Blog

Geslaagd met mijn zomerse bucket list 2015?

Ik hou van de zomer en wat vloog de tijd voorbij. Ik heb er heel erg van genoten en vond dit warme seizoen echt heerlijk. De zwoele zomeravonden, de warme temperaturen en veel gezelligheid. Zo kan ik de afgelopen periode beschrijven. Ik had als doel deze elf ervaringen waaruit mijn zomerse bucket list 2015 bestond af te vinken, maar is dat mij ook gelukt? Ben ik geslaagd of viel het toch een beetje tegen? 

♧ Een lange fietstocht maken (van minimaal 30 kilometer) – Ik ben helemaal fan geworden van het fietsen. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden! We hebben twee keer een lange fietstocht gemaakt van minimaal 30 kilometer en dat was echt te gek. Ook wist ik niet dat ik het in mij had om deze afstanden te kunnen overbruggen, eentje was zelfs 46 km lang!

♧ Nieuwegein verkennen – Ehmm…. dit puntje is nog iets waar we aan kunnen werken haha. Ik heb net het centrum ontdekt en het is er echt superleuk! Het is zo grappig dat we nu pas merken hoe ontzettend leuk de omgeving is waar we wonen; lekker groen, rustig en toch inclusief alle faciliteiten van een stad. Ook zijn we zo op werk, ja het bevalt ontzettend goed en we kijken onze ogen uit!

♧ 10 boeken uitlezen – Tien? Dat klonk heel ambitieus en dat was het ook voor mij. Maar ik kan verklappen dat het is gelukt! Ik had de leesflow goed te pakken en genoot van de mooie verhalen en woorden waardoor ik deze zomer werd omringd. Heerlijk om zoveel boeken uit te lezen, ik moet wel mijn geheim verklappen dat de aanschaf van mijn e-reader mijn leesgedrag heeft verrijkt. Genieten!

♧ Kano varen – Yes, ook de kano kunnen we afvinken. Met mijn moeder, broertje en vriend gingen we naar de Loosdrechtse plassen voor een ontspannende tijd op het water. Het was zo leuk dat ik het echt vaker wil gaan doen. Lekker luisteren naar het geluid van het water, de dansende en zwemmende eendjes, de warme zonnestralen op de huid… Echt ontspannend en mooi!

♧ Een zandkasteel bouwen – Wat is er nou leuker dan in het zand ploeteren op je droomwoning inclusief schelpjes die dienen als ramen? We wonen inmiddels in een droomwoning en daar ging veel tijd in zitten om het te kunnen realiseren, toch vormt dit natuurlijk geen excuus waardoor het zandkasteel bouwen erbij in is geschoten. Helaas helaas, maar zo kan ik tenminste wel blijven dromen over het perfecte zandkasteel toch? Enjoy the little things!

♧ Bbq’en met vrienden – Haha help nu kom ik handen te kort! We hebben héél vaak de bbq aangehad deze zomer en het was heerlijk. Met vrienden en familie lekker in de tuin zitten, gezellig eten en lachen… Mogen deze avonden op repeat please?

♧ Naar de kapper voor highlights en een vlot kapsel – Yay, ik ben naar de kapper geweest en draag met trots nu vrolijke highlights! Ook zit er weer een leuk model in mijn haren en is er een stukje vanaf. Ik kan er weer tegenaan!

♧ De serie Suits afkijken – Gehaaaaaald. Harvey kijken is natuurlijk niet een hele ingewikkelde uitdaging en ook absoluut geen straf. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt!

♧ Spelletjesmarathon – Dit punt had ik beter moeten definiëren, want wat verstaan we precies onder een marathon? We hebben heel wat gezellige spelletjesavonden met vrienden gehouden. Van Minion Monopoly tot Regenwormen, Uno, Sushi Go, Beverbende en Levensweg… Voor spelletjes ben je bij ons aan het juiste adres! *vinkt puntje af op de lijst*

♧ Naar de Efteling – Wauw, deze bucket list ging stiekem heel erg goed! We zijn namelijk ook met lieve vrienden van ons naar de Efteling gegaan. Deze ervaring hoorde trouwens op het nippertje bij deze zomer (het laatste weekend van summer ’15!) en was daardoor perfect getimed. Ik wil nog een keer in Vila Volta en Vogel Rok!

De ondergaande zon bekijken aan het strand – Joepieee ook gehaald! En het was prachtig. Met Jord gingen we gezellig na werk richting het strand en genoten we van het diner met uitzicht op de ondergaande zon. Dat klinkt behoorlijk perfect, want dat was het stiekem ook. We hebben gekke grapjes gemaakt, veel gelachen, lekker bijgepraat en gegeten. Het werd al snel wat kouder en we sloten de avond af met warme thee en het kijken naar sterren terwijl de golven op de achtergrond dansten. Een onvergetelijke zomeravond!

Heb jij alles gedaan deze zomer wat je in gedachten had? Of heb je nog iets overgehouden om over te dromen dit najaar? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.