Blog

9 X Waar ik mij op verheug om nog te doen in 2019

De laatste weken van 2019 gaan in. Ik vind het altijd een fijne periode om zo half november even na te denken wat ik eigenlijk nog graag dit jaar wil doen of oppakken. Waar verheug ik mij op? Wat zou ik graag nog willen afmaken om fris het nieuwe jaar in te kunnen luiden? Ik heb 9 activiteiten op een rij gezet waar ik erg veel zin in heb om nog dit jaar te kunnen te kunnen realiseren.

Disney on Ice presenteert Magisch IJsfestival

Dit is echt een feestelijke beleving waar we ons als gezin erg op verheugen. We vinden het een eer om naar Disney on Ice te kunnen in Ahoy en we zijn ook erg nieuwsgierig wat Lucas van de show zal vinden. We tellen af totdat we naar het evenement mogen en kijken erg uit naar dit fantastische uitje. Het maakt deze gezellige feestperiode compleet!

De verbouwing

Voordat we aan feestjes gaan beginnen, staat eerst de verbouwing van onze woning op het programma. En het is niet zo’n kleine verbouwing en dat tijdens de koudere periode. We duimen dat het voorspoedig mag verlopen, waardoor we snel nog meer woonplezier mogen beleven. Het zal veel rust en ruimte geven als de verbouwing eenmaal achter de rug is, tot die tijd bereiden we ons zo goed mogelijk voor.

Beginnen aan de babykamer

Yes, zodra de grootste veranderingen hebben plaatsgevonden is het tijd om te genieten van de ruimte voor ons tweede wondertje. Ik kan niet wachten om de babykamer klaar te maken voor zijn komst en heb veel zin om de kamer in te richten. Hier lekker rommelen en Lucas betrekken om hem beter voor te bereiden op zijn broertje lijkt mij geweldig!

De 30e verjaardag van Jordy

En dan is het tijd voor een flinke mijlpaal, want Jord wordt 30 jaar! Hij wordt goed verwend met mooie cadeautjes, maar dat mag ook gezien de leeftijd. We gaan er een gezellig feestje van maken en het vooral vieren als gezin, gezien de intensieve periode die ons te wachten staat.

Genieten van dierbaren in Kraków

Yes, tussen het harde werken op het gebied van ondernemen, verbouwen en feestjes bouwen door gaan wij er nog even tussenuit om dierbaren in Kraków te bezoeken. De laatste keer met z’n drieën! De volgende keer is ons tweede zoontje er ook gezellig bij.  Alleen al die gedachte maakt mij zo blij!

De 3e verjaardag van Lucas

De 30e verjaardag van Jord is een mijlpaal, maar de 3e verjaardag van Lucas een weekje later ook! Ons kleine mannetje is inmiddels al een zelfstandige praatjesmaker geworden die prachtige peuterontwikkelingen aan het doormaken is. Als trotse ouders zijn we dolgelukkig met zo’n lieve, gezonde, energieke en nieuwsgierige zoon die altijd in is voor nieuwe avonturen. Hij heeft ideeën voor tien, is ongelooflijk behulpzaam en gevoelig, maar staat ook echt zijn mannetje. Hij weet wat hij wil en groeit lichamelijk en mentaal snel. Wat zijn we dankbaar dat we deze ontwikkelingen van dichtbij mee mogen maken! Hij verrijkt ons leven en dat gaan we vieren!

Mooie opdrachten voor mijn onderneming

De laatste weken van het jaar zijn altijd lekker druk, op het gebied van marketing en content creatie is het flink aanpoten in deze periode. Ik geniet erg van deze flow en snelheid, het is echt gaaf om met zoveel mooie opdrachten het jaar af te mogen sluiten. Ook is het een periode van nieuwe doelen stellen voor 2020 en terugblikken hoe het afgelopen jaar is gegaan. Juist door te evalueren en te analyseren kom je verder dan waar je nu staat!

Het maken van illustraties

De creatieve flow hoort ook in dit rijtje thuis. Ik ben namelijk ondertussen flink bezig om mijn portfolio aan illustraties uit te bouwen en geniet enorm van het maakproces. Illustreren vind ik heerlijk om te doen, zowel digitaal als met waterverf op papier. Hoe druk het ook is, ik hoop de laatste weken van 2019 nog mooie illustraties te kunnen creëren.

De kerstsfeer in huis

It’s the most wonderful time of the year! En wat verheug ik mij op deze periode waarin we de mooiste kerstsfeer ooit in huis zullen hebben. Met mijn lieve vriendinnen (en buurvrouwen in één, hoe geweldig is dat?!) hebben we geweldige kerstspullen geshopt; een nieuwe kerstboom en kerstdecoratie. Ik heb zoveel zin om alles een plekje te geven! Gezellig de kaarsjes en kerstverlichting aan,  lekker eten, warme chocolademelk, kerstfilms kijken, kerstpuzzels maken en spelletjesavonden met dierbaren. I love it!

Waar verheug jij je op om nog te doen in 2019?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.