Blog

Even bijkletsen – Onze zomer, buitenleven en energie

Gezellig even bijkletsen met jullie, daar heb ik ontzettend veel zin in en daarom lekker tussendoor een artikel hoe het nu met jou gaat en waar ik mij zoal mee bezig mag houden. Ik hoop allereerst dat het hartstikke goed met je gaat en dat je mag doen waar je energie van krijgt. Heb je mooie plannen voor de zomer gemaakt? Dan is het tijd om er werkelijkheid van te maken, want het is alweer half juli geweest! Ik hoop dat je er een onvergetelijke zomer van mag maken en dat je kunt opladen en ontspannen. Met mij, ons gezin en mijn onderneming gaat het ook erg voorspoedig. Ik vertel je er meer over in dit bijklets-artikel. Lees je mee?

Ik denk met veel plezier terug aan de fijne vakantie die we in Oostenrijk als gezin mochten beleven. Ondertussen verheug ik mij ook op al die mooie plannen die we nog gaan realiseren deze zomer. Van gezellige avonden met familie en vrienden tot onze vakantie naar Kraków en Rhodos. We boffen dat we zulke mooie plekken mogen bezoeken waardoor we even het dagelijkse achter ons mogen laten. Ook staan er veel inspirerende opdrachten op mij te wachten voor mijn onderneming, want dinsdag neem ik afscheid van collega’s bij SPORT 2000 waar ik een te gekke interim klus invulling mocht geven. Op het gebied van marketing mocht ik campagnes coördineren van toonaangevende sportmerken en ik vond het een eer om het team te mogen versterken. Ik ben blij en dankbaar dat ik er zoveel mocht leren en tegelijkertijd verheug ik mij ook op alle mooie werkzaamheden die ik invulling mag geven voor mijn eigen onderneming. Lekker werken in en aan mijn bedrijf, daar heb ik erg veel zin in! Ik ga mij zeker niet vervelen de komende periode, tegelijkertijd heb ik mij ook gerealiseerd hoe luxe het is om daadwerkelijk te mogen kiezen voor opdrachten waar ik energie van krijg. Ook mag ik het werk invullen op de momenten die goed zijn voor mij, waardoor ik weer een fijne balans mag ervaren tussen privé en werk. Het vooruitzicht is nu al goed!

Ook ben ik lekker veel aan het illustreren en bewegen. Niet tegelijkertijd, want dat is geen doen natuurlijk haha. Het geeft mij veel plezier om ermee bezig te zijn en steeds iets meer te kunnen, zowel met mijn creativiteit als mijn uithoudingsvermogen. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om in de tuin te schilderen, waar ik mag worden omringd door bloemen en sowieso staat het buitenleven in de zomer bij ons centraal. We vinden het geweldig om lekker buiten te eten, te sporten en te spelen. Onze tuin voelt ook steeds meer eigen door de stijl die we hebben doorgevoerd. Het is een mengelmoes van vaste planten, wilde bloemen, een moestuin, gras, zitgelegenheid en een speelhoek. Wij zijn er dol op en zouden het voor geen goud willen missen. Liefde voor buitenleven!

Valt er verder nog meer bij te kletsen? Ik heb zelf nog geen processierups gezien, we eten veel ijsjes en de bergen strijk zijn verdwenen. De fotoboeken van Lucas zijn nog steeds een project en we hebben nooit genoeg popcorn in huis. Ik moet steeds minder van mijzelf en merk dat de zomer veel energie geeft, terwijl het onthaasten centraal staat. Ik geniet van luisterboeken, rondfladderende vlinders en de warme zonnestralen. Van groot en klein geluk dat op ons pad mag komen en van de ontwikkelingen die we doormaken als gezin.

Ik hoop ook heel erg dat het goed mag gaan met jou. Heb je een fijne tijd? Doe je waar je blij van wordt en wat staat er op jouw wensenlijstje om deze zomer te ondernemen en te doen? Ik gun je van harte dat je mooie herinneringen mag maken en dat je lekker plezier kunt maken met dierbaren.

Heel veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.