Blog

Feest – Een periode van verjaardagen, feestdagen en cadeautjes!

bergen oostenrijk dreumes

Het is feest hier in huis! Het najaar is aangebroken en dat betekent dat er veel feestjes  en feestdagen in de agenda staan. Dat vraagt om een goede planning en de nodige structuur. De komende weken vieren we namelijk niet alleen Sinterklaas en kerst, maar ook allemaal gezellige verjaardagen. De slingers kunnen daardoor blijven hangen en in de keuken worden er extra lekkere taarten gemaakt. De feestperiode staat voor de deur, wij zijn er klaar voor!

Tijd voor feest

Bij ons blijft het komend seizoen een periode waarin we veel bijzondere mijlpalen en feest vieren. Zo trappen we af met de verjaardag van mijn broertje en natuurlijk mag een spelletjesmarathon erbij niet ontbreken. Tussendoor oefenen we alvast Sinterklaasliedjes, want we gaan voor het eerst met Lucas naar de intocht van deze gezellige man op zijn paard. Echt een gezellig vooruitzicht, het pietenmutsje zet Lucas al graag op! Ook mag Lucas voor het eerst zijn schoen zetten, al vieren we het nog niet zo uitgebreid als we waarschijnlijk volgend jaar wel gaan doen. Dan is Lucas namelijk weer een stukje bewuster en nu komen we er nog vanaf met een ‘light’ versie. Ook wordt Jordy een jaartje ouder en dat laten we niet onopgemerkt aan ons voorbijgaan. Het belooft een gezellige tijd te worden!

Hoera, Lucas 2 jaar!

We vieren natuurlijk ook de verjaardag van ons niet-meer-zo-kleintje Lucas. Hij mag dit jaar 2 kaarsjes uitblazen en we gaan weer voor een mooie taart zorgen dit jaar. Ook mag Lucas trakteren op de opvang en wordt hij verwend door lieve vrienden en familie. We zijn zelf als ouders ook druk bezig met het uitzoeken van zijn cadeau, waaronder een nieuw bed voor hem. Een bijzondere mijlpaal, maar natuurlijk hoort het bij deze fase. Het is even slikken om te beseffen dat de tijd echt zo snel gaat dat hij zijn ledikantje is ontgroeid, maar we kijken ook uit naar dit nieuwe hoofdstuk vol nieuwe ontwikkelingen en mijlpalen. Dit jaar zingt Lucas zelf ook mee tijdens het feest, want als hij ergens enthousiast van wordt dan is het zingen en dansen. En van stoepkrijten, van de glijbaan glijden, koprollen maken, springen op de bank, met auto’s spelen, naar tractors en graafmachines kijken, spetteren met sop in bad en rennen. Ik geloof dat we hier te maken hebben met een echte kerel!

De feestdagen

Daarna is het tijd om even stil te staan bij ons huwelijk. 2,5 jaar geleden stapten we in ons huwelijksbootje (kano) en zeiden we volmondig ‘ja’ tegen elkaar. Dit jaar vieren we het dan eindelijk met een fotoalbum waarin álle foto’s van onze bruiloft gebundeld zijn. Yes, het duurde even (heel wat jaar, oeps!) maar dan heb je ook wat. Echt leuk om met elkaar van al die speciale foto’s te kunnen genieten. Daarna is het tijd om de mooiste outfits uit de kast te halen en genieten we van heerlijke kerstdiners en deze gezellige feestdagen. We sluiten de decembermaand af met vuurwerk én mijn verjaardag.

Mocht je je afvragen of dat het was, dan heb je het mis. In januari is lieve Anne jarig én mijn lieve mama wordt 50 jaar. Dat vieren we op een onvergetelijke manier. De agenda staat vol feestjes, mijlpalen, verjaardagen en feestdagen en we hebben heel veel zin in deze gezellige maanden. Het vraagt om een strakke planning, het inslaan van cadeautjes op het juiste moment en wat geregel maar we staan heel graag stil bij deze hoogtepunten. Op naar toeters, taart, slingers, cadeautjes en tijd voor dansjes!

Maak er onvergetelijke laatste maanden van 2018 van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.