Blog

HEMA persdag spring/summer 2016


We hebben onze allereerste vlog gemaakt en geüpload op ons kanaal Liever TV, wat was dat spannend en leuk om te doen! Nog wel eventjes wennen zo voor de camera praten in het openbaar, maar Anne en ik weten één ding heel zeker: de smaak hebben we goed te pakken en we beleven er veel plezier door. We hebben gezellig mogen vloggen op de persdag van HEMA waar de spring/summer collecties van 2016 werden gepresenteerd. We reisden af naar Amsterdam, gingen met de pont en bezochten daarom gezellig het hoofdkantoor van HEMA. Een eer om er te mogen zijn, kijk en lees je gezellig mee?


Ik ben altijd al fan geweest van de HEMA; van het tompoesluchtbed tot de fijne lakjes, de mooie interieuritems, de Instax polaroidcamera, de schriftjes, heerlijke geurkaarsen, de gezellige ansichtkaarten, de worsten en Takkie natuurlijk. Tevens vind ik het assortiment van blijmakers een schot in de roos, ik word er letterlijk heel vrolijk van als ik het mag geven of wanneer ik het mag ontvangen. De HEMA associeer ik met feestelijk, gezellig en toegankelijk. Je betaalt er immers voor een fijne kwaliteit en mooie producten relatief weinig voor, het is betaalbaar terwijl je er veel  leuks voor terugkrijgt! Ik kom er graag, het assortiment is er zo veelzijdig dat je keer op keer weer nieuwe leuke producten ontdekt. Je raakt er niet uitgekeken! Ik vind de HEMA dan ook echt een gezellige winkel om te mogen bezoeken, daarom vond ik het een eer dat ik bij de persdag aanwezig mocht zijn. En we zagen zoveel leuks voorbijkomen! Je ziet het natuurlijk terug in onze vlog, maar ik vertel je er nu ook wat meer over.

Ik weet dat mijn blog door veel mama’s (in spé) wordt gelezen, daarom moet ik het toch even kwijt: de baby en kids collecties van komend seizoen zijn echt heel erg leuk! De printjes en kleuren zijn zo goed gekozen, echt liefde voor deze collectie. Je smelt waar je bij staat, zo schattig en leuk! Maar ook op het gebied van beauty komt er veel moois aan, prachtige lakjes bijvoorbeeld waar ik heel happy van word. En wat dacht je van de geweldige producten op het gebied van tuinieren? Als je nog niet zo handig was in de tuin, dan krijg je vanzelf groene vingers als je deze nieuwe items in handen hebt. Ongeacht de ruimte waarover je beschikt – of het nu in de achtertuin, op je balkon, in de keuken of simpelweg op de vensterbank is – je kunt bij HEMA terecht voor de allerleukste potjes, kweeksetjes, méga leuke cactusjes (om te zoenen zo schattig! Maar dat prikt een beetje erg dus dat raad ik je af *don’t try this @ home please*), schepjes en zaadjes. Pure liefde voor al die gezellige items, daar word je toch spontaan tuinliefhebber van? Oh en dan heb ik het nog niet eens gehad over de prachtige eyecatchers voor in je interieur die we hebben gespot… Echt pareltjes kijk zelf maar!

Op naar de vlog, we hebben met plezier deze video opgenomen en hopen dat je er veel kijkplezier door gaat beleven. We moeten nog even oefenen met meer voor de camera praten, maar dat komt vanzelf als we het vaker gaan doen gok ik zo. Én er zit ook een unboxing van de mega goodiebag in, enjoy! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren op ons kanaal LieverTV als je ‘liever’ naar meer video’s van ons zou willen kijken! 

Over vloggen gesproken, ik zit sinds héél kort op Snapchat (je kunt mij vinden onder bydagmarvalerie) waar ik soort van aan het mini vloggen ben haha. Zo kan ik toch een beetje oefenen voor de camera én zien jullie wat ik naast het bloggen overdag allemaal uitspook! Alle tips zijn trouwens heel welkom, ik zit nog echt in de ontdekkingsfase.

Shop jij graag bij de HEMA? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.