Blog

Deze 5 activiteiten wil ik nog in 2018 doen!

geld besparen

We zijn alweer bijna aan het laatste kwartaal begonnen van 2018! Ik hoop van harte dat 2018 tot nu toe voor jou succesvol, mooi, warm en vooral propvol liefde zat. Als dit nog niet helemaal uit de verf kwam, dan gun ik je van harte dat het laatste kwartaal hier echt mee gevuld mag zijn. Het overkomt je niet, je kunt er zelf echt iets aan doen om nog meer geluk, balans, een goede gezondheid, succes en warmte te ervaren. Daarom ga ik ook aan de slag met activiteiten die dit kunnen stimuleren. Het laatste kwartaal van 2018 wil ik graag benutten met…

Praktische zaken eindelijk oppakken!

Haha ja dit punt blijf ik uitstellen, maar ik moet de komende tijd toch echt even de tijd en ruimte inplannen om eindelijk wat praktische zaken goed af te ronden. Denk aan het uitzoeken welke zorgverzekering bij mij en mijn gezin past bijvoorbeeld. Op deze manier weten we dat we een geschikte zorgverzekering 2019 afsluiten en dat geeft ook de nodige rust en ruimte. Een zorgverzekering vergelijken is een avondje werk misschien, maar daar heb je het hele jaar plezier van. Ook wil ik graag onze administratie eens goed ordenen en de tuin najaarsproof maken. Daardoor kunnen we volgend jaar weer net zoveel plezier beleven aan de mooie planten en bloemen als dat we afgelopen jaar mochten doen.

Fotoalbums voor Lucas maken

Oh wat loop ik achter. Een angst van mij is om al die mooie foto’s te verliezen en daarom wil ik juist heel snel werk gaan maken van al die mooie fotoalbums voor Lucas. We hebben echt zoveel mooi beeldmateriaal en dat wil ik graag sorteren en op een mooie manier presenteren; leuk voor nu én voor later. Bovendien is het echt geweldig om al die herinneringen te kunnen herbeleven wanneer de foto’s worden uitgezocht. Het is absoluut geen straf om te doen, maar het kost wel even tijd. Zo fijn om hier komend kwartaal aan te werken!

Meer tijd en ruimte maken om te aquarelleren

Deze mevrouw heeft een nieuwe hobby gevonden en daar wil ik heel graag meer aandacht aan besteden. Ik kan helemaal in de flow raken door met aquarelverf creatief aan de slag te gaan. Bovendien heb je niet veel nodig om al tot mooie creaties te komen. Ik ben altijd aan het schrijven, maar door met kleur en vormen bezig te zijn kan ik volledig ontspannen. Echt een heerlijke manier om het hoofd leger te maken. Heb jij ook zo’n hobby waar jij je volledig in kunt verliezen?

Genieten van een goed boek

Ik hou van lezen en heerlijke boeken. Daar heb ik de afgelopen zomer weinig tijd voor vrij gemaakt en ik hoop daar het laatste kwartaal een fijne slag in te slaan. Ik heb het lezen van een bepaald aantal boeken losgelaten, want ik ben tot de conclusie gekomen dat het mij eigenlijk niet interesseert hoeveel boeken ik lees maar hoe goed deze zijn. Op naar nog meer kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Ontspullen

Eens in de zoveel tijd is er weer een periode aangebroken waarin het huis lekker geleegd mag worden. Daardoor ontstaat letterlijk ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Een opgeruimd huis, zorgt voor een opgeruimd hoofd. We geven veel spullen weg aan vrienden en familie, maar brengen ook spullen naar de kringloop. Eigenlijk krijgt alles wel een tweede leven op een passende manier, dat voelt nog veel beter. Ik heb vaak in het najaar een bui dat ik het heerlijk vind om weer nieuwe ruimte in huis te creëren. Daar bereid ik mij dus alvast op voor. Zin in!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.