Blog

4 X Favorieten die ik in juli héél vaak gebruikte

20170730_105750We worden omringd door de zomer en velen van ons hebben lekker vakantie of genieten in de avonden van de warmere temperaturen. Het ideale BBQ-weer laat nog even op zich wachten, maar vaak genoeg overheerst het buitenleven maar al te graag. Ik heb 4 producten op een rij gezet die ik deze maand erg graag en vaak gebruikte. Ze zijn nieuw en ik ben er onwijs blij mee. Lees je mee welke dat zijn?

Aquarellen – Ik heb een hobby herontdekt en het bestaat uit het tekenen en aquarellen. Ik heb mijzelf recent getrakteerd op een prachtige set met verf, kwasten en het juiste papier nadat ik er zo enthousiast over was geworden dat ik niet kon wachten om het weer op te pakken. Het was een gouden zet, want ik verlies mijzelf er helemaal in en vergeet even alles om mij heen. Heerlijk om op te gaan in je hobby! Wie weet laat ik binnenkort enkele creaties zien, spannend!

IMG_20170728_230838_688

Zonnebril van Swarovski – Ik heb een nieuwe liefde, mijn zonnebril van Swarovski is echt een plaatje die ik zo vaak mogelijk opzet wanneer het Nederlandse weer het maar toelaat. Ik heb echt een zonnebrillen tik, maar een zonnebril maakt je outfit compleet én is natuurlijk praktisch. Hij past overal bij en staat zowel vrouwelijk als vlot. De brillentrends variëren van sporty tot bohemian en alles wat daartussen zit. Daarom koos ik voor een bril bij SmartBuyGlasses die tijdloos en classy is. De steentjes op de zijkant zijn subtiel, maar al met al is het een letterlijke eyecatcher waar ik onwijs blij mee ben.20170730_105840

Nieuwe sandaaltjes – Het was een flinke zoektocht om begin juli nog sandaaltjes te vinden in de winkels tot mijn verbazing. De zomer kwam eigenlijk pas een beetje op gang en dan zijn de zomerse producten grotendeels al uit de collecties om plaats te maken voor autumn items. Een bijzondere keuze, waardoor ik heel wat winkels heb moeten afstruinen om leuke sandaaltjes te kunnen vinden. Ik koos voor zwart met een kleurtje, omdat deze lekker vrolijk zijn en toch overal bij zullen passen. Ik heb deze overigens gekocht bij VanHaren, daar koop ik heel graag schoenen omdat ik weet dat ze altijd goed zitten en lekker betaalbaar zijn. Ideaal voor onze komende vakanties naar Spanje en Dubai waar we ontzettend naar uitkijken. Zin in!

Niet-zo-nieuw-maar-toch-belangrijk-om-te-noemen – Mijn e-reader natuurlijk! Hoe overleef je een zomer zonder boek? Niet mogelijk in mijn ogen, dus ik lees er lekker op los dankzij mijn e-reader en een stapeltje boeken naast mijn bed. Heerlijk om te ontspannen met een goed boek. Ik zit momenteel helemaal in de Dan Brown in aanloop tot het nieuwe boek van hem dat dit najaar verschijnt. De delta deceptie is echt briljant én heel spannend. Het handige van een e-reader vind ik nog altijd dat je ook in bed kunt lezen zonder het licht aan te hebben, zo kan ik nog even lezen als Jord zich nog even omdraait. En de boeken van Dan Brown zijn echt fantastisch én verslavend, dus als je het niet erg vindt, dan sluit ik nu deze blogpost af om verder te lezen. Ik hou het niet meer!

Welk boek lees jij op dit moment? En heb je leuke zomerse favorieten waar jij niet zonder kunt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.