Blog

7 manieren om een dierbare te verrassen

Voel je het ook? Dat we behoefte hebben aan meer verbinding, elkaar versterken en oprechte interesse? Elkaar écht zien, omdat we goed genoeg zijn en sprankelend contact? Doorvragen, omdat je wil weten wat er in iemand leeft. Elkaar knuffelen, omdat we allemaal een boost aan oxytocine kunnen gebruiken en samen lachen en genieten van het nu. Daarom deze 7 manieren op een rij om een dierbare te verrassen en de verbinding met elkaar te vieren. Omdat we meer mogen koesteren door wie we worden omringd. Geniet met elkaar van het verrassingseffect!

Een verzorgde picknick

Houden jullie van lekker eten en leuke plekken ontdekken? Hoe tof is het om een datum te prikken en je dierbare te sturen naar een locatie waar jij de boel hebt versierd en verzorgd? Een mooi kleed met hapjes en drankjes is alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke picknick! Dit maakt de tijd met elkaar toch helemaal compleet?!

Citytrip voor nog meer mooie herinneringen met elkaar

Want juist deze herinneringen zijn goud waard. Dus stap in de auto, bus of trein en ga lekker met elkaar naar een mooie stad om bezienswaardigheden te bewonderen. Liever de natuur in? Maak de wandeling of zwem in de zee; deze momenten neemt niemand meer van jullie af en je kijkt er later met veel plezier op terug.

Filmpakket door de brievenbus

Ken jij iemand die het verdient om even verwend te worden? Dan is dit zo’n leuke verrassing die sowieso een grote glimlach tovert op het gezicht van je dierbare. Misschien verstuur je het wel aan je vriendin, tante, collega of je broertje. Het Get well soon pakket is een heel tof filmpakket voor in de brievenbus met geweldige elementen én een mooie boodschap. Neem voor die boodschap echt even de tijd; vanuit het hart kan je andere harten raken. Met aandacht geven en delen voor het optimale verrassingseffect.

Filmpje opnemen

We blijven nog even in de categorie ‘film’, want hoe leuk is het om met dierbaren een filmpje op te nemen voor de persoon die je graag in het zonnetje wil zetten? Verzamel korte filmpjes met een speciale boodschap en monteer deze achterelkaar voor een liefdevol effect. De aandacht en moeite die hierin wordt gestoken, wordt zeker gewaardeerd!

Personaliseren van een item

Heb je een mooie foto samen (nog niet? Overweeg eens een fotoshoot met een fotograaf of verzorg deze zelf. Met een statief en timer kom je ver!) dan is het te gek om een item te personaliseren. Denk aan een sleutelhanger, mok, puzzel of een grappig product met een leuke betekenis voor jullie. Waarom wachten tot iemand jarig is als je het ook een keer zomaar kunt geven?!

Leesplezier en mooie inzichten

Geef een boek cadeau en verras een dierbare met een boek op maat. Door te luisteren naar iemands behoefte en voorkeuren, kun je een boek uitkiezen die goed bij hem of haar past. Dat is nog een hele speurtocht, maar extra leuk als blijkt dat het boek in de smaak valt. Een tijdschrift of mooi notitieboek kan natuurlijk ook.

Met aandacht en liefde

Een verrassing hoeft niet duur te zijn, het gaat om het gebaar; de liefde en aandacht mag gevoeld worden. Neem eens de tijd om voor je dierbare te koken en verras hem of haar met een gezonde maaltijd. Help elkaar bij het schoonmaken of bied aan om op te passen; op welke manier kun je het lichter en leuker maken? Alleen al de intentie is speciaal, geweldig toch hoe je elkaar kunt verrijken en verblijden? Er zijn zoveel manieren te ontdekken om elkaar op een mooie, liefdevolle wijze te verrassen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Geniet met en van elkaar!

Liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.