Cadeaus voor mannen – Inspiratie en tips voor zijn verjaardag

Cadeaus voor mannen – Inspiratie en tips voor zijn verjaardag

De magische mijlpaal van 30 jaar is bijna door Jordy bereikt. Eind november vieren we zijn verjaardag en ik ben alvast inspiratie aan het verzamelen voor mooie verjaardagscadeaus voor mannen. Dat is nog best moeilijk, maar een leuk cadeau voor hem gaat zeker lukken. Wat het precies gaat worden, verklap ik nog even niet omdat hij misschien deze blogpost zal lezen. Ik deel inspiratie en originele tips die je kunnen helpen tijdens de zoektocht naar cadeaus voor hem (mannen in het algemeen) of voor je vriend. Lees je mee?

Verzorgingsproducten komen altijd goed van pas

Waar doe je mannen echt een plezier mee? Vaak is dat wel met een lekker geurtje of handige verzorgingsproducten, omdat dit altijd wel goed van pas komt. Denk aan een fijne showergel, een dagcrème of een goede scheerschuim. Een cadeaupakket is ook erg leuk om te geven, je kunt deze bijvoorbeeld zelf samenstellen om het extra persoonlijk te maken. Koop een mooie toilettas – deze van Balr zijn sportief en stijlvol – en verzamel zijn favoriete producten om hem te verrassen met dit mooie cadeau. Schrijf een persoonlijk berichtje en pak het gezellig in voor een mooi eindresultaat. Veel plezier met geven!

Geef een beleving cadeau en creëer nieuwe herinneringen

Het allermooiste cadeau om te geven is tijd. Tijd die je samen kunt spenderen door met elkaar herinneringen te maken. Geef een beleving cadeau of prik een datum om een verrassingsprogramma met hem te ervaren. Hou daarbij rekening met zijn wensen en onderneem iets waarvan je zeker weet dat je hem een groot plezier doet. Misschien heeft hij wel een Bucket List waar je een beleving af kunt vinken of neem je hem graag mee op een stedentrip, mooie natuurwandeling of unieke locatie om bijzondere gerechten te eten. Verzin iets waarvan je weet dat hij het een onvergetelijke ervaring zal vinden en waar je hem erg blij mee maakt. Tijd samen is niet in te pakken, maak daarom gezellige foto’s en geniet van het moment!

Een mooi horloge voor heren

Jord is dol op mooie horloges, maar meer mannen houden van deze accessoire. Een horloge is een geweldig cadeau; stijlvol, sfeervol en heel persoonlijk. Dit laatste maakt het proces misschien iets lastiger, want het aanbod is gigantisch. Vraag daarom subtiel naar zijn smaak en bewaar het bonnetje voor de zekerheid. Ik weet dat een smartwatch hoog op de wishlist van Jord staat. Een smartwatch is een horloge dat communiceert met je smartphone via bluetooth. Met een smartwatch beantwoord je telefoonoproepen, lees je e-mails en sms’jes, luister je naar je favoriete muziek en blijf je op de hoogte van wat er zich op social media afspeelt. En dit is slechts een selectie van de mogelijkheden die een smartwatch biedt, want Jord zou ook graag over de functie willen beschikken dat dit horloge activiteiten kan bijhouden. Ik heb al een mooie op het oog…

Een cadeau voor zijn hobby of interesse

Mannen kunnen erg enthousiast vertellen over hun hobby of interesse. Hoe gaaf is het als je zijn hobby ondersteunt met een passend cadeau? Daar maak je hem vast ontzettend blij mee. Kom je er niet uit om iets te geven wat daar goed bij kan aansluiten, denk dan aan een cadeaubon van de winkel waar deze producten te koop zijn. Zo stimuleer je zijn grote passie waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Natuurlijk wil je hem verblijden, daarom zou dit een mooi cadeau voor hem kunnen zijn. Denk aan hardloopschoenen voor een hardloopliefhebber, gereedschap voor een klusser, een abonnement of bioscooptickets voor filmliefhebbers, inspirerende boeken voor een lezer of tickets voor een concert voor de echte muziekfanaten. Reken maar dat je er punten mee scoort!

Een verjaardagscadeau voor mannen ter ontspanning

Als laatste tip wil ik je meegeven dat heren graag cadeaus ter ontspanning in ontvangst willen nemen. Misschien is een etentje in zijn favoriete restaurant een aanrader of een uitje naar het strand. Wellicht is hij dol op de sauna of spreekt hij graag af met vrienden en zorg je voor een surpriseparty. Door de organisatie uit handen te nemen, kan hij zich focussen op het feestje en geef je hem een onbezorgde avond genieten cadeau!

Ik denk dat ik al weet wat ik Jord ga geven voor zijn verjaardag. Cadeaus voor mannen verzinnen, vind ik altijd erg ingewikkeld maar het gaat lukken. 30 jaar vind ik echt een mijlpaal, waardoor ik hem graag wil verrassen met mooie cadeaus namens Lucas, nog een lief kereltje in mijn buik en mij. Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen en dat je inspiratie kunt halen uit de tips. Veel succes!

Welk cadeau voor mannen zou jij geven?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Geef een antwoord

CommentLuv badge