Blog

Een brief aan het nieuwe jaar 2020

creatieve flow dagmar valerie illustratie

Lieve 2020,

Maanden liggen voor ons om kleur te geven. De kleur die we wensen en de kleur die jij al voor ons in gedachten hebt. Samen zullen de tinten zich gaan mengen en hopen we op warme combinaties vol liefde, warmte, geluk en goede gezondheid. Dat we wat meer naar elkaar om mogen kijken en de liefdevolle verbintenissen aan mogen gaan. En dat we het jaar mogen vullen met mooie herinneringen en verrijkende ervaringen. We zouden zo graag geïnspireerd willen worden door de belevingen die ons pad doorkruisen. We kijken hoopvol naar je uit. Zou je liever voor ons zijn dan het jaar 2019? En mag je onze diepste dromen werkelijkheid laten worden? Is er ruimte voor ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en groei? En mag het een jaar worden waarin flow, betekenisvol leven, intuïtie en levenskracht centraal staan? Lieve 2020, wat zou het mooi zijn als we meer vanuit het hart gaan leven en we elkaar vanuit die liefde kunnen versterken. En dat we anderen én onszelf omarmen, want het goede zit er al.

We hebben reikhalzend uitgekeken naar de frisse start, een nieuw begin, een schone lei. We hebben geproost op 2019 en zijn begonnen aan jou, lieve 2020. We verheugden ons en hoopten op dat jij veel moois zou brengen. Nu is het aan ons om er een onvergetelijk jaar van te maken. Met jou. Samen zorgen we voor de juiste kleur en de juiste richting die we voor ogen hebben. We staan aan het stuur met een bestemming voor ogen of we deinzen vol vertrouwen met de golven mee. Waar komen we uit? Waar breng je ons naartoe? Waar zullen we over een jaar staan? Zijn we trots, dankbaar en vreugdevol? Sterker, wijzer en verrijkt door de avonturen die we aan mochten gaan? Kijken we hoopvol uit naar het nieuwe jaar met dezelfde blik zoals we ook naar jou hebben gekeken?

We zoeken naar het recept voor een gelukkig, inspirerend en liefdevol jaar. Een zoektocht van binnenuit om de juist ingrediënten en verhoudingen te vinden. De gouden formule hopen we te ontdekken, maar vallen en opstaan blijken nog altijd te zorgen voor de grootste sprongen voorwaarts. En opeens gaat de wind liggen, de golven kabbelen tegen de boot, jouw handen houden het roer ontspannen vast om op koers te blijven en we worden door stilte omringd. Reflectie in het water. Wat zie je? Waar ligt jouw kracht? Waardoor krijg je een glimlach op jouw gezicht? Wat kan je beter loslaten? Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw lievelingsdag eruit? Waar denk je aan? Waar wil je naartoe? Wat ligt achter jou? Geniet van elke nieuwe dag die jij kleur mag geven.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.