Blog

Hoera, het is mei! Mijn plannen en gezellige vooruitzichten

Yes, wat heb ik veel zin in deze nieuwe maand! De maand mei gaat erg mooi worden en ik heb veel geweldige vooruitzichten en mooie plannen voor de komende periode. Ik verheug mij dan ook ontzettend op deze gezellige maand. Het gaat een maand worden waarin ik veel nieuwe herinneringen mag maken met dierbaren, ik van rust en ruimte mag genieten en hopelijk het zonnetje zich ook extra vaak laat zien. Ik vertel je in dit artikel heel graag meer over al die leuke plannen die ik heb. Waar verheug jij je op in deze nieuwe maand? Maak er een onvergetelijke tijd van!

Hoera, ik ga naar Londen!

Elk jaar maken Anne en ik een stedentrip en dit jaar is de bestemming… Londen! We verheugen ons heel erg op deze gezellige dagen, waarbij de reis eigenlijk net zo tof gaat worden als de tijd die we in deze mooie stad zijn. We lachen, kletsen en maken vooral plezier waarbij we optimaal genieten van het nu. Echt een feestje om deze stedentrip samen te mogen maken deze maand.

Cursus broodbakken

Na maanden wachten is het ein-de-lijk zover: ik ga genieten van een dagcursus broodbakken. Het is mijn grote wens om zelf brood te bakken en hoe bijzonder is het om onder leiding van een expert de kneepjes van dit vak te mogen leren? Ik heb al een prachtige KitchenAid in de keuken staan, ik hoop na de cursus nog veel vaker zelf lekkers te kunnen maken zodat we daar met dierbaren van kunnen genieten.

Vriendinnendag Texel (her)beleven

Vorig jaar organiseerde ik een verrassingsdag naar Texel voor mijn lieve vriendinnen. Deze maand gaan we Texel op een hele unieke manier (her)beleven, waarbij we activiteiten gaan ondernemen die we nog niet eerder hebben gedaan. We kijken ontzettend uit naar deze gezellige dag waarbij we mooie momenten samen gaan ervaren. Wat hebben we er zin in! Heerlijk om dit met mijn lieve vriendinnetjes te mogen doen. Het aftellen is begonnen!

Nog veel meer moois in de maand mei

Alsof de maand mei nog niet over genoeg mooie en fijne momenten beschikt, krijgen we ook nog de nieuwe bank waar we al weken op wachten. We gaan spelletjesavonden met lieve vrienden beleven, genieten van de tuinkachel, de moestuin onderhouden en illustreren met aquarel. Ik ga de voorraadkast opnieuw indelen, fotoboeken maken, dierbaren blij maken met spullen die we niet meer gebruiken en plezier maken met lieve vrienden en familie. Ik ga met Lucas gezellig op pad, samen genieten van de natuur en hem alle liefde en aandacht geven die hem zo gegund is. Ik verheug mij op de mooie projecten en opdrachten die ik invulling mag geven met mijn onderneming en de inspirerende ondernemers te coachen die zakelijk en persoonlijk willen groeien. Laat de zonnestralen maar komen, deze maand wordt zo fijn!

Het is altijd zo leuk om te kijken welke plannen en vooruitzichten de komende periode gaat brengen. Waar verheug jij je op?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.