Blog

Coming soon: nieuwe lay-out, stijl en visitekaartjes By Dagmar Valerie

nieuwe lay-out by dagmar valerie

Al een tijdje kan je op mijn website blogartikelen lezen in de stijl die Anne toentertijd heeft gemaakt. Ik ben er nog elke dag zo blij mee en vooral het lettertype waarin By Dagmar Valerie staat is in mijn ogen geweldig. Het matcht nog steeds heel goed bij de uitstraling die ik in gedachten had. Laatst sprak Anne over een verfrissende look en feel van de website en daar we gaan we de komende tijd met elkaar wat serieuzer naar kijken. Daar horen ook nieuwe visitekaartjes bij, echt leuk om erover na te denken!

Een nieuwe lay-out voor mijn blog

Heel eerlijk; ik heb weinig verstaand van alle technische kanten van mijn websites. Anne is de heldin die ervoor zorgt dat de site draait én er zo mooi uitziet. Ik ben haar erg dankbaar voor het helpen en ondersteunen waardoor ik mij kan focussen op het blogplezier en het creëren van content. Het schrijven op deze site, doe ik inmiddels al meer dan 6 (!) jaar. Heel bijzonder dat het in de loop der jaren zo’n uit de hand gelopen hobby is geworden op zo’n mooie manier. Daardoor kan ik namelijk doen wat ik het liefste doe: er bewust voor mijn gezin zijn en een succesvolle onderneming runnen. Daar is een nieuw aspect bijgekomen waar ik gauw meer over zal vertellen: ik richt mij sinds een tijdje op het ontdekken van mijn eigen stijl met aquarel, omdat ik heel graag zou willen illustreren in de toekomst. Welke vormen het zal aannemen weet ik natuurlijk nog niet, omdat ik niet over een glazen bol beschik. Toch voelt het heerlijk om deze elementen te kunnen combineren. Omdat ik zelf ook altijd blijf ontwikkelen en mijn content met mij meegroeit, lijkt het mij geweldig als de website ook een bijbehorende uitstraling krijgt waar Anne over met mij mee zal denken. Een eer en vooral een heel tof proces!

Nieuwe visitekaartjes voor By Dagmar Valerie

Bij een vernieuwende website, hoort nieuw drukwerk! Ik wil graag nieuwe visitekaartjes laten maken, die ik nu heb zijn niet meer representatief nu ik zoveel mooie stappen heb gemaakt als ondernemer. Ik wil op de kaartjes mijn logo, een illustratie en duidelijke gegevens plaatsen om het plaatje compleet te maken. Het is altijd handig om visitekaartjes bij de hand te hebben, je weet maar nooit wie je tegen gaat komen. Ook ben ik regelmatig op events te vinden en ben op netwerkgelegenheden te vinden. Daar mag een mooi visitekaartje niet ontbreken! Misschien kies ik voor een andere vorm, waardoor de kaartjes nog meer zullen opvallen. Ik ga alvast nadenken over het ontwerp en natuurlijk zie je letterlijk het resultaat op mijn site wanneer je hier een bezoekje aan brengt om artikelen te lezen.

Mocht je leuke suggesties hebben voor ontwerpideeën die mijn blog aansluiten, hoor ik het graag! Superlief als je mee kunt denken, alle input is heel erg welkom. Wat vind jij fijn en belangrijk wanneer je een artikel leest? Welke uitstraling spreekt je aan bij website?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.