Blog

Een origineel verjaardagscadeau: een eigen ster voor Jordy

ster registeren cadeaupakket dagmar valerie

Hieperdepiep hoera! Vandaag is Jordy jarig en als dit artikel online komt, dan heeft hij zijn bijzondere verjaardagscadeau zojuist ontvangen. Dat maakt ook dat ik het hier durf te delen, anders had ik nog een paar dagen moeten wachten natuurlijk haha. Het verrassingseffect is waarschijnlijk groot, want Jordy is fan van sterren kijken en kan daar ontzettend van genieten. Daarom besloot ik een ster cadeau te geven met de jongens. Dat verwacht hij natuurlijk nooit, want ook ik wist niet eens dat het kon! Namens Lucas, Simon en mij geven we dit origineel verjaardagscadeau, hoe we dat hebben gedaan? Dat én meer over zijn verjaardag deel ik in dit artikel.

persoonlijke ster registrerenEen persoonlijke ster registeren

We hebben een erg intens en speciaal jaar achter de rug, waarin Jordy het dagelijkse vele malen lichter heeft gemaakt voor ons gezin en voor dierbaren. En dat licht vonden we mooi om terug te geven in zijn hobby waar licht daadwerkelijk centraal staat. Dit verwacht hij never nooit, maar het Online Star Register gaf ons de mogelijkheid om een eigen stralende ster aan de hemel te registreren voor Jordy als een uniek, eeuwigdurend cadeau. De speciale ster hebben we gepersonaliseerd door een constellatie, de sternaam en een sterdatum te kiezen. Dit wordt stap voor stap uitgelegd zodra je jouw pakket hebt gekozen. Een persoonlijke ster registeren is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren en daarom kozen we voor deze bijzondere verjaardag om het cadeau aan Jordy te geven. We vieren het leven met elkaar en genieten extra van de verjaardag van Jordy. Een ster benoemen ging overigens erg gemakkelijk, als ik het kan dan kan jij het ook!

star certificate persoonlijke ster registeren cadeau

Geef een ster cadeau

Het verjaardag cadeaupakket is ontroerend. De kwaliteit van de producten vond ik adembenemend en ik ben zo enthousiast over dit cadeau! Het overtreft al mijn verwachtingen en het is écht het mooiste cadeau van het universum. Het gepersonaliseerde cadeau bevat een gepersonaliseerd sterrencertificaat, een gepersonaliseerde brief, glow-in-the-dark sterrenstickers, een gedetailleerde draaibare sterrenkaart, een tekstkaart met persoonlijke boodschap, een OSR code met uitleg, een elegante cadeauverpakking en een envelop die in elke brievenbus past. Het verjaardag cadeaupakket had ik in een korte tijd in huis en ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om alvast even te spieken (want hoe vaak geef je nou een ster cadeau?) en dus maakte ik natuurlijk ook meteen de foto bij dit artikel. Ik ben zo enthousiast! Ik was namelijk al van plan om een lenstelescoop van National Geopgraphic te bestellen. Het is een klassieker die het mogelijk maakt om de hemel te observeren.  Deze cadeaucombinatie van een telescoop én een ster is onvergetelijk, vooral omdat we de ster de initialen hebben gegeven van ons gezinnetje: JDLS. En nu is het officieel: er schijnt een ster met deze bijzondere naam aan de hemel.

Samen naar de sterren kijken

Laatst hebben we genoten van een heldere hemel en uren naar de sterren gekeken. We kwamen helemaal verkleumd binnen, maar het was zo indrukwekkend! We keken naar de prachtige maan en zagen oneindig veel sterren aan de hemel. Ik zag zelfs een vallende ster! Ook ontdekten we Uranus met het blote oog, maar met een verrekijker werd de planeet nog beter zichtbaar. Jordy kan er ook zoveel over vertellen, dat maakt het nog mooier omdat je bewuster leert kijken en steeds nieuwe ontdekkingen mag opdoen. Misschien hebben we er een nieuwe hobby bij, want het is zo mooi dat al deze sterren en letterlijk lichtpuntjes er altijd zijn. Het zet alles in perspectief wat we allemaal op aarde doen en waarmee we bezig zijn. Wat ons bezighoudt en waar we ‘waarde’ aan hechten; als je kijkt naar de hoeveelheid sterren, maakt het ons enthousiast, dankbaar en vol liefde. Liefde voor alles wat er al is en voor alle lichtpuntjes waardoor we worden omringd.

Lieve Jordy, fijne verjaardag en een onvergetelijke dag toegewenst!

Dagmar Valerie

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.