Blog

Een verrassingsdag met vriendinnen naar… Texel!

Ik organiseerde voor mijn lieve vriendinnetjes een speciale dag om hen in het zonnetje te zetten. Met elkaar wat leuks ondernemen doen we eenmaal graag, daarom leek het mij leuk om het even anders dan anders te doen. Een verrassingsdag zou het worden. Eentje die in het teken staat van het ultieme vakantiegevoel en zorgeloos genieten. En dat is meer dan gelukt! Wij genoten met elkaar van het heerlijke Texel, het eiland waar je er even helemaal tussenuit bent. Vanaf het moment dat we in de auto stapten was het gezellig. We hebben een onvergetelijke dag beleefd met elkaar!

We verzamelden al vroeg in de morgen bij mij thuis, omdat we met onze auto richting Den Helder zouden rijden. Voordat deze dag plaatsvond, heb ik een lijstje gestuurd met allerlei benodigdheden voor deze dag. Denk aan comfortabele schoenen, een drankje, warme jas en ook een cadeautje voor diegene op het getrokken lootje. Lootjes trekken in oktober? Yes, dat was zo leuk om te doen! Voor een klein bedrag een leuk cadeautje voor de ander uitzoeken is echt fijn om te doen. Ook kregen we allemaal de opdracht mee een lief kaartje te schrijven met daarop warme woorden om elkaar even een positieve boost te geven voor de komende tijd. Ook gaf ik hints als ‘we gaan met twee vervoersmiddelen’ , dit weer is het er nu en ‘Wat is de hint’. Dit laatste vanwege het feit dat Texel onderdeel is van de Waddeneilanden.

We kennen elkaar al 10 jaar en dat hebben we goed gevierd op deze zonnige dag. Wat een geluk dat we goed weer hadden en de zon volop scheen! De boottocht was al een feestje en voelde echt als zo’n relaxt vakantiemoment. Heerlijk varen met elkaar naar een mooie bestemming toe. Er waaide een frisse wind over het eiland maar over het algemeen was het erg lekker. We gingen allereerst naar Ecomare om daar de zeehonden te spotten. De dieren werden er gevoerd en we ontdekten de onderwaterwereld rondom het eiland. Ook deden we een vogelquiz en daarna reden we naar de vuurtoren van Texel om er te gaan lunchen. We genoten van het eten in restaurant Faro2 en we zaten non-stop te kletsen. Eigenlijk al vanaf het eerste moment dat we in de auto stapten, we raakten niet uitgepraat. Na het lekkere eten maakten we een mooie wandeling. We genoten van het uitzicht met de vuurtoren en wandelden naar zee. We hebben lekker langs het water gelopen en we vonden zelfs zeesterren! Ook hebben we door de duinen gewandeld en zijn we flink uitgewaaid. Heerlijk!

Na deze gezellige middag, gingen we eten in Den Burg. Pizzeria Romantica Venezia is echt een aanrader, voor iedereen staat er wel een gerecht op de kaart die met veel smaak kan worden genuttigd. Ik heb een fantastische vleesmix op en het toetje van tiramisu met verse muntthee was ook top. Ook de pizza’s smaakten meer dan goed, al waren ze ontzettend groot! Hier hebben we de cadeautjes en kaartjes aan elkaar gegeven en dat maakte de dag helemaal af. Toen was het helaas tijd om het eiland te verlaten. Met flink wat foute muziek op de achtergrond, dansten we de boot op. We speelden hier nog even ons favoriete spel Ligretto en zelfs op de terugweg kletsten we maar door. Haha daar zijn we vriendinnen voor. Nooit uitgepraat!

Het was een onvergetelijke dag waar ik met veel plezier op terugkijk. Ik barst van de nieuwe ideeën voor een vriendinnendag en ik vond het erg leuk om de meiden in het zonnetje te zetten op deze speciale dag. Het was ongelooflijk gezellig en leuk om met elkaar deze dag te beleven. Op naar nog meer mooie herinneringen met elkaar!

Ben jij al een keer op Texel geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.