Blog

Hoera, het is bijna kerstvakantie!

De laatste week voor de kerstvakantie is ingegaan! De laatste week van het jaar en de eerste week van 2019 ben ik niet werkzaam en ik verheug mij erop om deze periode van gezellige feestdagen en mijn verjaardag door te brengen met dierbaren. We gaan niet weg in de vorm van een daadwerkelijke vakantie, maar we gaan wel ontzettend leuke activiteiten ondernemen en daar heb ik erg veel zin in. Wat we gaan doen in de kerstvakantie vertel ik je in dit artikel!

Onze plannen voor de kerstvakantie

Gezellige momenten beleven als gezin, extra veel slapen, lekker lezen, heerlijk eten, spelletjes spelen en genieten van dagjes uit. Verdiepen in nieuwe recepten, lekker bakken, wandelingen maken, knuffelen met ons kleinste vriendje, films kijken… Ik heb nu al zoveel zin in de komende twee weken! Wat een heerlijk vooruitzicht om weinig te moeten en vooral op te laden. We vieren de 31e mijn verjaardag en luiden 2019 in vol energie en vertrouwen. We zijn met de feestdagen gezellig samen met familie en vrienden en ik heb ook veel zin in de tijd die ik met Lucas kan delen. Ik hoop dat de weersomstandigheden het toelaten zodat we mooie wandelingen kunnen maken, maar ook binnen vermaken we ons heel goed. Lucas is enorm verwend op zijn verjaardag en hij speelt steeds zelfstandiger, waardoor ik met extra aandacht, warmte en liefde er voor hem wil zijn en ook wat kan aanrommelen in huis. Ik heb altijd aan het einde van het jaar een enorme drang om te ontspullen zodat we fris het nieuwe jaar in kunnen gaan dus ik verwacht de kringloop ook blij te kunnen maken met leuke aanwinsten.

Topdrukte voor de kerstvakantie

Ik ben nog even aan het racen tegen de klok om uiteenlopende werkzaamheden voor het einde van het jaar goed af te ronden en de bijbehorende deadlines te halen. Ik hou van deadlines en ze bezorgen mij ook geen stress, maar ik kan wel verklappen dat het behoorlijk druk is. Ik had niet verwacht dat ik mijn eerste ondernemersjaar zo knallend af kon sluiten met allemaal mooie opdrachten en projecten die ik invulling mag geven. Daarbij heb ik mijzelf ook extra uitgedaagd om nog voor de feestdagen mijn tweede e-book Het jaar waarin ik… te lanceren en ik zie de lancering als een geweldige kers op de taart. Ik zal later een moment pakken om daadwerkelijk terug te blikken op al die te gekke kansen die op mijn pad zijn gekomen, maar ik had nooit verwacht dat alle puzzelstukjes op de juiste plek zouden vallen met mijn onderneming. Want wat was ik onzeker toen ik mijn bedrijf startte! Als ondernemer ben ik ongelooflijk gegroeid en ik kan zeggen dat ik oprecht trots ben op de onderneming die ik het afgelopen jaar heb opgebouwd. Het was een fantastische, leerzame, inspirerende rollercoaster met geweldige projecten en opdrachtgevers en nog mooiere referenties die ik mocht ontvangen na het opleveren van mijn werk als businesscoach, marketeer en tekstschrijver. Ik verheug mij dan ook op de samenwerkingen die in 2o19 zullen komen en ik ben benieuwd waar ik over een jaar mag staan. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan met en voor alle ambitieuze ondernemers, maar nu eerst de laatste activiteiten goed afronden en dan lekker vakantie vieren. Aftellen!

Heb jij ook kerstvakantie of moet je werken tijdens of tussen de feestdagen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.