Blog

7 X Tips voor de perfecte Girls Night

Met vriendinnen gezellige avondjes beleven, uren bijkletsen, lekker eten, spelletjes spelen of uitgaan. Ik ben fan van deze heerlijke momenten en ik bloei helemaal op als ik met vriendinnen ben. Dan krijg ik zoveel energie door deze lieve meiden waardoor ik er een maand later nog gelukkig van kan zijn; ik zou niet zonder mijn lieve vriendinnen willen én kunnen. Ook organiseer ik graag gezellige avondjes, omdat ik hen stiekem helemaal niet lang kan missen. Zij betekenen superveel voor mij en met deze zeven tips wordt elke avond met vriendinnen gegarandeerd een geslaagde Girls Night. Doe je mee?

Keuzes, keuzes & keuzes – Wat gaan jullie doen? Een belangrijke vraag die de sfeer en het thema van de tijd samen bepaalt. Of je nu gaat barbecueën, kanoën, highteaën, een filmmarathon houden, nagels lakken en maskertjes opdoen, spelletjes spelen… Het maakt niet uit want het is jullie speciale tijd samen! Kies wat bij jullie past en geniet van het samenzijn want daar gaat het immers om. De rest is bijzaak en maakt het compleet, maar het gaat om de Q-time!

Plannen & Locatie – Een datum is vaak erg lastig te prikken met meerdere agenda’s, maar zet desnoods een datumprikker in en leg de agenda’s naast elkaar. Deze tijd samen is goud waard! Waar ga je deze heerlijke Girls Night organiseren? Bij jezelf of moet je iets reserveren (denk aan een high tea – kan trouwens ook perfect thuis -, bowlingbaan, bioscoop…). Don’t forget to do that! 

Eten & drinken – Heel leuk dat je zoveel moeite en tijd in deze geslaagde Girls Night gaat steken, maar vergeet de hapjes en drankjes niet. Je kunt zelf naar de winkel hollen en veel lekkers klaarmaken. Ook kan je vragen of je vriendinnen allemaal iets willen voorbereiden, dan heb je leuke variatie en draagt iedereen een steentje bij op zijn favoriete manier! Extra gezellig en vaak heel erg lekker!

Benodigdheden – Waarvoor heb je gekozen vanavond? Zorg dat je alle benodigdheden niet last minute verzameld, maar houd enkele dagen speling aan zodat je nog kunt overleggen als er iets ontbreekt of dat je nog tijd hebt om naar de winkel te gaan. Onder benodigdheden kunnen o.a. deze items vallen: maskertjes, nagellak, spelletjes, tijdschriften, chips, healthy snacks, recepten en ingrediënten, thee, films, foute muziek… Je kunt het!

Plan B – Mocht het avondje iets anders lopen dan gepland, zorg dan dat je altijd 1) Oreo’s in huis hebt 2) een grappig spel kunt spelen, denk aan 30 Seconds, Twister of Beverbende 3) Foute zing- en dansmuziek kunt opzetten. Sowieso dat de avond alsnog superleuk gaat worden! En trouwens, je hebt elkaar dus waarschijnlijk loopt het toch al awesome!

♧ Say cheese – Hadden we maar foto’s gemaakt van de avond… No way dat die zin wordt uitgesproken op een avondje die ik organiseer haha. Als liefhebber van fotografie schiet ik véél foto’s op een dag en daarom natuurlijk ook van zo’n gezellige avond. Extra leuk om gekke foto’s vast te leggen, daar krijg je later minstens zo’n lachbui van als toen je het samen maakte. Heerlijk toch?!

Geniet – Last but not least een tip die minstens zo belangrijk is als bovenstaande ideeën; geniet van elkaar. Je hebt de avond georganiseerd, je hebt er tijd en moeite in gestopt en daar mag je nu lekker van ontspannen en genieten. Klets gezellig bij, knuffel elkaar extra en wees er voor elkaar. Veel plezier!

Mooie gesprekken, pijn in de kaken van het lachen, lekker eten en grappige spelletjes vormen in mijn ogen de ingrediënten voor de perfecte mix van een geslaagde Girls Night! Have fun!

Voor meer inspiratie voor de perfecte girls night kan je hier een kijkje nemen. Organiseer jij graag avondjes met vriendinnen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.