Blog

Deze zomer gaan wij genieten van…

dagmar valerie rhodos

Een vakantie in eigen land, mooie natuur, stranddagen, zwoele zomeravonden en een kleurrijke tuin. We gaan genieten van ons gezin van vier, het bouwen van zandkastelen, watergevechten en zomers fruit. Het wordt de zomer van ontzettend veel ijsjes, chillen in bikini, leerzaam leesvoer en genieten van gezelligheid met dierbaren. Waar we voorheen genoten van avontuurlijke vakanties, ga ik deze zomer mijn laatste zwangerschapsverlofdagen beleven en vooral ontspannen met mijn drie lieve mannen. Een vooruitzicht waar ik nu al ontzettend naar uit kan kijken, ik heb er zin in!

Zin in zomerse dagjes uit en zwoele zomeravonden

De mooiste vakantiebestemmingen vliegen mij om de oren. Deze periode is niet alleen de vakantiebeurs, maar ook de tijd dat veel Nederlanders de vakantiebestemming kiezen én boeken. Niet normaal hoeveel advertenties en reclames er voorbijkomen met aantrekkelijke deals naar prachtige locaties voor het ultieme vakantiegevoel. De vroegboekkortingen liggen voor het oprapen. Dan begint het bij mij natuurlijk ook te kriebelen, maar we pakken het dit jaar iets anders dan anders aan. We hebben namelijk nog niet goed zicht op hoe mijn herstelperiode na de zwangerschap zal verlopen, vandaar dat we nog niet iets concreets kunnen boeken. Behalve dat we een fantastische week op Schiermonnikoog gaan beleven waar we ongelooflijk veel zin in hebben. Lekker op vakantie in eigen land met zeezicht, zandkastelen en (hopelijk) zomerse temperaturen. Zin in!

De onvergetelijke zomer van 2020

Terwijl de regen tegen de ramen tikt, droom ik weg van springen in de golven, bikini’s en het zoeken van schelpen. Vliegeren mag natuurlijk ook niet ontbreken, net als watermeloen en perenijsjes. Het zal vast geen verrassing zijn als ik zeg dol te zijn op de zomer. De dagen zijn lekker lang, de warme temperaturen hebben veel positieve invloed op mijn lichaam (klachten van Fibromyalgie verdwijnen naar de achtergrond) en ik vind het heerlijk om alles te zien groeien en bloeien. Van de zomer word ik echt gelukkig, maar van de zomer van 2020 des te meer! Eindelijk met z’n vieren, met drie mannen genieten van deze onvergetelijke tijd.

Mijn herstel na de zwangerschap

We weten dus niet precies waar we deze zomer zullen vertoeven, maar dat we veel en vaak van het buitenleven gaan genieten staat natuurlijk vast. Ik ben ook erg nieuwsgierig geworden naar hoe mijn lichaam zal herstellen na de zwangerschap. Ik gok dat ik mij comfortabel genoeg zal voelen in bikini en ik heb (ik word niet voor niets door mijn omgeving Protest-meisje genoemd) al hele mooie gespot uit de nieuwe collectie van Protest. In bikini krijg ik in ieder geval direct het vakantiegevoel. Het gevoel van trots zijn op mijn lichaam overheerst heel sterk: het mocht twee keer een veilige plek zijn voor mijn kindjes die er konden ontwikkelen en groeien. Hoe bijzonder is dat?! En met de conditie zal het vast ook goed komen als ik straks met twee kids de dagen zal doorbrengen, reken maar dat het topsport is op sommige momenten haha.

Stoere zwemshorts en zwemkleding voor peuters

Ik heb prachtige halterbikini’s gespot, maar ook trendy tankini’s die mij erg aanspraken. Misschien is het een kwestie van passen welk model beter aansluit bij mijn figuur op dat moment. Voor heren zijn er ook toffe zwembroeken in de Protest collectie te vinden. Van relaxte zwemshorts tot technische boardshorts; ik ga binnenkort de bestelling plaatsen voor Jord én Lucas. Ik zag namelijk dat er ook te gekke zwemkleding voor peuters beschikbaar is. Ik ben fan!

Zoals je kunt lezen heb ik ontzettend veel zin in de zomerse tijd. Alle herinneringen van afgelopen zomer komen weer boven, maar toen waren we nog erg onzeker of alles goed zou gaan rondom de zwangerschap. Nu loop ik hoogzwanger rond en fantaseer ik over de zomerse dagen die ons dit jaar te wachten staan. We kijken er ontzettend naar uit en gaan ontdekken wat er op ons pad komt in dat seizoen.

Heb jij al zomerse plannen en beleef je vakantie voorpret?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.