Blog

Good friends are like stars

Boesjes_Decoratiewerken_Debby_Boesjes_Dagmar_ValerieEr zijn vriendinnen die je leven binnenwandelen en er nooit meer weggaan. Die je laten zien en voelen wat echte vriendschap is. Die je steunen door dik en dun. Aan wie je alles kunt vertellen, omdat je weet dat zij je begrijpen. En als ze je toch niet helemaal snappen, ze ongelooflijk hun best doen om mee te leven en er gewoon voor je zijn. Waarmee je kunt lachen, maar bij wie je ook kwetsbaar durft te zijn. Waarbij je jezelf kunt zijn, omdat je goed genoeg bent. Debby is zo’n geweldige vriendin en zij maakt prachtige kunstwerken én laat mij de kunst van het leven zien. Debby leert mij te kijken naar alle lichtpuntjes waardoor wij worden omringd. Dankjewel dat jij er altijd voor mij en ons bent. En dankjewel voor dit prachtige kunstwerk dat jij speciaal voor Lucas maakte. 

Debby maakte voor Lucas dit indrukwekkende werk dat geïnspireerd is op het geboortekaartje. Echt zo’n mooi (kraam)cadeau! Deze prachtige beschilderde boomstam krijgt het allermooiste plekje in huis. Naast het feit dat Debby zulke mooie kunstwerken maakt waar zij met zoveel liefde en passie aan werkt, heeft Debby nog een ander talent. En dat is de ander laten zien wat voor moois er allemaal schuil gaat in de omgeving. Debby heeft hier oog voor, maar nog mooier: zij laat het jou ook zien. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en voor je het weet begin je zelf ook anders te kijken naar lichtinval, naar details en patronen, naar emoties van anderen en al het moois waardoor we worden omringd. De naam Lucas betekent licht. Door Debby stralen lichtpuntjes nog meer dan zij al deden.  Zo gepassioneerd als zij vertelt geeft energie! En als ik zie hoeveel warmte, liefde en geluk Debby met Lucas deelt dan kan ik niet anders dan wegsmelten. Nu al vriendjes voor het leven. Ik ben een echte geluksvogel met zo’n getalenteerde en lieve vriendin aan mijn zijde en ik hoop nog heel veel onvergetelijke en gezellige momenten met elkaar te mogen delen.

Friends make the bad times good and the good times unforgettable 

Wil je meer van haar werken zien? Neem dan een kijkje op Boesjes Decoratiewerken. Ook kan je met Debby contact opnemen om een prachtig kunstwerk te laten maken. Leuk als bijvoorbeeld een (kraam)cadeau om te geven of als eyecatcher in jouw interieur. 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.