Blog

Blogbox 2021 – Vier de zomer!

blogbox zomer 2021 by dagmar valerie

Oh wat een verrassing, echt een feestje! Ik ontving afgelopen week de blogbox met als thema ‘Vier de zomer’. De blogbox vormt een verrassingspakket met uiteenlopende producten en het voelt een beetje alsof ik jarig ben wanneer ik de box mag openen. Deze blogbox zat ook nog eens helemaal vol met items waar ik hartstikke enthousiast over ben, lees je mee?

Vier de zomer

De zomer is het moment van buiten beleven, spelletjes spelen, barbecueën en puzzelboekjes aan het strand invullen. En met de blogbox speelde RVG hier geweldig op in door mij te verrassen met allerlei geweldige items die de zomer nóg leuker maken.  We hebben een voorjaar gehad waarbij het weer niet al te best was, maar deze zomer maakt het vast helemaal goed. Het is tijd om lekker naar buiten te gaan, te genieten van het mooie weer en elkaar. Mooie herinneringen creëren en er samen een onvergetelijke zomer van maken. Daar gaan we voor! Met deze blogbox wordt deze zomer écht magisch en ik ben dankbaar dat ik dit fantastische pakket mocht ontvangen.

Throw Throw Burrito spel van Asmodee

In de blogbox zat het hilarische spel van Asmodee Throw throw burrito, ideaal voor de zomeravonden in de tuin of bij ons achter in het speeltuintje. We kunnen niet wachten om het spel te proberen, het stond namelijk al een tijdje op onze wishlist. Heel leuk om het op deze manier te ontdekken en met de buren gaan we het spel binnenkort proberen! Kun je de burrito´s ontwijken? Je verliest een punt als je geraakt wordt!

Lekker puzzelen met Denksport

In de zomer is het een soort traditie aan het worden om een puzzelboek te kopen en hier lekker mee aan de slag te gaan. Even offline hersenen kraken. Dat kan perfect met Denksport puzzelboeken die in de Blogbox zaten, wat zijn ze mooi! Het voelt meer dan ooit als een boek en de vormgeving is fantastisch. Ja, dit is toch écht een blijmaker?! De puzzelboeken vormen ook een leuk cadeau om te geven, omdat de kwaliteit zo goed is. Ik vergeet altijd even alles om mij heen als ik lekker aan het puzzelen ben. Van sudoku’s tot kruiswoordpuzzels en woordzoekers; even lekker genieten en ontspannen.

micmacbags by dagmar valerie

Clutch van Micmacbags

De zomerse outfit maak ik graag compleet met een prachtige tas van Micmacbags. Deze clutch is echt een eyecatcher, zwart leer in combinatie met de mooie print op de voorkant. Het is een plaatje die elke outfit helemaal afmaakt. Daarnaast ontroerde de ketting van Kaya sieraden mij enorm, omdat ik een vergelijkbaar sieraad draag sinds de geboorte van onze zoon Simon. De initialen erop van mijn drie mannen maken mij heel gelukkig en dankbaar. Het is een sieraad voor het leven met een speciale betekenis. Ik heb ontdekt dat de kleur goud mij iets beter staat dan zilver vanwege de warme tinten die aansluiten bij mijn haarkleur en ogen. Ik ga het sieraad met trots dragen!

LEAFIES door de brievenbus

Als liefhebber van plantjes vond ik het een erg leuke ontdekking om LEAFIES te ontdekken. Het is een kleine attentie met een unieke, blijvende waarde. De LEAFIES zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun metaal en in verschillende kleuren. Ze gaan een leven lang mee en doen het prima zonder een druppel water. Eindeloos plezier gegarandeerd! Het is een mooi blaadje met een kaartje. LEAFIES is een ideaal cadeautje om te verzenden door de brievenbus. De blaadjes worden lokaal geproduceerd, duurzaam Dutch Design dus!

Leafies by dagmar valerie

Genieten van lekker eten, de barbecue en gezelligheid in de tuin

En dan is het natuurlijk ook tijd om te gaan barbecueën deze zomer! We gaan beginnen met het poetsen van de barbecue en dat kan harstikke goed met HG. Daarmee wordt het schoonmaken van de BBQ een stuk makkelijker en ik kijk nu ook niet meer op tegen het poetsen. Het pakket van HG ziet er veelbelovend uit en het begint meteen te kriebelen om een grote zomerschoonmaak te houden. Lekker voor de zomervakantie aanbreekt poetsen zodat je er het hele seizoen plezier door mag beleven. Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd! Bij het barbecueën hoort ook een gezellig gedekte tafel met sausjes, drankjes en stokbrood. We hebben een fijne eettafel in de tuin, maar die kunnen we van extra sfeer voorzien dankzij een tafelzeil en placemats. Het zorgt voor sfeer én het is ook zo weer schoon. Ideaal met kids!

Puzzelen, spelen, ontspannen en opladen. Ik ben klaar voor een onvergetelijke zomer!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.