Blog

Augustus was de maand waarin…

augustusWelkom in september! Een nieuwe maand waarin ik hoop dat je goed voor jezelf zult zorgen, je kunt oppakken wat je zo graag zou willen ondernemen en je voornamelijk een mooie tijd tegemoet gaat. Heb je er zin in? Het is heel leerzaam om regelmatig even stil te staan bij wat de afgelopen periode je heeft gebracht. Zowel in hoogtepunten als in leermomenten doe ik dit op z’n tijd. Een nieuwe maand voelt als een schone lei, herkenbaar? Geniet van september en blik nog even terug op augustus voordat we verdergaan. Lees je mee naar hoe ik afgelopen maand heb ervaren? 

Augustus was de maand waarin…

☆ Ik tomaten uit eigen tuin kon eten die overigens heerlijk zoet en sappig smaakten. ☆ Er 15 artikelen online kwamen op mijn blog. ☆ De musical The Lion King door mij werd bezocht. Wat een show! De muziek en kostuums waren adembenemend mooi. ☆ Opa en oma (uit Kraków – Polen) kwamen logeren bij ons. Wat een onvergetelijke dagen hebben we ervan gemaakt. Heerlijk om hen samen met Lucas te zien! ☆ Ik het strand heb bezocht. ☆ De barbecue aan ging en we ’s avonds lekker bij de tuinkachel hebben gezeten. ☆ Ik de allerlekkerste handcrème éver heb ontdekt van het merk Alessandro. Moeilijk te overtreffen, vanwege de heerlijke geur en fijne structuur. Love it! ☆ Lucas vooruit begon te kruipen en enthousiast in zijn handjes klapt. Hij begint ons te imiteren en is trots op alles wat hem aan nieuwe ontdekkingen lukt. En wij zijn dat als ouders natuurlijk ook! ☆  Ik eindelijk Paleis Het Loo bezocht. Het paleis stond al erg lang op mijn wishlist om te bewonderen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Nieuwsgierig naar hoe ik het heb ervaren? Klik hier voor mijn belevenissen. ☆ Ik veel inzichten en levenslessen mocht opdoen. ☆ We stepten door de grotten van Maastricht. ☆ Er veel mooie en inspirerende gesprekken plaatsvonden.  ☆ Ik zelf soepjes maakte. ☆ Ik een bezoekje bracht aan het Vredespaleis in Den Haag. Een mooi gebouw vol indrukwekkende ruimtes en geweldige inrichting.  ☆Jord de keuken indook voor een heerlijke monchoutaart. Natuurlijk was er de volgende dag niks meer van over. Klik hier voor zijn lekkere recept. ☆ We de eerste paddenstoelen ontdekten in het bos. De herfst komt eraan, maar we genieten nog eventjes van de zomer. We gingen naar de Leersumse plassen waar je lekker kunt wandelen. ☆ Over wandelen gesproken, de zoektocht naar de perfecte buggy is begonnen. De eisen? Zowel functioneel als wendbaar,  ook mag het design stijlvol zijn. We kijken bijvoorbeeld naar deze Quinny Zapp, ook met het oog op de vakanties binnenkort. Spannend en leuk! ☆ Het zonnetje volop scheen en we in korte broeken en op slippertjes konden liepen. ☆ Lucas en ik voor het eerst samen fietsten. Wat was dat gezellig en leuk. Echt voor herhaling vatbaar! Gelukkig maar, want ik kijk er nu al naar uit om lekker met hem op stap te gaan. ☆ Er veel spelletjes werden gespeeld met vrienden en familie. De kolonisten van Catan en Carcassone waren afgelopen maand favoriet! ☆ Ik maar twee boeken heb gelezen, maar deze waren onwijs goed. Meer boekentips van mij kan je hier ontdekken. Veel leesplezier!☆ Ik de maand augustus ☆☆☆ [3/5 stars ] geef. ☆ Naast al deze mooie momenten, kende augustus namelijk ook een heftige periode, maar we hebben eindelijk weer de stijgende lijn te pakken en zijn er nu al veel sterker uitgekomen. Op naar de toekomst waar we heel veel zin in hebben! ☆ Alles wat je aandacht geeft, groeit! Laten we ons in september focussen op het goede zodat de liefde, warmte en aandacht voor elkaar overheersen. ☆ Geniet van de nieuwe maand september!

Hoe heb jij de maand augustus ervaren?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.