Blog

9 X Cadeautips voor hem en haar met Sinterklaas en Kerst!

ik-geef-om-je
De cadeauperiode staat weer voor de deur! Wat moet ik dit jaar toch kopen én vragen voor in de schoen? Wat leggen we onder de kerstboom? Herkenbaar? Het zijn dé dilemma’s die jaarlijks om het hoekje komen kijken. Want wat koop je nou voor een fijn en betaalbedrag voor hem en voor haar? Ik heb enkele cadeautips voor je op een rij gezet waarmee je anderen vast en zeker blij kunt maken. Veel plezier met het geven van de Sint- en kerstcadeaus! Sinterklaas en de kerstman zaten daarom te denken, wat zij dit jaar gaan schenken… 

Verzorgingsproducten – Zowel vrouwen als mannen, maar ook jongens en meiden kunnen fijne verzorgingsproducten erg op prijs stellen. Je kunt daarbij denken aan een dagcrème of aan een fijne douchegel (of zo’n heerlijke foam!) of lekkere shampoo, een haarmasker, een bodylotion… Heeft iemand een bad? Dan zijn er nog meer fijne mogelijkheden, waaronder feestelijke bruisballen. Met verzorgingsproducten zit je altijd goed! Bovendien zijn de kerstcollecties op het gebied van verzorgingsproducten mooi vormgegeven en perfect om cadeau te geven!

botanicalboost

☆  Gepersonaliseerd cadeau – Een cadeau kopen kan superleuk zijn, maar zelf iets maken vergroot de voorpret! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie lijst met zijn/haar favoriete quote of jullie lievelingsfoto. Een letterbanner met een gepaste tekst, een mok die je zelf personaliseert, een dromenvanger, een boekenlegger, een mandje vol mini blijmakers: maak er een mooi geheel van en het overstijgt alle budgetten qua waarde. Gepersonaliseerd presentjes en DIY’s zijn toch de allerleukste kerstcadeaus?

☆ Lekkere geurkaars – Geurkaarsen scoren zeer goed bij vrouwen, maar ook mannen vinden het erg rustgevend en sfeervol staan. Let er alleen even op dat je wel een ontspannende geur kiest, niet eentje waar de ander door met een wasknijper op zijn neus moet vertoeven. Dat zou een beetje jammer zijn…

Vrolijke sokken – Weet je de maat? Dan zijn vrolijke sokken echt een geweldig cadeau om te geven, want hoe fijn is het om nieuwe sokken aan te trekken? Denk bij dit presentje aan een leuk motiefje, extra warme sokken of gewoon een fancy paar. Zorg voor een uniek geheel, zodat de ander er echt blij van gaat worden. Hoe tof is deze geweldige holiday giftbox van Happy Socks? Ik ben fan! Veel plezier met geven!

HappySocks

Liever met lef – Deze cadeautip heeft vast niet veel uitleg nodig! Liever met lef is de titel van mijn boek dat vorig jaar is verschenen (het e-book van Liever met lef kan je o.a. hier downloaden). Dit boek geeft een positieve boost en vormt daardoor het ideale cadeautje voor de feestdagen. Ook geeft het je hopelijk een duwtje in de juiste richting voor de goede voornemens die gaan komen voor 2018 met als verschil: niet alleen hierover te dromen, maar deze ook te realiseren voor komend jaar. Bovendien is Liever met lef ook nog eens betaalbaar. Veel leesplezier!

☆ Heerlijke sjaal – Wat is er nu fijner dan een heerlijke sjaal dragen met deze winterse temperaturen? Zowel voor hem als haar een succesvol cadeau. Passen mooie handschoenen ook nog in het budget? Geef dan een setje waardoor hij/zij er warm bij zal lopen dit seizoen.

☆ Tijdschriftenbon – Ontspanning, leesplezier en passend bij de interesses. Middels een tijdschriftenbon kan iemand helemaal zelf uitkiezen welk tijdschrift hem/haar zal aanspreken waardoor je eigenlijk altijd wel goed zit met dit cadeau. Extra leuk? Iemand ontvangt vaak meerdere edities waardoor er extra lang van dit presentje zal worden genoten.

☆ Bioscoopkaartje – Een beleving is ontzettend leuk om te geven, maar ook om te krijgen! We kennen vast wel de bekende slogan ‘het leukste cadeautje voor in het donker’, maar stiekem is het ook onwijs gezellig om een avondje uit te gaan. De bioscoopbon is daardoor ideaal, want hij/zij kan zelf een film naar keuze bezoeken. Perfect voor in de schoen én betaalbaar!

☆ Spelletjes – Ik schreef een blogpost over onze favoriete (bord)spellen voor jong en oud. Daar zitten zowel duurdere, maar ook goedkopere spellen tussen. Denk hierbij aan regenwormen, maar ook het namenspel en beverbende zijn superleuk om te geven. Uren speelplezier gegarandeerd! Misschien wel gelijk na het uitpakken?!

Wat stop jij dit jaar in de schoen? Of heb je een cadeautip die je op de wishlist kunt zetten?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.