Blog

Mijn 26e verjaardag – Surpriseparty, cadeautjes en vuurwerk

Processed with VSCO with b5 preset
Hoera, 31 december vierde ik mijn 26e verjaardag en die dag was echt zo bijzonder! Het begon al met een geweldige verrassing, want om 08:00 stond opeens familie op de stoep. Althans, ik lag nog in bed en toen ik beneden kwam zat de woonkamer vol met dierbaren, slingers en cadeaus! De hele dag ben ik goed verwend en we sloten het jaar ook spectaculair af. Ik vertel je meer over mijn verjaardag, lees je gezellig mee?

Ik dacht dat ik heerlijk kon uitslapen op mijn verjaardag, maar daar zat ik even goed naast! Het was lekker vroeg toen ik naar beneden moest komen en opeens de woonkamer gevuld was met familie. Dat was bijzonder, ook nog eens omdat het oudejaarsavond was. Ik vond het hilarisch dat zij allemaal de moeite hadden genomen om de wekker zo vroeg te zetten om mijn verjaardagsontbijt te regelen; geweldig! Vooral, omdat ik mijn laatste avond als 25-jarige nog had gezegd dat het nog niet eerder iemand was gelukt om mij echt te verrassen en ik altijd wel iets in de gaten had. En dan precies de volgende ochtend zo’n geweldige surpriseparty: in één woord fantastisch. Ik had echt niks door! En om 08:00 verwacht toch echt niemand een feestje? Eerder acht uur in de avond, maar in de ochtend? Echt niet! Ik kreeg prachtige cadeaus en er werd mooi voor mij gezongen. We hebben heerlijk ontbeten en ik ben daarna nog wel even terug mijn bed in gekropen om wat extra energie op te doen voor de avond. Heel erg bedankt voor het organiseren lieve Jord!

Mijn verjaardag sloten we af met spelletjes die we heel fanatiek speelden, Sequence is mijn nieuwe favoriet die ik voor mijn b-day kreeg. Ook maakten we nog een lekkere wandeling met de hond en we telden gezellig af om 2018 goed in te luiden. De oliebollen smaakten heerlijk, Lucas sliep door de grootste knallen van vuurwerk ook goed door en het werd wat later dan we hadden verwacht, maar het was onwijs gezellig. Heerlijk om zo met elkaar 2017 op een mooie manier af te sluiten. We genoten van prachtig siervuurwerk die de buurt had opgestoken, het was zo indrukwekkend en groots! Dat was voorgaande jaren echt heel anders, bovendien hadden we ook mazzel met het weer want het was precies droog en helder. Helaas hebben we niet de loterij gewonnen, maar we voelen aan alles dat 2018 een goed jaar gaat worden en hebben heel veel zin in wat op ons af gaat komen. Voor mij niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw levensjaar: 26. Ongelooflijk, ik moet er echt nog even aan wennen. Ik ben enorm verwend met prachtige cadeaus, waaronder een mooi vogelhuisje, een sushiworkshop, een heerlijk etentje en overnachting, een geweldige plant, een bullet journal, heerlijk geurtje van Dior, een prachtige tekening van Lucas en het spel Sequence. Ook ging ik met Jord voor mijn verjaardag shoppen en heb ik nieuwe laarsjes gekregen, twee  jurkjes en twee heerlijke truien. Wat een verwennerij allemaal! Daar ga ik ontzettend van genieten in 2018!

Ik kijk erg uit naar 2018 en hoop dat het voor iedereen een sprankelend en mooi jaar mag worden vol hoogtepunten en dromen die werkelijkheid worden. En wat ik voor mijzelf hoop dat 2018 zal brengen? Gelukkige momenten, persoonlijke groei, meer balans en heerlijke dagen met mijn gezinnetje. Ik kan niet wachten! Op naar een nieuw levensjaar én 2018! 2017 heb ik op een feestelijke manier af kunnen sluiten en het was een onvergetelijke verjaardag.

Hoe vierde jij oudejaarsavond?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.