Blog

Favorieten van de maand mei – Nieuwe sneakers en fotograferen

Sneakers

Wauw, de maand mei is echt voorbijgevlogen! Kijken jullie met plezier terug op de afgelopen weken? Heb je jouw doelen kunnen behalen en mooie momenten beleefd? Ik vond deze maand vooral lekker zonnig, warm en inspirerend. Ik heb veel mogen leren op het gebied van ondernemen, quality-time mogen ervaren met mijn gezin en het fotograferen herontdekt. Het hoogtepunt? Dat was toch wel het heerlijke weekendje weg naar Mierlo, waar we het Dierenrijk bezochten en veel spelletjes speelden. Ook het bowlen met vrienden was hilarisch, ik heb er nog steeds spierpijn van! Ook kwam in deze maand mijn nieuwe lay-out online, waar ik Anne erg dankbaar voor ben. Het was een mooie maand, maar ik heb ook heel veel zin in juni!

Lucas kan lopen!

Afgelopen maand zette Lucas zijn eerste stapjes los. Ik vond het zo’n mooi gezicht om hem zo trots te zien! Hij werd door ons aangemoedigd om eerst te gaan staan en toen vloog hij opeens zijn papa in de armen door zelf stappen vooruit te zetten. En deze mama hier kon het natuurlijk niet drooghouden. Lucas oefent nu volop met lopen en is nog een kleine Bambi; wat wankelend, maar te cute. Heel trots op mijn kleine mannetje! Inmiddels niet meer zo klein trouwens, vooral als hij staat is het al een flink ventje!

Nieuwe sneakers

Over lopen gesproken, ik loop tegenwoordig een stuk lekkerder! Ik heb mijzelf namelijk een paar sneakers cadeau gedaan waar ik onwijs blij mee ben. Deze opvallende sneaker in de kleuren van de Tommy Jeans lijn van Tommy Hilfiger, heeft een fijn profiel in de rubberen zool voor extra grip. De sneaker is uitgevoerd in een combinatie van suède en nylon en heeft decoratieve sterren aan de buitenkant van de voet. Ik vind de kleurencombinatie erg toegankelijk en mooi, waardoor de sneakers makkelijk te combineren zijn. Bijvoorbeeld met een denim broek en een blazer! Ik ben heel erg blij met deze nieuwe sneakers!

Aan de slag met mijn onderneming

Ook deelde ik in mei het nieuws dat ik vanaf juli 100% ondernemer zal zijn. Kwam het voor jou als een verrassing? Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met mooie projecten op het gebied van content creatie (tekst), marketing en coaching. Ik zal regelmatig updates blijven delen over het ondernemerschap en de keuzes die ik maak. Het is best wel een spannende stap om loondienst en een vaste baan achter mij te laten, maar ik heb alle vertrouwen in de mooie toekomst die ik met mijn onderneming invulling mag geven. Een heerlijke boekentip die ik je alvast wil meegeven is het werkboek Babe, you got this. In dit boek staan toffe tips en opdrachten hoe je ervoor kunt zorgen dat je aan het eind van de dag ook nog een beetje lol hebt in wat je doet. Het is een werkboek om jouw girlboss-proof carrièreplan uit te stippelen en ik vond de adviezen en opdrachten erg relevant. In dit werkboek sta jijzelf echt centraal en ga je aan de slag met jouw dromen, ambities en talenten. Een aanrader!

De plannen voor juni

In juni zijn wij twee jaar getrouwd en dat gaan we op een gezellige manier vieren. Ik verheug mij nu al op die dag! Misschien ga ik binnenkort nog even kijken of ik mijn trouwjurk nog pas, het lijkt mij zo bijzonder om deze weer aan te trekken. En we gaan vast weer een keer onze openingsdans oefenen in de woonkamer haha. Ook heb ik veel zin om lekker te gaan schrijven, zet ik de puntjes op de i van het business traject wat ik aan het opzetten ben en ligt er een stapeltje boeken klaar. Heerlijk om in de tuin bij de tuinkachel te lezen. Daar maak je mij erg gelukkig mee! Ook heb ik het fotograferen herontdekt. Mijn Canon camera was met mijn lieve vriendin en haar vriend op een prachtige reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Het begon toen erg te kriebelen om het fotograferen weer op te pakken en nu de camera weer ’thuis’ is gekomen, ga ik daar ook meer mijn ‘focus’ op leggen. Ik heb erg veel zin in de maand juni en hoop dat je ook mooie plannen in het vooruitzicht hebt!

Wat was jouw hoogtepunt van de maand mei? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.