Blog

5 Hoogtepunten van deze zomer (2018)

Deze zomer was magisch. We hebben als gezin veel hoogtepunten mogen beleven en daar ook met volle teugen van genoten. We hebben veel mooie plekken mogen bewonderen en geweldige ervaringen opgedaan. Het was een zomer om niet snel te vergeten! Naast alle hoogtepunten, kende deze zomer ook veel verdrietige momenten (met ons gezin gaat het heel erg goed, geen zorgen). Ik vind het belangrijk om deze ook te noemen, omdat ons leven echt niet perfect is en ik graag realistisch wil blijven. Sterker nog: er zaten ongelooflijk veel moeilijke momenten tussen. Die schuif ik dus liever niet onder stoelen of banken, maar ik zit eenmaal zo in elkaar dat ik mij liever focus op de positieve kanten die we mochten beleven. Wanneer je geniet van wat wél lukt, dan schenk je aandacht aan het positieve en trek je dat ook aan. De zomer was heerlijk en we hebben veel moois mogen beleven met elkaar. Op naar een onvergetelijke nazomer én najaar!

Naar het Gardameer met Canvas Holidays

Onze zomer begon fantastisch, want we mochten dankzij Canvas Holidays op reis naar het Gardameer met ons gezin! De eerste echte reis met z’n drieën was onvergetelijk. Ik zou zo weer terug willen als dat kon. Het was er ontzettend mooi en we hebben er veel leuke plekken bezocht. Ook camping Bella Italia was een succes; wat een gaaf vakantiepark was dat! Perfect ook voor Lucas waar hij lekker kon spelen met andere kindjes en genoot van de speeltuinen. Hij vond het gooien van steentjes in het meer ook al fantastisch. Als ik een mijlpaal moet noemen van die vakantie, dan is dat de eerste bergtocht samen naar Monte Baldo. Wat was dat een onvergetelijke tocht… Ook vond ik het heel gezellig om Nicole te zien en te spreken, zij was ook met haar gezin aanwezig op het park. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op onze gesprekken, wat was dat fijn. Oké ik wil nu écht terug! Ik ben het team van Canvas Holidays nog steeds heel erg dankbaar dat we deze prachtige reis naar Italië mochten maken.

Lucas kletst veel en maakt grote ontwikkelingen door

Lucas leerde deze zomer niet alleen heel goed praten, maar ook om al erg goed te lopen! Hij rent nu – terwijl ik dit artikel schrijf – door de woonkamer van zijn keukentje naar de ijscokar van VTech heen en weer. Hij is er lekker druk mee om zijn beer en pop te voeren, heel vertederend. Lucas kan inmiddels al veel woordjes zeggen en de interactie met hem is echt ontzettend gezellig. Bovendien zingt hij ook al enthousiast mee met (kinder)liedjes en ik blijf mij verbazen over de grote ontwikkelingen die hij in een relatief korte periode doormaakt. Heel gaaf om van dichtbij mee te mogen maken en het blijft bijzonder! Hij is in september een jaar en 9 maanden oud geworden. Time flies! 

Genieten met Anne van een stedentrip naar Parijs

Wohoooo deze zomer ging ik met Anne naar de lichtstad Parijs! We hebben ons goed vermaakt tijdens deze leuke stedentrip en we hebben heel Parijs kunnen bewonderen. Ook het reizen met de Thalys vond ik een succes, wat was dat een relaxte manier om snel van Nederland naar Frankrijk af te reizen. We hadden perfect weer en het was ontzettend gezellig om samen weer op stedentrip te gaan. Ook heel leuk om weer door de foto’s te bladeren die we hebben gemaakt. Haha het zijn er zoals altijd méga veel, oeps!

Geweldige opdrachten en veel aanmeldingen voor mijn coachingsprogramma

Mag ik mijzelf even knijpen? Dit jaar ben ik serieus met mijn onderneming aan de slag gegaan en deze zomer ging mijn coachingsprogramma ‘Dichterbij dan je denkt‘ van start. Ik had nooit durven dromen dat er al zoveel aanmeldingen voor zouden komen en dat het zo lekker zou gaan lopen. Het geeft veel energie om met ambitieuze ondernemers in contact te staan en hen te mogen voorzien  van tips, tricks en informatie om sprongen voorwaarts te maken. Dat ik anderen mag ondersteunen om persoonlijke en zakelijke groei door te maken, ervaar ik als een eer. Ik vind het fantastisch om verbonden te zijn met deze getalenteerde ondernemers en hen te ondersteunen tijdens deze ondernemersreis. Ook heb ik meegewerkt aan te gekke opdrachten voor toonaangevende merken op het gebied van content creatie en marketing, daarnaast heb ik veel teksten geschreven afgelopen seizoen. Ik ben heel blij dat ik mijn werkzaamheden zo goed met het moederschap mag combineren. Ik geniet van de opdrachten die ik mag ontvangen en kijk trots terug op een succesvolle zomer.

Op persreis met het gezin naar Slagharen

Als kers op de zomerse taart mochten we op persreis naar Slagharen. We verbleven in een luxe lodge op loopafstand van het attractiepark en genoten van elkaars aanwezigheid. Het was fantastisch om er na 20 (!) jaar weer terug te zijn en er nieuwe herinneringen te mogen maken met onze eigen zoon. Mijn hart maakte zoveel sprongetjes toen ik hem zag genieten… onbetaalbaar!

En dit is slechts een greep uit mijn hoogtepunten van deze zomer. Ik mocht namelijk nog veel meer mooie activiteiten ondernemen de afgelopen periode. Zo heb ik twee indrukwekkende workshops mogen volgen op het gebied van aquarelleren, genoot ik van een bezoek aan Haarlem, hebben we veel leuke spelletjesavonden met vrienden en familie mogen beleven en hebben we lekker veel gezwommen met Lucas. We zijn regelmatig bij de kinderboerderij geweest, ik heb kei en kei hard gewerkt én mocht daar direct de vruchten van plukken en ik heb genoten van familie in Polen. We hebben veel gereisd, bezochten zelfs nog Gent en Brugge en we hebben genoten van onze heerlijke tuin die in bloei stond. Op naar een prachtig najaar!

Wat waren jouw hoogtepunten van deze zomer?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.