Blog

7 X Betaalbare Sinterklaas cadeautips voor haar


Hoera, Sinterklaas is gezellig in het land en dat vraagt om handige en leuke cadeautips. Het is niet gemakkelijk om presentjes te verzinnen die betaalbaar en leuk zijn om te geven én te ontvangen. Maar budgetproof is wel een vereiste voor de Sint, zo houd je het leuk en toegankelijk. Dit verlanglijstje spreekt mijzelf in ieder geval heel erg aan, het zijn handige cadeautips voor haar kijk je mee? 

Nagellak van OPI – Natuurlijk maak je mij blij met OPI! Dat rijmt niet voor niets (is de rijmpiet ook extra gelukkig), want deze nagellak is van geweldige kwaliteit en blijft bij mij regelmatig een weekje zitten. Wat wil je nog meer? En dan moet de Sint nog de juiste kleur kiezen… Met roze, rode en nude tinten zit je altijd goed Piet!

Een vrolijke USB-stick – Na mijn best wel dramatische en recente telefooncrash ben ik aardig het vertrouwen in mijn Iphone 5S verloren. Maar natuurlijk is er leven na het verliezen van 5000 foto’s, alle contactgegevens en apps. Want ik heb ervan geleerd en ga vaker back-uppen. Al helemaal met zo’n fancy USB-stick. Deze komt van de HEMA en ik ben fan! Er zijn meer varianten van, maar deze vond ik toch echt de leukste. Al twijfel ik nog wel om misschien toch binnenkort over te stappen op een Iphone 6S abonnement nu ik op korte termijn een nieuwe smartphone mag kiezen. Nog even volhouden en regelmatig back-uppen dus!

Spelletjes – Hoe gezellig en leuk is het om een spelletje te krijgen? Denk aan de reisvariant van Cluedo bijvoorbeeld, die is niet duur maar wel ontzettend leuk! Of Monopoly en Catan in kaartvorm. Ook ben ik fan van Beverbende, dat is zo’n gaaf spel! Met spelletjes beleef je heel lang plezier en het blijft altijd leuk om te doen.

Leesvoer – Ik hou van lezen, maar ook voor niet-lezers zijn er genoeg heerlijke bladen en magazines waar je blij van kunt worden. Geef mij maar een lekker boek en je hoort de komende paar uur niks anders dan het omslaan van de pagina. Jojo Moyes is always a good idea, vooral als je van betaalbare en inspirerende romans houdt bijvoorbeeld.

Ontspanproducten – Niets is fijner dan lekker te kunnen ontspannen (deze tips helpen om echt te ontspannen!). En hoe kan dat beter dan met een heerlijke douchegel, fijne scrub of een lekkere crème? Heerlijk genieten toch? Producten van The Body Shop maken mij altijd heel erg blij, ook de mini varianten zijn ontzettend leuk om te geven en te ontvangen! En wat dacht je van mijn nieuwste verslaving Frosted Plum Lip Balm? Deze lipverzorging is echt een feestje!

Interieur – Eyecatchers voor in het interieur hoeven niet duur te zijn, maar zorgen wel voor een stijlvol cadeau. Zo maak je mij altijd blij met een foto in een mooi lijstje of leuke accessoires van Xenos, Hema, Action of Blokker. En ben je Koos Inspiratieloos? Dan is een cadeaubon van deze winkels natuurlijk ook een ideaal presentje.

Groene vingers – Yes ik ben een palmboomknuffelaar en ‘spaar’ schattige plantjes. Daarom maak je mij ook heel erg blij met een vrolijk ‘groentje’ voor in huis. Vetplantjes zijn vrolijk en leuk om te geven, maar bijvoorbeeld een citrusplantje ook! Die zijn lekker kleurrijk en staan mooi. Veel groene inspiratie toegewenst! Tip: bij de IKEA heb je ook een leuke groene afdeling waar je veel mooie binnenplanten kunt kopen voor een zacht prijsje!

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor de Sint?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.