Blog

Favorieten van november – Botanical Boost, Thailand en Max

favorietennovemberDecember belooft een prachtige maand te worden, maar hoe leuk om nog eventjes achterom te kijken en te spieken naar de favorieten van november. Van heerlijk eten tot mooie producten, fijne momenten, geweldige muziek… Dit zijn mijn favorieten van november, lees je mee? 

☆ Favoriete muziek
Misschien mag het nog niet officieel gedraaid worden in november, maar dan schuif ik het onder het kopje ‘het ging per ongeluk aan’, want ik luisterde met veel plezier naar… kerstmuziek! Wist je dat je radiostations hebt waar je non-stop kerstmuziek kunt luisteren? En aangezien ik toch alleen thuis was vanwege mijn verlof… Ik heb ervan genoten!

☆ Favoriete maaltijd
Vorig jaar genoten we in november van het prachtige Thailand en de mooie herinneringen aan deze prachtige vakantie stapelden zich op. Daarom besloten we extra te genieten met de maaltijden die we op tafel toverden, we aten in november namelijk regelmatig Thais. Van zoetzure sausjes tot heerlijke curry’s: het was heerlijk!

☆ Favoriete haarstijl
Dat is zeker weten een knotje waarbij ik de helft van mijn haren los draag en de andere helft met een elastiekje vast heb. Bovenstaande foto is alweer van een tijdje geleden (gemaakt tijdens het event van MUA, wat was dat leuk!) maar daar zie je deze haarstijl die in november absoluut favoriet was bij mij. En als je mij vraagt naar het favoriete product voor mijn haren afgelopen maand, dan was dat met stipt op nummer 1 de hair oil van Etos: dit product verzorgt zonder het haar vet te maken en het voorkomt tevens pluizen en maakt het haar zacht en handelbaar. Perfect voor deze koudere dagen waarin het contrast qua temperatuur tussen binnen en buiten steeds groter wordt. 

☆ Favoriete momenten
Het moment dat ik met verlof ging en afscheid nam van mijn collega’s, de verjaardag van Jord, de gezellige avonden en feestjes met vrienden en familie, de prachtige herfstdagen, verwenpakketjes ontvangen met heerlijke producten, spontaan naar het strand met Jord… De afgelopen periode zat propvol lichtpuntjes waardoor ik er ook een apart artikel over heb geschreven. Je kunt het hier lezenenjoy!
plog4☆ Favoriete verzorgingsproducten
Ik ontving vanuit Etos drie fijne producten uit de limited edition lijn Botanical Boost: een rijke collectie aan heerlijke verzorgingsproducten die je de mogelijkheid bieden om je lichaam optimaal te voeden en te verwarmen. Verwarmen? Je leest het goed! Je wordt namelijk door de geliefde oranjebloesem positief beïnvloed en de zonnige, zachte geur geeft je bovendien een gevoel van vreugde. Ik word er oprecht heel blij van en de producten zorgen voor een heerlijke start van de dag. Bovendien wordt er ook in de producten gebruik gemaakt van gember. Gember is een krachtige plant en staat bekend om haar verwarmende effect op lichaam en geest.

En mag ik verklappen dat ik niet de enige ben in huis die fan is van deze stralende collectie? Jord gebruikt de shower foam en de hand cream ook regelmatig en is helemaal weg van de fijne geur. En als het een man opvalt dat de uitstraling van deze producten zo mooi en luxe is, dan hoort dit compliment ook zeker in dit artikel thuis nietwaar? Jord begon er namelijk zelf over dat hij het zo verrassend en leuk vond dat Etos met deze kwalitatief sterke producten op de markt was gekomen. Dat compliment kunnen zij in hun zak steken!

☆ Trots momentje van november
Toen ik de appeltaart bakte en iedereen zei dat hij heel lekker smaakte. Toen kon mijn dag echt niet meer stuk, dat begrijp je! Nee, ik ben geen keukenprinses en daardoor was een taart toch wel een grotere uitdaging, maar het was superleuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. Bovendien rook het huis heerlijk naar appeltaart, die geur is toch verrukkelijk?!img_2421

☆ Favoriete boek
In november had ik – mede dankzij mijn verlof – de leesflow goed te pakken. Ik las boek na boek uit en genoot van uren leesplezier. Bovendien haalde ik mijn reading challenge waar ik heel blij mee ben, dat had ik niet verwacht! Je kunt er in dit artikel meer over lezen. Daarbij vond ik het boek over Max Verstappen heel indrukwekkend om te lezen (bekijk de recensie van Max hier) en de columns van Roos Schlikker in het boek We rommelen maar wat aan waren ook erg vermakelijk (bekijk de recensie ervan hier). Ik heb in totaal 6 boeken gelezen in november, een heerlijk aantal!

☆ Top 3 favoriete artikelen
In november verscheen er dagelijks een nieuw artikel op mijn blog en ik vind het ontzettend leuk dat het is gelukt om dit te realiseren en om jullie geweldige reacties te mogen lezen, dankjewel! Dat geeft echt een extra motivatieboost, ook vind ik het zo leuk om middels jullie reacties de dag te beginnen. De favoriete artikelen op mijn blog waren aan de statistieken te zien overduidelijk de zwangerschapsupdates, daar stak week 39 nog eens met kop en schouders bovenuit. Het artikel over de 10 must reads die ik nog graag zou willen lezen werd ook heel goed ontvangen en jullie bekeken ook heel vaak het artikel met daarin de foto’s van de zwangerschapsshoot. Superleuk om te zien!

☆ Favoriete drankje
Ice Tea Green en limonade. Haha wat heb ik dit veel gedronken in november, bizar!

☆ Favoriete nagellak
Dat is natuurlijk een lakje van OPI: je bent door en door fan of je bent het niet! Deze beauty uit de Breakfast at Tiffany’s collectie luistert naar de naam Five-and-Ten en is niet alleen heel stijlvol, maar ook vrouwelijk én makkelijk te combineren. Dit elegante pareltje is toch niet meer te overtreffen? Drie keer raden welk lakje ik zal dragen tijdens de feestdagen!img_2832

☆ Favoriete plek in huis
In de buurt van mijn vrolijke bananenboom! Ah wat vind ik het te gek dat we deze hebben ontvangen (via Tuincentrum.nl), zo gaaf. Hij stond al héél lang op mijn wishlist en in dit artikel vertel ik je meer over onze urban jungle stijl die we in huis proberen door te voeren. Mijn tweede favo plek in huis was lekker op de bank met een kruikje, een goed boek en bij de verwarming. Ja hier heb ik in november heel wat uurtjes gespendeerd: schrijvend én lezend.

Ik vond het superleuk om jullie meer te vertellen over mijn favorieten van de afgelopen maand. Eens een ander soort artikel dan ik normaal gesproken schrijf, maar ik hoop dat jullie het ook een fijne aanvulling vonden om terug te blikken op november. En nu lekker vooruitkijken naar wat voor moois december allemaal voor ons in petto heeft! Ik kan niet wachten, geniet van het nu en maak er een mooie maand van!

Wat was jouw favoriete moment van november?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.