Blog

Hoera, ik blog 5 jaar (en ik ben nog lang niet uitgeschreven…)

Wauw! In 2013 had ik nooit durven dromen dat ik na 5 mooie blogjaren nog zoveel inspiratie, zin en plezier zou hebben in het bloggen op ByDagmarValerie.nl. Op dit moment staat de teller van artikelen op precies 1400! Ik kan met veel trots meedelen dat ik inmiddels 5 jaar blogger ben op deze website, wát een mijlpaal. En wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren! Ik ben niet alleen getrouwd en een zoontje rijker, maar woon ook in een heerlijk huis, ben zelfstandig ondernemer geworden en geniet van mijn gezin. 5 jaar geleden studeerde ik nog in Amsterdam. Wat een ontwikkelingen hebben we met elkaar doorgemaakt. Ik vertel je wat ik allemaal dankzij het bloggen mocht ervaren, maar eerst wil ik je ongelooflijk bedanken voor het lezen van mijn artikelen. Zonder jou was het blogplezier nooit zo groot geweest, oneindig veel dank voor elke keer dat je mijn blog een bezoekje brengt!

De hoogtepunten die ik mocht ervaren dankzij mijn blog

Dankzij mijn blog is mijn boek Liever met lef verschenen, ben ik op persreizen geweest, heb ik nieuwe producten mogen testen en te gekke persevents mogen bezoeken. Ik zat front row bij modeshows en mocht samenwerken met prachtige merken. Een greep uit de samenwerkingen zijn de mooie merken HEMA, Zalando, Happy Socks, IKEA, Woonexpress, Blokker, H&M, Hunkemöller, Daniel Wellington en Etos tot aan OPI, UGG Australia, Superdry, Fashion Week en uiteenlopende uitgeverijen. Bizar toch, deze lijst?!

Nieuwe vriendinnen leren kennen

Ook heb ik  geweldige bloggers ontmoet en ik heb zelfs dankzij het bloggen Anne leren kennen! Samen hebben we geweldige reizen gemaakt en we werken tegenwoordig samen aan te gekke projecten. Anne bouwt websites en doet de vormgeving, ik focus mij op de (SEO)teksten en de marketing van bedrijven. Het is zo gaaf om met elkaar samen te werken aan zulke toonaangevende opdrachten. Heel bijzonder hoe het eerste contact is verlopen via het bloggen en hoe we elkaar nu zo goed aanvullen en versterken.

Boeklancering Liever met lef en onvergetelijke reizen

Terug naar het eerste punt, want dat was echt een hele speciale.  Toen ik zwanger was van Lucas, kreeg ik opeens groen licht om mijn boek Liever met lef te schrijven! Een droom werd werkelijkheid, twee jaar geleden werd mijn boek gelanceerd in Boekhandel Broese in Utrecht. Kun jij het je nog herinneren? Ik gaf al even aan dat ik dankzij mijn blog mocht genieten van hele speciale reizen. Mijn eerste persreis was naar de Belgische kustplaats Oostende, waar ik samen met Jord een Valentijnsweekend mocht beleven. Ik weet nog goed hoe zenuwachtig ik was, want het voelde zo onwerkelijk om dit mee te kunnen maken! In de afgelopen jaren zijn daar nog meer bijzondere persreizen bijgekomen: Turijn, Antwerpen, Gent, het Gardameer, Milaan, Slagharen… Het went na al die jaren nooit, reizen verrijkt en dat ik deze vakanties mocht ervaren dankzij mijn blog had ik 5 jaar geleden niet eens voor kunnen stellen.

De blogflow na 5 jaar (en 1400 artikelen verder)

Op mijn blog en via mijn bijbehorende social media kanalen mocht ik in de afgelopen jaren veel lieve lezers verwelkomen en daar geniet ik nog steeds dagelijks van. Ik vind het zo bijzonder dat je zulke lieve reacties achterlaat en regelmatig een kijkje komt nemen op mijn website! Woorden schieten echt te kort om goed te kunnen beschrijven hoe dankbaar ik ben, want zonder jou waren al deze hoogtepunten nooit uitgekomen. Als ik kijk naar de toekomst van bloggen, dan weet ik niet precies hoe het wereldje eruit zal komen te zien. Ik heb ‘helaas’ geen glazen bol en ik heb in de afgelopen jaren flinke veranderingen in het bloglandschap meegemaakt. Waar eerst het dagelijkse (en 2 keer per dag) bloggen populair was inclusief een duidelijk blogritme, is nu het spontaner bloggen de norm geworden. Ik probeer weer wat meer structuur aan te brengen in mijn blog en hoop elke werkdag een nieuw artikel voor je te kunnen publiceren. Ik ben na 5 jaar nog steeds in de blogflow en hoop het de komende jaren ook met veel plezier te blijven doen. Ik vind het heerlijk om te schrijven en om al die leuke tips met jullie te delen op het gebied van lifestyle, persoonlijke groei en ondernemerschap. Aan inspiratie geen gebrek, maar alle suggesties zijn altijd welkom.

Dank je wel voor het bezoeken en lezen van mijn blog!

5 jaar bloggen. Ik had niet verwacht dit 1400e artikel te kunnen schrijven na 5 jaar op ByDagmarValerie.nl. Het klonk zo ver weg en onrealistisch om zoveel artikelen te schrijven! En nu is het een feit; mijn website bestaat 5 mooie, indrukwekkende en intensieve jaren. Jaren die allesbehalve saai bleken te zijn, maar waar ik met volle teugen van heb genoten. Ik genoot ook van jouw aanwezigheid, dank dat je er was en mijn blog blijft bezoeken. Op naar nog meer mooie jaren, cheers!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.