Blog

Hoera, ik ben 27 jaar geworden! Fijne jaarwisseling!

bergen oostenrijk dreumes

Hieperdepiep hoera! Vandaag ben ik 27 jaar geworden en sluit ik 2018 feestelijk af. Ik wens je een onvergetelijk nieuw jaar vol geluksmomenten, hoogtepunten, warmte, liefde en een goede gezondheid. Geniet van het nu en doe wat goed voelt voor jou. Op naar een mooie jaarwisseling en nog mooiere dagen in 2019! Ik vier ondertussen heel klein mijn feestje en geniet van dierbaren om mij heen. Oliebollen mogen op deze gezellige, laatste dag van het jaar natuurlijk niet ontbreken en ook gaan we leuke spelletjes spelen. 

Ik ben 27 jaar!

Maar ik moet nog even wennen aan deze leeftijd. Ik loop altijd een jaartje achter, dus dat ik nu nog geen match voel met dit getal verbaast mij niks. Ik heb heel veel zin in dit nieuwe jaar en ik kijk dankbaar terug op alle lessen, inzichten en ervaringen die ik gedurende mijn levensjaar op mocht doen. Ik ging door ups en door genoeg downs en hoop dat 2019 wat meer rust en ruimte mag bieden. Ik ben trots op de plek waar ik nu mag staan en verheug mij ontzettend op alle wonderlijke herinneringen die ik met mijn gezin en dierbaren mag creëren in het nieuwe jaar. En dat ik een nieuwe favoriete gezinsfoto mag maken in 2019, want de foto die ik bij dit artikel heb geplaatst is vast niet meer nieuw voor je. Toch ben ik er zo trots op en behoort dit moment absoluut tot een van mijn mooiste herinneringen aan 2018. Dat we voor het eerst als gezin de bergen in gingen en dat we alle drie zichtbaar genoten van dit magische landschap deed mij dieper dan ooit ademen en genieten. Wat genoot ik van deze verbinding met de omgeving en elkaar op deze prachtige bergtop. Op naar heel veel toppen die we gaan bereiken in 2019! Oh het is ook nog eens het jaar waarin ik dan ook echt 28 mag worden, maar… goed nieuws: dat duurt dus nog een heel jaar. Een jaar dat gevoelsmatig lekker lang gaat duren, omdat ik nog meer in het nu wil (leren) leven. Zullen we proosten met champagne en oliebollen? Cheers!

Kortingscode hieperdepiep27 voor ‘Het jaar waarin ik’

Wil je het jaar extra goed beginnen? Bestel dan (alleen vandaag) met de kortingscode ‘hieperdepiep27’ mijn e-book ‘Het jaar waarin ik…‘ waardoor je 27% korting krijgt en je nog maar 7,30 betaalt. Wil je liever zijn voor jezelf, een onderneming starten, moeder worden, die geweldige reis maken, een studie oppakken, lekker in je vel zitten, meer gaan doen waar je blij van wordt, energie krijgen van grote en kleine gelukjes die op je pad komen, een nieuwe hobby vinden, leven vanuit overvloed en vertrouwen, trots zijn op jezelf zoals je bent… Wat je ook graag op zou willen pakken, dankzij de toegankelijke vragen word je gestimuleerd om na te denken wat je écht wil. Vervolgens maken we jouw doelen concreet waardoor het geen onmogelijke taak meer lijkt en je van dromen naar doen gaat. Ik moedig je met liefde aan om elke dag te groeien in de richting die jij voor ogen hebt, zelfs als je nog niet weet welke kant je graag op zou willen. Op naar een onvergetelijk 2019. Happy new year!

Geniet van de jaarwisseling! Maak er jouw feestje van! Ik blaas vandaag 27 kaarsjes uit en laat mij verwennen door lieve Jordy & Lucas. Op naar een onvergetelijk 2019!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.