Happiness is… 5 X lichtpuntjes van de afgelopen tijd

Happiness is… 5 X lichtpuntjes van de afgelopen tijd

lievermetlefDe afgelopen periode hebben we een rollercoaster ervaren aan momenten die ons overkwamen die ons veel verdriet en pijn hebben gedaan. Dat schuif ik niet onder stoelen of banken, want ik wil mij niet anders voordoen dan ik ben maar ook nu is het de kunst om te focussen op het goede. Hoe onstuimig deze tijd ook was, er zaten genoeg lichtpuntjes tussen om even lekker op te laden en van te genieten. Waar werd jij de afgelopen periode erg blij van? En heb je mooie plannen in het vooruitzicht? Gun jezelf fijne momenten, want… Life is like a camera. Just focus on what’s important, capture the good times, develop from the negatives and if things don’t turn out just take another shot. Mijn 5 lichtpuntjes van de afgelopen periode op een rij!

☆ Lucas is 8 maanden bij ons en is zo’n vrolijk kereltje dat lekker slaapt, enthousiast eet en klapt in zijn handjes. Meneer heeft inmiddels twee tandjes, rolt enthousiast door de kamer en is dol op de staart van Poes. Gelukkig is Poes zeer tolerant en laat ze veel toe; het zijn twee dikke vriendjes. Wat kan ik genieten van hem. Hij ontdekt zijn stem, lacht volop en is heel nieuwsgierig. Ik ben echt een geluksvogel dat ik zijn moeder mag zijn. Rijkdom in de puurste vorm!

☆ Ontdekken dat er prachtige reviews op Bol.com staan voor mijn boek Liever met lef! Ik ontdekte deze hartverwarmende woorden laatst en ik kon het echt niet droog houden. Het is zo bijzonder om deze woorden over mijn boek te mogen lezen, dáár heb ik nou geen woorden voor haha. Ik ben zelden sprakeloos, maar het is jullie gelukt! Duizend maal dank voor dit prachtige cadeau!

☆ Onze nieuwe meubels zijn binnen! Wat een feest om eindelijk de woonkamer helemaal af te maken. We waren eind mei begonnen aan de make-over, maar het duurde wat langer omdat de meubels vertraging op hadden gelopen. Nu ze er eenmaal staan kunnen we ons geluk niet op. Alleen nog dit weekend de nieuwe tv-meubel in elkaar zetten en dan kunnen we er fris en fruitig tegenaan. Ik vertel binnenkort meer over de meubels, maar mocht je alvast een sneak preview willen zien van onze waanzinnig mooie designlamp in spé (OMG! Ik begin gewoon weer te stuiteren als ik hem zie staan) dan kun je deze hier bewonderen, het is de Light & Living Edward Wit.  *Neuriet ondertussen Isn’t she lovely?*

☆Het ontdekken van nieuwe spellen. We spelen sinds kort Carcassonne en dat is zo’n leuk spel! En het is bovendien ook erg mooi vormgegeven én je kunt het zelfs met z’n tweeën spelen. We zijn helemaal hooked en ik raad het je met plezier aan. Carcassonne is zowel bij families als bij veelspelers geliefd, omdat het ondanks de eenvoudige spelregels voldoende diepgang heeft. Het vleugje geluk geeft iedereen de mogelijkheid om tot het einde om de winst mee te doen. Op een dag hoop ik naar Frankrijk te gaan om het echte Carcassonne te kunnen bekijken. Tot die tijd spelen wij enthousiast door (ja, met een pauze af en toe).

☆Steppen door de grotten van Maastricht is echt zo zo zo gaaf! Daar raak ik niet over uitgepraat, dus bereid je voor op een lap tekst aan enthousiaste woorden ;) Maar zonder grappen: afgelopen weekend hadden we een gezellig uitje met vrienden naar het mooie Maastricht.  Heerlijk zo’n dagje uit én we kozen voor actie. We hadden al eerder gehoord dat je in de grotten kon steppen, al leek het mij spannend om het te ondernemen, toch hebben we het gedaan. Achteraf kan ik zeggen dat het een onvergetelijke ervaring was die mij nog heel lang bij zal blijven. Wat is het er toch indrukwekkend! En door met de step te gaan zie je zoveel meer plus het geeft écht een kick. Of je nu een topconditie hebt of niet (ik hoor helaas – nog even –  bij het laatste clubje), steppen kan iedereen. Mocht je nog een leuke uitje willen doen dan ga je hier geen spijt van krijgen!

Heb jij de afgelopen tijd veel leuks mogen beleven? Ik ben benieuwd! Geniet van het nu en maak er een onvergetelijke zomer van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Dit bericht heeft 5 reacties.

 1. Romy

  Wat naar om te horen dat jullie een lastige tijd doormaken. Heel erg veel sterkte en positieve gedachten voor jullie! <3 Mooi dat je ondanks alles toch ook bij een paar lichtpuntjes stilstaat. Ik kan me voorstellen dat Lucas een heel groot lichtpuntje is en dat jullie echt veel plezier en geluk uit jullie mooie jongetje halen. En hij andersom ook uit jullie! En wat leuk dat steppen door de grotten! Ik wist helemaal niet dat dat kan, maar het klinkt als een heerlijk uitje.
  Romy onlangs geplaatst…Favorieten | Thee, strobing stick en duurzame(re) deodorantMy Profile

 2. Loes

  Vervelend dat het even wat minder gaat.. goed om dat toch even dit soort puntjes op een rij te zetten, hopelijk gaat het snel beter! Die positieve reviews op je boek lijken me ook heel bijzonder! Dat zou mij ook wel wat doen. Ik woon zelf in Maastricht, maar heb nog nooit zo’n tour gedaan door de grotten, klinkt heel tof!
  Loes onlangs geplaatst…Mijn Favoriete Recepten van FoodblogsMy Profile

 3. Alex

  Wij hebben onze vakantie in november geboekt en zijn druk bezig met het voorbereiden van onze bruiloft. Een aantal weken geleden zijn wij ook begonnen om eindelijk onze “nieuwe” omgeving (sinds oktober, haha) te ontdekken – zo veel leuke dingen te doen in München! :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge