Blog

Boek Ginny werkt – Hoe vind je jouw droombaan?

Ginny werkt hoe vind je jouw droombaan recensie dagmar valerie

Hoe vind je jouw droombaan? Hoe krijg je energie van je werk? Hoe vind je de baan die past bij wie je bent en wat jij wil? In het boek Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan leer je meer over het ontdekken welke baan écht bij je past en hoe je die functie kunt vervullen. Het is een leerzaam en inspirerend boek waarin je ontdekt welke aspecten van een baan belangrijk zijn voor jou en waar jij energie van krijgt. Deze aanrader deel ik heel graag met jou, omdat je met werken veel tijd spendeert aan het laten groeien van een onderneming of de werkzaamheden voor een bedrijf. Ik hoop dat je daarnaast ook zélf mag groeien op het gebied waar jij blij van wordt en dat je met plezier de werkzaamheden invulling mag geven. Geniet van deze zoektocht en ontdek jouw droombaan!

Over Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan

Hoe vind je jouw droombaan, oftewel de baan die precies past bij wie jij bent en wat jij wilt? Ginny Ramkisoen gaat je daarbij helpen. Ze is de oprichter van Vacature Via Ginny, hét online platform voor werkzoekenden in de creatieve branche, en heeft dus veel ervaring – ook persoonlijk, want haar eigen carrière kende ook de nodige ups en downs. In Ginny werkt kom je er aan de hand van drie vragen achter wat je nu eigenlijk wilt. Het wordt tijd voor een baan die echt bij jou past en niet een baan die jouw omgeving of de maatschappij voor je heeft bedacht.

Over Ginny Ramkisoen

Ginny Ramkisoen (1985) is oprichter en mede-eigenaar van het online banenplatform Vacature Via Ginny. Het bedrijf is ontstaan uit de Facebook-pagina waar Ginny haar persoonlijke en zakelijke netwerk met elkaar in contact bracht. Door werkgever en werknemer via social media met elkaar te verbinden haalde Ginny een flinke bezem door de ingekakte banenbranche. Gewilde vacatures, een informele tone of voice en een organische word of mouth spreken zowel kandidaten als bedrijven aan, waardoor het aantal volgers van Vacature Via Ginny op social media nog steeds razendsnel groeit. Ginny woont samen met haar vriend in Amsterdam. Ze zoekt haar geluk in dingen als nieuwe restaurantjes ontdekken, borrelen met vrienden en bewust kijken naar hoe ze een bijdrage kan leveren aan de wereld. Ook geeft ze graag haar mening als ervaringsdeskundige op het gebied van solliciteren, en klaagt ze dagelijks over het weer.

Mijn mening over het boek Ginny werkt

Veel mensen weten niet welke baan goed zou aansluiten bij hun wensen en behoeftes. Of van welke werkzaamheden zij energie krijgen en waar zij uitgedaagd door worden. Je bent relatief veel tijd kwijt aan het vervullen van een baan en functie, bovendien spendeer je misschien wel veel uren met collega’s. Dan kan je maar beter doen waar je blij van wordt! Hopelijk mag je elke dag werkplezier ervaren, maar mocht dat nog niet het geval zijn dan raad ik je zeker aan om Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan te lezen. Het boek staat vol met inspirerende tips die je aan het denken zetten op het gebied van jouw loopbaan en carrière. De vragen zijn verhelderend, want de antwoorden zitten al in jou alleen is het de kunst om er de tijd, rust en ruimte voor te nemen om bij die antwoorden te komen. Het is een mooie ontdekkingsreis naar wat jij écht belangrijk vindt. Jouw droombaan bestaat, soms mag je die zelf creëren (ik ben erg gelukkig met de werkzaamheden die ik mag verrichten voor mijn onderneming) en de kans is ook groot dat je die baan bij een werkgever kunt vervullen. Het is maar net waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ik gun je ontzettend de baan van jouw dromen en dat je week in week uit met een voldaan gevoel aan projecten en opdrachten mag werken.

Ginny werkt leest als een magazine; lekker vlot en met een leuke afwisseling aan elementen. Het boek staat vol inspirerende interviews, geweldige quotes, mooie vragen en teksten die je aan het denken zetten. Wat mij betreft is het boek echt een aanrader voor iedereen die meer zou willen halen uit de werkzaamheden of functie. Neem niet langer genoegen met wat je nu hebt, maar verrijk jezelf met een baan die echt bij jouw talenten en skills past. Daardoor kan je nog meer waarde toevoegen voor jezelf én voor anderen. Wacht niet langer en neem het heft in handen om de positie te vervullen waar jij naar verlangt. En weet je nog niet welke functie dat zou kunnen zijn? Daar helpt auteur Ginny Ramkisoen je graag bij door middel van haar boek. Veel leesplezier toegewenst!

Conclusie

Een boek vol inspirerende inzichten en vragen waardoor jij mag ontdekken welke droombaan écht bij jou past. Gun jezelf het werk waar je energie van krijgt! Lees Ginny werkt en geniet van de eyeopeners!

Ginny werkt Ginny Ramkisoen | Lev | Hardcover | 208 pagina’s | ISBN 9789400510166 | €19,99

Ervaar jij werkplezier en heb je jouw droombaan gevonden of zijn alle tips (meer dan) welkom?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.