Blog

Goodbye January, hello February!

De eerste maand van 2017 is voorbij en ik hoop dat februari – de maand van de liefde – jou veel moois zal brengen. Januari kan ik het beste voor mijzelf omschrijven in deze drie woorden: liefdevol, zoektocht en gezondheid. Ik ben benieuwd wat er in februari allemaal op ons pad zal komen. Geniet van de nieuwe maand die voor je ligt!

Januari was een maand waarin de liefde de hoofdrol speelde. Zo knuffelde ik erop los met onze kleine en genoot ik van lieve mensen om ons heen. Ook was deze maand een flinke zoektocht. Want wat houdt het ouderschap in en hoe combineer je dit met alle ballen die je hoog zou willen houden? Wat geef je prioriteit en hoe ontspan je tussen de activiteiten door? Hoe houd je je relatie gezond naast het zijn van ouders? En welke dromen wil ik graag najagen? Januari was bovendien ook tegenstrijdig. Ik mocht genieten van een gezond en klachtenvrij lichaam waardoor ik het heerlijk vond om te zien hoe mijn wereldje weer steeds groter werd. En toen kwam daar opeens een onverwachte terugval die ervoor zorgde dat ik dezelfde bekkenpijn voelde die ik na de bevalling had. Dat was een confronterende klap die ik niet zag aankomen, maar ik doe er momenteel alles aan om zo goed mogelijk te herstellen. Het was een maand waarin we voor het eerst weer uiteten gingen, we superleuke tripjes boekten en de luiers er doorheen vlogen. Januari zat vol ontdekkingen, eerste keren met Lucas en  rustmomenten. Een mooi begin van 2017 waarin ik hoop dat ‘balans’ het sleutelwoord zal worden.

In februari willen we graag onze vakantie boeken, hoop ik te herstellen van mijn bekkenklachten die ik over heb gehouden na de bevalling, komt Cupido op Valentijnsdag gezellig langs, kan ik niet wachten om wandelingen te maken met onze kleine, ga ik genieten van nieuw leesvoer, heb ik het huishouden op orde (ha, wat een mooi streven wish me luck!), zal ik een nieuw gerecht proberen en hoop ik veel mooie en fijne momenten met familie en vrienden te beleven. Het wordt geen wilde maand vol grootse plannen, maar wel eentje waar we vol dankbaarheid weer op terug kunnen blikken. We zijn goed op weg om meer rust en balans te vinden in het dagelijkse en hiervan te genieten.  February, bring it on!

The good things in life are better with you!  

Wat hoop jij in deze nieuwe maand te beleven en te ondernemen? Veel succes & plezier!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.