Blog

6 X Favorieten van dit moment

Favorieten
Ik word omringd door fijne producten die absoluut tot mijn favorieten behoren. Het leek mij daarom de hoogste tijd om deze eens in het zonnetje te zetten en uit te lichten. Overigens heb ik mijn e-reader even achterwege gelaten, dit is uiteraard écht een favoriet van mij maar dat weet je wellicht al. Tijd voor nieuwe producten waar ik volop van geniet! Zo kan ik tegenwoordig echt niet meer zonder mijn bullet journal en kan ik ultiem ontspannen bij het gezichtsmasker van Pascaud. Maar er is meer!

Ik kreeg van Anne een prachtige Bullet journal voorzien van een plantenmotief. Het is zo’n mooi notitieboek waardoor ik eigenlijk niet meer zonder kan. Ik ben geen held met mooie handlettering of versiersels, maar ik merk nu al op dat ik minder mijn telefoon gebruik doordat ik meer opschrijf. Handige lijstjes, hersenspinsels, inspiratie en meer noteer ik allemaal in deze mooie bullet journal met de pennen van het merk Pilot. Ik kwam ermee in aanraking tijdens de persdag bij House of Rebels en ze schrijven heerlijk. Een ontzettend leuke ontdekking! Ik ben ongelooflijk blij met mijn mooie bullet journal en ik gebruik het boek met veel plezer!

In mijn tas zit naast mijn bullet journal ook een mooie beker van Starbucks die ik ’s ochtends vul met thee. Tijdens deze koude dagen kwam de beker extra goed van pas om op te warmen. Ook drink ik dan gelijk wat meer, want ook in de winter is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. Deze beker vormt daarom een goede stimulans én ik vind hem stiekem erg tof! Over koude dagen gesproken, voelde jullie huid daardoor ook extra ruw en droog aan? Vooral op mijn handen werd dit erg zichtbaar, dit is voor mij het eerste jaar dat ik er echt zo’n last van had. Gelukkig had ik heerlijke handcrème van mijn favoriete merk Aveda. Die geuren zorgen tijdens het smeren gelijk voor een luxe me-time momentje. Ik ben fan!

Beauty liefhebbers opgelet: de hydrating mask van het merk Pascaud is echt waanzinnig goed. Ik besloot om in de ochtend eens even gek te doen en uitgebreid in bad te gaan zitten met een boek erbij en een masker op mijn gezicht. Ik merkte dat het masker verfrissend en verkoelend werkt en het tevens mijn huid laat ontspannen. Het masker heeft een intensief hydraterend effect en na 10 minuten merk je al resultaat. Het masker bevat geen parfum en ik mijn huid voelde heerlijk gevoed aan na afloop. Wat was dat een fijn moment, echt om vaker te herhalen.

Soms heb je zo’n guilty pleasure dat je die het liefste voor jezelf zou willen houden. Maar dat zou niet eerlijk zijn tegenover jou daarom mogen de nieuwe Choquise chocoladerepen van Kruidvat niet ontbreken in dit artikel. Met vier verschillende smaken is er voor iedere chocoladeliefhebber wat wils! Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze mooie én lekkere repen zag. Als plantaholic is dit design toch helemaal geslaagd? De chocolade zorgt voor een heerlijk momentje voor jezelf of juist om te delen met vrienden en familie. Een echte traktatie door de volle en intense smaak van Belgische chocolade. De Choquise chocolade bestaat uit de varianten Caramel Seasalt, Coffee & Cookie, Almond Seasalt en Dark & Ginger.  A balanced diet is chocolate in both hands!

Maar mijn aller aller aller grootste favoriet is natuurlijk mijn kleine vriendje Lucas. Vandaar het schattige voetje op een boomstammetje wat hij op de opvang speciaal voor mij had gemaakt. Lucas maakt gigantische ontwikkelingen door en is inmiddels helemaal niet meer zo klein; het is echt een mini kereltje. Ik ben ongelooflijk trots op hem en als ik het over mijn favorieten heb dan staat hij op de eerste plek.

Wat behoort tot jouw favorieten van dit moment?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.