Blog

Bijzondere cadeaus voor mijn 30e verjaardag van… mijzelf

Mostert juweliers oorbellen onyx dagmar valerie

Op de laatste dag van 2021 blaas ik 30 kaarsjes uit, het voelt als een bijzondere leeftijd en een speciale dag waar ik extra bij stil wil staan. Niet alleen die dag, maar de afgelopen weken voel ik steeds meer de impact van de transformatie die ik de afgelopen maanden mocht beleven. Ik word echt een dagje ouder, maar mij hoor je het ook niet ontkennen. Het allermooiste cadeau is toch om ouder te mogen worden? Om meer te beleven en te (blijven) groeien? Ik vier mijn 30e verjaardag daarom niet alleen op 31 december met champagne en oliebollen, maar ik ben deze zomer eigenlijk al begonnen met het beleven van feestelijke momenten. Ik heb mijzelf speciale cadeaus gegeven waar ik ontzettend blij mee ben, wil je weten wat voor cadeaus het zijn? Lees gauw verder!

Gezond (be)leven

Ik realiseer mij elke dag opnieuw hoe bijzonder het is om in goede gezondheid wakker te worden en de energie te hebben om te doen waar je blij van wordt. En dat hier ook de ruimte voor is, vormt rijkdom in de puurste vorm. Het is geen vanzelfsprekendheid en daarom bestaat het mooiste cadeau om jezelf te geven uit het voelen van dankbaarheid, het werken aan je gezondheid en in beweging blijven. Jezelf voeden in plaats van vullen, omdat je er mag zijn. Ik heb genoten van een Reiki sessie, investeerde in een massagekussen en eet meer fruit en groente. Ik leerde meer water te drinken en las boeken over voeding, de natuur en het helende vermogen van ons lichaam. Een verrijking om dagelijks met een gezonde levensstijl bezig te mogen zijn en elke dag geniet ik van dit cadeau.

Strelizia tot aan het plafond

Een tastbaar cadeau dat ik mijzelf gaf was een gigantische Strelizia plant. Deze paradijsvogelplant heeft prachtige bladeren en het vormt een pronkstuk in de woonkamer, de plek waar ik ook vaak werk en waar ik dagelijks naar de plant kan kijken. De bladeren reiken tot aan het plafond en de plant creëert zoveel sfeer, je krijgt er meteen een vakantiegevoel van. Naast de plant is er nog meer veranderd in onze woonkamer, zo hebben we ook een nieuwe fauteuil die onwijs lekker zit én mooi staat. Comfort is natuurlijk een must, maar qua looks past de stoel helemaal bij de uitstraling van de kamer. I love it!

oorbellen onyx dagmar valerie

Prachtige oorbellen met edelsteen Onyx

Ik draag sieraden met een speciale betekenis en deze nieuwe, chique oorbellen zijn gemaakt van 14 krt goud en uitgevoerd met een prachtige onyx. Deze edelsteen onyx hoort bij Steenbokken en laat dat precies mijn sterrenbeeld zijn! Ik vind deze oorbellen met edelsteen erg indrukwekkend en ik ben er ongelooflijk blij mee. Deze oorbellen kan ik goed combineren met mijn outfits en de steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. Ik voel mij vereerd dat ik deze oorbellen mag dragen, deze eyecatchers behoren nu al tot een van mijn favoriete sieraden! Wil jij ook edelsteen oorbellen met een speciale betekenis? Neem dan eens een kijkje op www.mostert-juweliers.nl/edelsteen-oorbellen.

Fotoshoot(s)

En het blijft feest, want ik gaf mijzelf niet één maar twee fotoshoots cadeau! Ik werd vastgelegd door getalenteerde Sascha van Sasha Lara en we maakten hele mooie foto´s op het strand. Ik verheugde mij erg op deze speciale zonsondergang en bijzondere setting, maar Sascha wist zelfs deze verwachtingen te overtreffen. Het was een magische avond! Ook vind ik het best spannend om voor de camera te staan, maar wat ben ik blij met het eindresultaat. Echt onvergetelijk deze beleving met elkaar. Ik had ook een fotoshoot geboekt voor ons gezin, want ik heb niet veel foto’s waar we allemaal opstaan. Het is zo waardevol en bijzonder om deze tijd vast te leggen. Vorige week gingen we shooten in de Soesterduinen waar ik Jordy 5,5 jaar geleden heb verteld in verwachting te zijn van Lucas en waar we ook onze bruiloft hebben gefotografeerd. Een fotogenieke plek waar we mooie herinneringen voor het leven hebben gemaakt én gaan maken. We hadden matching outfits en de weersomstandigheden waren ook een cadeau. Ik kan niet wachten om de foto´s binnenkort te bewonderen!

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor al deze fijne, mooie, bijzondere en indrukwekkende cadeaus die ik mijzelf heb gegeven. Niets is vanzelfsprekend en ik vier het leven elke dag. Elke dag is er eentje dichterbij de 30, ik kan niet wachten!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.