoende voor jezelf te zorgen of hoop je dat meer te kunnen doen in de maand juni? Ik kijk met dankbaarheid terug op de maand mei en deel graag mijn hoogtepunten met jou.

Een greep uit het scrollen door foto’s op mijn telefoon

Van de meivakantie tot genieten in Antwerpen, een bezoek aan het vliegtuigmuseum Aviodrome, het vieren van Moederdag, met Simon op en neer met bussen en treinen, Lucas die naar badje 3 mocht bij zwemles, avondeten in de tuin, spelen bij de Geertjeshoeve, véél bezoekjes aan het Spoorwegmuseum inclusief de Vuurproef en de mooie theatervoorstellingen, bouwen met LEGO aan ruimtestations, pompoenen planten, marshmallows bij de vuurkorf en ondersteboven in de Falcon van Duinrell. Wat een maand!

Bouwen aan mijn vernieuwde website

Achter de schermen ben ik aan het werk om binnenkort mijn vernieuwde website te lanceren. Gelukkig krijg ik daar fantastische hulp bij, want zonder Anne zat ik nog steeds te prutsen in Paint. En zou je bovendien al deze artikelen nooit kunnen lezen, want dankzij Anne blog ik inmiddels al bijna 9 (!) jaar. Echt een hoogtepunt! Er zijn zelfs bijna 2000 artikelen online gekomen, dus mocht je zin hebben om meer te lezen dan staat er genoeg klaar om uit te kiezen. Je zou er spontaan FOMO van krijgen… Terug naar de vernieuwde website, want die lanceer ik binnenkort! Ik ben mij aan het onderdompelen in de wereld van nieuwsbrieven versturen, een online academy bouwen, het schrijven van een waardevolle weggever en mooie pagina’s creëren waardoor mijn expertise en werkplezier onder de aandacht wordt gebracht. Het wordt echt heel erg mooi, want Anne heeft een kunstwerk gemaakt van de huisstijl die helemaal bij mij past. Zo blij mee en binnenkort kan ik het al laten zien!

Een lang weekend naar Duinrell

We hebben ontzettend genoten van een lang weekend naar Duinrell met lieve vrienden, wat een feestje was dat. We hadden fantastisch weer, een leeg park waardoor we veel en vaak in alle attracties konden, genoten van lekker eten en vooral elkaar. We hebben er mooie herinneringen gemaakt en het waren fantastische dagen. Zo leuk om ook eens het Tikibad te ontdekken en door de ogen van je kinderen naar het park te kijken. Een geweldige beleving en we genieten nog helemaal na!

Een upgrade van mijn garderobe

Na een grondige opruimsessie (die vinden bij mij minstens een keer per seizoen plaats), geniet ik van rust en ruimte. Het gevoel dat je mag loslaten wat je niet meer dient in de vorm van spullen, geeft mij tegelijkertijd veel rust in mijn hoofd. Dit keer was mijn garderobe aan de beurt en heb ik besloten om enkele kwalitatief mooie items toe te voegen waar ik lang plezier door mag beleven. Een nieuwe tas, portemonnee, twee paar schoenen, drie broeken en wat mooie tops om te combineren; ik ben er zo blij mee. Er staat nog een heerlijke sweater van In Gold We Trust op mijn wishlist, hopelijk kan ik die binnenkort ook dragen door deze te combineren met een mooie jeans of korte broek tijdens een zomeravond op het strand. Nu ik een behoorlijke upgrade van mijn garderobe heb doorgevoerd, is het ook tijd om naar de kledingkasten van de mannen hier in huis te kijken. Voor Lucas en Simon wil ik nog een paar zomerse items shoppen en daar horen ook sandaaltjes bij. Jordy kan ook nog wat mooie shirts, broeken en een trui gebruiken. Misschien worden het wel mooie shirts van het ambitieuze merk Malelions, die herken je door leuke en motiverende teksten op de kledingstukken. Het dreamchaser shirt vind ik fantastisch.

In de leesflow

Ik geniet meer van boeken en daardoor kom ik helemaal tot rust. Binnenkort deel ik graag weer mijn boekentips met jullie, want ik heb al enkele pareltjes gelezen die ik niet langer voor mij kan houden. Zo maakte het boek Starseed ontzettend veel indruk, omdat het erg mooi geschreven is en de inzichten verrijken direct je leven. De kans is groot dat ik het boek bestempel met beste boek van 2022!

Werkplezier en momenten om te vieren

Ook genoot ik van te gekke werkzaamheden, ik knijp mijzelf nog steeds dat ik het mijn werk mag noemen. Ik was in Berg en Dal voor een brainstorm en dagje werken bij Xsensible waar ik de socials, nieuwsbrieven en blogs voor schrijf. Ik ben heel dankbaar en blij dat mijn overeenkomst is verlengd en we ook de komende periode mooie content met elkaar gaan creëren. Dubbel feest, want ik blijf ook tijdens de zomerperiode werken als eindredacteur voor Ouders.nl! Ik vind het werken voor deze mooie merken fantastisch en een eer om hen te mogen versterken. Daarnaast genoot ik intens van de brainstorm en groeisessie met Sascha in Zandvoort aan het strand. We werken inmiddels een jaar samen en dat hebben we gevierd met een heerlijk drankje en een gezellige brainstorm. Ik voel mij vereerd dat ik Sascha mag versterken zodat zij van haar droom werkelijkheid mag maken. Sascha maakt de allermooiste pakken voor vrouwen die je ooit hebt gezien en binnenkort is de lancering!

Wat een hoop bijzondere hoogtepunten en mijlpalen. Momenten om te vieren en te genieten, maar ook om te groeien, te beleven, te ontdekken en te leren. Een verrijkende maand mei in alle opzichten en ik gun je een onvergetelijke maand juni van harte toe. Let´s grow!

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.