Goede voornemens en uitdagingen in de maand juni
Prachtige quote uit de Flow ❤️ Vetrouw op de lieve mensen om je heen en op je jezelf, choose to shine. Enjoy life ⭐️ inspiration ProjectPositief love life heart

Goede voornemens en uitdagingen in de maand juni

Hoera, het is juni! De maand waarin wij een jaar getrouwd zijn, Lucas een half jaar bij ons is, we nét terug zijn van een heerlijke vakantie in Polen bij familie en we een mooi uitstapje gaan maken met z’n drieën naar het prachtige Luxemburg. Het wordt een maand met zwoele zomeravonden, lekkere barbecues met vrienden en hopelijk een boel boeken waar ik uren leesplezier door zal ervaren. Wat een fijn vooruitzicht! Maar… ik ga ook aan de slag met mijn doelen, voornemens en uitdagingen. Welke dat zijn? Daar vertel ik je meer over in dit artikel!

Afgelopen maand heb ik gewerkt aan het idee om dagelijks meer in beweging te komen en dat ging mij beter af dan verwacht. Zo probeerde ik mijzelf te motiveren door elke dag 10.000 stappen te zetten, een handige stappenteller confronteerde mij dat ik het doel nog niet had gehaald en dat ik toch echt aan de bak mocht. Uiteindelijk heb ik dit doel gehaald, maar ik ben er nog niet! Het is nu heel makkelijk om te zeggen dat ik het daarom laat voor wat het is, maar het is juist een uitdaging om nu door te pakken en verder te gaan. Daarom hoop ik ook in de maand juni lekker te blijven wandelen met de kleine en goed in beweging te blijven. Lekker zwemmen en naar de sportschool horen daar ook bij, even mijn lichaam weer sterker maken dan het nu is. Ik heb er zin in en heb de motivatie weer gevonden!

Minder snoepen vind ik ook een fijne uitdaging die ik graag aan mijn lijstje met voornemens zou willen toevoegen. Ik kan echt alles eten wat op mijn pad komt en dat is niet mijn beste eigenschap kan ik vertellen haha. Herkenbaar? Over eten gesproken, ik ben helemaal fan van het moestuinieren en heb sinds kort ook een mooie moestuin in de tuin dankzij Jord. Alles groeit ontzettend goed en ik beleef er veel plezier aan, ik zou het heel erg leuk vinden om er meer over te leren en mij erin te verdiepen. Dat kan ook goed nu ik tijdens Moederdag mooie boeken erover heb gekregen. Heel erg dankbaar voor de mooie cadeaus, wat een feestje! Dat brengt mij gelijk bij het volgende doel; het vasthouden van de leesflow. Ik heb lekker veel kunnen lezen op vakantie en die lijn hou ik heel graag vast. Wat geeft het toch rust en plezier, heerlijk om te genieten van goede boeken!

Juni wordt een uitdaging wat betreft emoties, we vieren dat Lucas een half jaar bij ons is én dat we een jaar geleden zijn getrouwd. Als ik deze maand niet als een emotioneel wrak zal eindigen, dan is het wat mij betreft zeer geslaagd afgelopen haha. Ik ga maar vast waterproof mascara inslaan, doei! Ik kijk erg uit naar deze nieuwe maand en deze voornemens zullen bijdragen aan het dubbel en dwars genieten van het nu. Ik zal bewust en liefdevoller leven, voor mijzelf en anderen. Juni, ik ben er klaar voor! Jij ook?

Welke doelen stel jij voor jezelf in juni?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Romy

    Goede uitdagingen om mee aan de slag te gaan! En wat heerlijk dat je zulke leuke vooruitzichten hebt als Lucas’ halve verjaardag en een vakantie naar Luxemburg. Ik wens je een geweldige maand juni toe!
    Romy onlangs geplaatst…De maand van… | mei 2017My Profile

  2. Lenneke

    Ik wil deze maand ook echt graag meer lezen. Hoop dat het lukt.

Geef een antwoord

CommentLuv badge