Blog

Botanische Tuinen, Scheveningen en Paleis op de Dam

2017-07-23_22.06.09Van het paleis tot prachtige tuinen, wandelen over het strand en mijn eerste Mojito; dit weekend had het allemaal! We trokken er gezellig op uit en beleefden heerlijke dagen met Lucas. Het gaf een positieve boost om te merken dat het zo makkelijk ging om met hem op stap te gaan en zoveel leuks samen te ervaren. We genoten met volle teugen!

Mijn weekend begon vrijdag en het stond al een tijdje op mijn wensenlijstje om de Botanische Tuinen in Utrecht te bezoeken. Ik keek er naar uit om het park te bewonderen en we hebben uiteindelijk vier uur (!) rondgelopen omdat het er zo mooi was. Het is echt zo groot en indrukwekkend! Je treft er een variatie aan bloemen en planten, maar de Botanische Tuinen hebben zelfs een vlindertuin, een locatie met moestuin en een grote tropische kas. Het was er prachtig en we komen er heel graag binnenkort weer een kijkje nemen, al is het vanwege de sfeer en rustgevende omgeving. Lucas wou graag alle plantjes aaien en moest lachen toen het gras aan zijn teentjes kriebelde. Echt een leuke dag!

Vervolgens gingen we zaterdag met z’n drieën naar het strand van Scheveningen. We maakten een leuke tocht langs het water. Lucas zat in de draagzak bij Jord en sliep lekker verder, we hebben een mooie afstand gelopen en toen we eenmaal op een terrasje ploften begon het flink te regenen. Perfecte timing! En ook dat had zo z’n charme, maar ook hier komen we graag terug, want Lucas heeft nog niet met zijn voetjes in het zand kunnen zitten. Ik dronk trouwens voor het eerst een mojito (strawberry) en deze was erg lekker! Het maakte deze ontspannen dag compleet.

En nu ik dit typ, zijn we net terug van een dagje Amsterdam. Dat was zo gezellig! Natuurlijk wel een leuke onderneming om samen in de trein te zitten voor het eerst. Alle medepassagiers waren een feestje en kregen een grote glimlach van Luc. Hij was lekker rustig en onder de indruk van alle geluidjes en bewegingen om zich heen. We dachten naar Nemo te gaan, maar op een zondag in de zomervakantie is niet helemaal praktisch kwamen we achter haha. Het was er écht druk, maar dat mocht de pret niet drukken; we waren immers in Amsterdam sinds lange tijd. We aten een heerlijke lunch met uitzicht op de grachten en we besloten naar het Paleis op de Dam te gaan waar het een stukje rustiger was. Dit paleis wou ik altijd al een keer van binnen bewonderen, maar het kwam er steeds niet van. Nu kan ik vertellen dat het echt zo groot en gaaf is! De gigantische kroonluchters, de ontvangstzaal, hoe ze het Koninklijke servies maakten… te gek om te zien!

We hebben een heerlijk weekend gehad vol ontspannen momenten, fijne gesprekken, lekker eten, nieuwe mijlpalen en leuke ervaringen. We kijken er met veel plezier op terug. heb je ook een fijn weekend gehad? Hopelijk kan je opgeladen en met een goed gevoel aan deze nieuwe week beginnen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.