Blog

Herfst wishlist – Quinny Zapp Flex, Michael Kors en OPI

herfstwishlistHet is tijd om een gezellige herfst wishlist op te stellen. Het nieuwe seizoen nadert en het weer slaat snel om. Het leek mij daarom leuk om enkele producten onder de aandacht te brengen die op mijn wensenlijstje staan. Kijk je gezellig mee?

De woonkamer hebben we een make-over gegeven qua meubels en nu mag het aankleden met leuke accessoires gaan plaatsvinden. Hier heb ik bewust nog even mee gewacht, omdat meubels toch soms een andere uitstraling kunnen hebben dan je van te voren verwacht. Als het eenmaal op zijn plek staat, dat krijg je echt een overzicht wat je nodig hebt en wat nog een leuke aanvulling kan zijn. Daardoor zag ik opeens een muur waar we nog wel iets moois op konden hangen. Na lang zoeken kwam ik op het leuke idee om een poster op te hangen van mijn favoriete stad én tweede thuis: Kraków in Polen. Ik moet nog even kijken waar ik zo’n poster kan bestellen, maar ik vind het idee nu al heel tof.

OPI mag niet ontbreken op mijn wishlist. Een mooie nagellak is het perfecte accessoire van een vrouw in mijn ogen. Ik vond deze leukerd in een vrouwelijke en chique tint die luistert naar de naam Tutti Frutti Tonga. Geweldig toch?

We waren al een tijdje zoekende naar de perfecte buggy die niet alleen goed wendbaar en licht is qua gewicht, maar ook stabiel en toegankelijk. Bovendien mocht de buggy van goede kwaliteit zijn, omdat we deze bijna dagelijks gaan gebruiken naar verwachting. Het oog wil ook wat, daarom hadden we ook hoge eisen aan het design en de kwaliteit van het materiaal. Voor wie mij op Instagram volgt, zijn wij helemaal gevallen voor de Quinny Zapp Flex in de kleur Black on Sand. Daar vertel ik gauw meer over in een review, want… we hebben deze inmiddels in huis! Het was liefde op het eerste gezicht en we zijn er onwijs blij mee. Hier gaan we geweldig veel kilometers mee maken!

Wat de herfst zo’n gezellig seizoen maakt? Dampende koppen thee, lekker lezen op de bank terwijl de regen tegen de ramen tikt… Hoe kan dat beter in een fijne trui met zwaluwen voorzien van zachte herfsttinten? Deze trui zag ik bij WE en ik ben er helemaal weg van. En wat dat goede boek betreft, er verschijnen heel veel must reads dit najaar. Zelf heb ik het nieuwste boek van Dan Brown Oorsprong alvast gereserveerd. Ik kan niet wachten totdat het gaat verschijnen! Mijn verwachtingen zijn weer hoog, wát kan Dan Brown waanzinnig goed schrijven.

Last but zeker not least vind ik deze sneakers van Michael Kors prachtig. Een zacht tintje roze, mooi wit, geweldige details… Is het geen plaatje? Ik blijf nog even dromen.

Wat staat er op jouw wishlist? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.