Blog

Een verrassing voor de feestdagen

Blogbox RVGPR

Ik werd ontzettend verrast met een gigantisch pakket. De postbode stond op de stoep en overhandigde mij een grote en zware doos met items die extra leuk zijn om te krijgen rond de feestdagen. Het voelde echt als een groot kerstpakket en het was een feestje om de items uit te kunnen pakken. De unboxing deel ik vandaag met jou, ben je ook nieuwsgierig geworden?

Bordspel Het Kleurenmonster

Ik voel mij vereerd dat ik deze items mocht ontvangen en ben erg dankbaar met de prachtige producten waar we ons gezin en anderen mee kunnen verblijden. Als fanatieke spelletjesliefhebbers vonden we het onwijs leuk dat Het Kleurenmonster van Asmodee in het pakket zat; een bordspel waar we Lucas vast een groot plezier mee kunnen doen. Het Kleurenmonster is een bordspel voor kinderen dat op school wordt toegepast om te leren omgaan met emoties. Het Kleurenmonster wordt namelijk verward wakker in dit spel. Hij weet alleen niet waarom! Is hij nu blij, verdrietig, kalm, boos of bang? Zijn emoties zijn in de war en hij moet ze sorteren en een eigen plekje geven. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik weet zeker dat we hier veel speelplezier door mogen ervaren. Echt een leuke ontdekking!

Het kleurenmonster Asmodee bordspel

 

Een frisse start van het nieuwe jaar

Ook ontdekte ik in het pakket veel producten van HG. HG is dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud voor huis en tuin, met een breed assortiment hoog kwalitatieve producten. We komen net uit de verbouwing en zo aan het einde van het jaar vind ik het heerlijk om de boel lekker op te ruimen en schoon te maken. Zo kan je met een frisse omgeving beginnen aan het nieuwe jaar. Deze grote schoonmaak zal vast ook wel te maken hebben met mijn nesteldrang, maar hoe lekker is het om in een fijn thuis te kunnen genieten met elkaar? Daarom komen deze mooie producten vast goed van pas; vooral HG glas & spiegelspray is handig. De nieuwe ramen moeten natuurlijk wel glimmen.

HG doet wat het beloofd

Samen genieten van perfecte pizza’s

Oneindig veel pret met de pizzarette! Het artikel waar ik mijn tips deel over het gebruiken van een pizzarette en wat je allemaal aan hapjes op tafel kunt zetten, is nog steeds erg populair. Wij pizzaretten graag met dierbaren; het is ontzettend gezellig om het op tafel te zetten, te kletsen en ondertussen zelf pizza’s te maken. Iedereen creëert zijn eigen favoriet, waardoor het altijd een groot succes is. We gebruiken de pizzarette al jaren, waardoor we een upgrade konden gebruiken! Met de Pizzarette Pre-bake bakt iedereen lekker zijn eigen mini-pizza gewoon aan tafel! Het is een prachtig apparaat die zorgt voor een leuke twist tijdens de feestdagen. En kies je liever voor gourmetten met de kerst? Denk dan eens aan de pizzarette tijdens de jaarwisseling.

De tafel dekken met kerst

Het tafel dekken tijdens de feestdagen is altijd ‘een ding’. Het servies wordt mooi neergelegd, het bestek wordt gepoetst en met leuke accessoires kan de tafel geweldig worden gedekt. Denk bijvoorbeeld aan gezellige menukaartjes of kerstbingo! Een goed tafelkleed is onmisbaar om de tafel te beschermen én voor de juiste sfeer te zorgen. Ik ontving een mooi tafelkleed die dankzij de coating gemakkelijk schoon te maken is en de tafel  zal beschermen. Ideaal ook na de kerst met de verfkunstwerken die hier zeer enthousiast worden gemaakt door ons kleine vriendje. Ook behoort klei uit de tafel peuteren tot het verleden. Wil je ook tafelzeil bestellen? Je ontvangt 10% korting in de webshop met de kortingscode: boxYWYQQ. We zijn er erg blij mee!

Ik had niet verwacht dat de postbode zo’n groot pakket zou brengen met al deze mooie items. Echt een leuke verrassing zo voor de feestdagen! We zijn er ontzettend blij mee en ik wil graag RVG PR bedanken voor deze prachtige cadeaus.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.