Blog

De 10 best gelezen artikelen van 2019

rhodos vakantie griekenland bydagmarvalerie

De laatste dagen van 2019 zijn een feit! Daarom leek het mij gezellig om de top 10 best gelezen blogs van het afgelopen jaar erbij te pakken. Al ruim 6 jaar blog ik met veel liefde en plezier op deze site en ook voor 2020 staat er al nieuwe content klaar om meer leesplezier te ervaren. Ik had nooit verwacht dat ik elke dag zoveel inspiratie zou hebben en dat het schrijfplezier zou blijven; ik geniet nog elke dag van de site én jou! Als trouwe lezer en bezoeker vind ik het extra bijzonder dat je mijn artikelen leest en mijn avonturen blijft volgen.  Echt een eer om je elke keer te verwelkomen! Het afgelopen jaar kwamen er ontzettend veel artikelen online en zat ik in een enorme schrijfflow. Ik genoot van het creëren van content en ik hoop dat ook in het nieuwe jaar te kunnen blijven doen. Ik dook de statistieken in en deel in dit artikel heel graag mijn 10 best gelezen blogs van het afgelopen jaar met jou! Ben je er klaar voor?

Welke best gelezen artikelen staan er in de top 10?

Op de 10e plek in de categorie ‘Best gelezen blogs op ByDagmarValerie.nl in 2019’ staat…. *tromgeroffel* een gezellig artikel over de stedentrip die ik deze zomer maakte naar Londen. Ik ging gezellig met Anne naar deze bruisende hoofdstad en wat hebben we een geweldige tijd gehad. Met veel plezier kijk ik terug op deze reis en ik schreef er dit verslag over dat in de top 10 mag staan. Op de 9e plek staat het artikel met 18 inspirerende boekentips voor ondernemers. Als ondernemer wil je graag blijven leren en groeien, deze boeken helpen je daar goed bij. Op de 8e plek staat een uitgebreid artikel over de bezienswaardigheden en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Rhodos. We kijken met veel plezier terug op deze vakantie en ik vond het erg leuk om onze tips te verwerken in een blog. Het was onze laatste vakantie met z’n drieën! Een leuke verrassing vond ik het artikel dat op de 7e plek staat; hoe verzorg en stek je de Pilea plant? Haha ik wist niet dat de interesse zo groot zou zijn, maar het is erg grappig om er op deze manier achter te kunnen komen.

Spelletjesavond, goedkope recepten en het schrijven van een brief

Op de 6e plek staat het artikel over het organiseren van een gezellige spelletjesavond. Wat kan je doen om van deze avond een geslaagde tijd te maken? Ook staan er onze favoriete spellen in, leuk om te ontdekken dat het artikel veel en vaak is bekeken. Dagelijks komen er ook lezers binnen op het artikel waarin ik vertel hoe je een brief kunt schrijven aan jezelf voor over 10 jaar. Bijzonder dat er veel interesse in is, maar het blijft ook een mooie opdracht met veel impact. Op de 4e plek staat een zeer populair artikel waarin ik een weekmenu deel met daarin lekkere recepten onder de €5 voor het gezin. De gerechten zijn stuk voor stuk betaalbaar en lekker; dat maakt de recepten toegankelijk.

De top 3 best gelezen artikelen van 2019 op ByDagmarValerie.nl!

Op de 3e plek – yes nu wordt het pas echt spannend – staat het artikel over Poolse tradities en gewoontes. Ongelooflijk hoeveel verkeer er op dit artikel binnen mag komen, omdat het zo goed scoort in Google. Met veel liefde en plezier vertel ik meer over de Poolse cultuur, normen en waarden. Mocht je meer over Polen willen weten, dan sta ik voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Op de 2e plek staat het artikel waarvan ik zelf ook dacht dat het zeker in deze top 10 zou staan: de gender reveal van ons tweede kindje! Ik blijf het zo bijzonder en hartverwarmend vinden hoe betrokken jullie zijn bij deze tweede zwangerschap. Het maakt mij erg blij en ongelooflijk dankbaar. Dan is het nu tijd voor de onthulling welk artikel het best gelezen is in 2019…

Ik ben zwanger van ons tweede kindje!

Haha geen verrassing waarschijnlijk, maar zo leuk dat dit artikel het best gelezen is in dit jaar. Ik vind het erg leuk om over moederschap en de zwangerschap te schrijven, vooral omdat mijn hart ervan overloopt natuurlijk. Een eer dat jullie de artikelen ook in 2019 zo massaal hebben gelezen; ik ben dankbaar voor elke view, reactie en vooral de kans om de content te kunnen creëren en publiceren. Veel dank voor het volgen en lezen!

Ik wens je een geweldige afsluiter van 2019 van harte toe en dat 2020 je veel moois mag brengen.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.